Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciesze się bardzo , a zupełnie przypadkowo trafiłam na jego ogłoszenie ,poprzedni psiak pierwotnie Lolus był adoptowany od Jagody równiez z Olsztyna,tez przypadkiem na niego sie natknełam ;)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoda* napisał(a):
Żywiołowy Bajerek jutro jedzie do prawdziwego wspaniałego jamniczego DOMU!!!:multi:

Hurrrrrrrrrrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nowa Pani Bajerka nie może usiedzieć w miejscu. Chciałaby mieć Bajerka jak najszybciej. Wcale jej się nie dziwię to cudo nie pies. Bajerek ponad wszystko lubi aportowanie. Mógłby całymi dniami uganiać sie za swoją gumową kaczuszką.

Posted

Pierwsza telefoniczna relacja Pani, że Bajerek jest prześliczny, podbił serca Domowników:multi::loveu:.
Słyszałam jego radosne szczekanie, bawił się nową piłeczką. :lol:

Posted

ja już miałam 3 telefony ...jaki on piekny ,jaki wspaniały ,jak się cudnie bawi,jak podbił ich serca,jak sa zazdrosni które pójdzie z nim na spacer itp...łomatko chyba oszaleli :hmmmm::laola:

Posted

:turn-l:

dorcia44 napisał(a):
ja już miałam 3 telefony ...jaki on piekny ,jaki wspaniały ,jak się cudnie bawi,jak podbił ich serca,jak sa zazdrosni które pójdzie z nim na spacer itp...łomatko chyba oszaleli :hmmmm::laola:

Ja też takie odniosłam wrażenie...:evil_lol:

Posted

Bajer zbajerował swoich nowych ludzi :loveu:
dziś słyszałam jaki on malutki ,jaki chudziutki ,jakie ma piekne małe ,białe ząbki ,a jaki mądry ..itp:cool:
a w oddali było słychac szczekanie na cały głos,bo Bajerek ma ADHD:diabloti:ciągle bawi się biega ,wymaga stałej uwagi...jego ulubiona zabawa jest chowania w najwieksze zakamarki zabawek a duzi muszą aportować:evil_lol:jak nie chcą to bajer daje czadu szczekaniem..nie ma pomiłuj ,aportować trzeba.
Wczoraj schowali mu zabawke na regał z książkami ,dośc wysoko ,ta mała gangrena wlazl na fotel ,na oparcie i skoczył na półke:crazyeye:porwal zabawke i wrócił ta sama droga zwalając małe co nieco:lol:

w nocy spał na swoim posłanku,ale pancio biedny nie mógł spać bo trzeba bylo pieska przykrywać kocykiem :siara:
:p

Posted

Fju Fju jaki wygodniś z niego ;)
jak bylismy w drodze do jego nowego domku to tez w przedziale skakał po siedzeniach,taki to z niego wygodniś, aż konduktor zwracał nam uwage,w dodatku szczekał na cały wagon ( a moze i pociąg ) i domagał sie rzucania mu jego kaczuszki.
Ale potem spał jak aniołek ...

a tak na zakończenie i potwierdzenie ze Bajerka poprostu nie mozna niepolubić : jak Bajerek wieczorem bawił sie kaczuszką,zmęczył sie i poszedł spac.Niestety zapomniał gdzie zostawił kaczuszke i jak sie obudził wszędzie węszył i szukał jej wystraszony że ją stracił.Mój tata patrzy na Bajerka i powiedział że "jamniolowi bez zabawki ąz przykro sie zrobiło,bo ta zabawka to wszystko w sumie co tylko ma" wstał i szukał zabawki razem z Bajerkiem ;) ubaw miałam niezły z nich obu,jak węszyli po domu.
Niech sie Bajerkowi powodzi w nocym domku,jaki mógł sobie jedynie w snach wymarzyc :)

Posted

W niedziele będzie u mnie Bajer ciekawe czy mnie tez zbajeruje :razz:
Bożenka mówi ze to spełnienie jej marzeń ,zero agresji,posłuszny ,kochany ,przytualaśny .....poprostu cudo bez jaj...:evil_lol:
i całe szczęscie że bez jaj ,bo kryje wszystko co mu się nawinie:diabloti: i ma tendencje do ucieczek,trzeba bardzo go pilnować...
zastanawiam sie teraz czy nie zwiał poprzednim właścicielom do suczki....
ma jakies wyłysienia na ogonku ,Bożenka bedzie szła do weta ...a może to grzybica.???