hanek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Zrobiłam plakacik dla Wilka. Proszę, rozwieście, kto może. Ruth musi;) Do ściągnięcia: http://hanek.genobis.pl/wilk/wilk.pdf Paros, czy Twoja oferta pomocy ogłoszeń w necie jest aktualna? Quote
Kida i Olo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Jutro porobię ogłoszenia internetowe, ciekawa jestem co z tym domkiem, o którym pisała Ulaa. Quote
hanek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kida i Olo napisał(a):Jutro porobię ogłoszenia internetowe Byłoby świetnie! Kida i Olo napisał(a):ciekawa jestem co z tym domkiem, o którym pisała Ulaa. Jakim domkiem? Quote
Kida i Olo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ulaa napisał(a):Jest domek zainteresowany wilkiem! Ale po szczepieniach i po kastracji. I to normalny dom, a nie jakiś parking czy firma. Mają jeszcze raz przedyskutować sprawę i dzwonić w ciągu kilku dni! Dom zadzwonił po innego psa, który już wyadoptowany, a gdy usłyszeli, że jest "ostry wilczur" aż pani zapiała z radości :) Potrzeba budzącego respekt psa stróżującego. Prosimy o kciuki. Tym domkiem. Quote
Ruth Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Więc nie wiem czy wywieszać Wilka a każde miejsce na plakat na tablicy jest na wagę złota :shake:. A fundacyjnego logo i adresu strony nie potrzeba w ogłoszeniu? Tak mi właśnie czego brakowało i teraz już wiem czego. Quote
hanek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kida i Olo napisał(a):Tym domkiem. To było miesiąc temu! NIE MA CHĘTNYCH NA WILKA! Ruth, adres strony jest na zrywkach. Quote
Kida i Olo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ok, czytać umiem, nie musisz krzyczeć, sądziłam tylko, że domek się namyśla;]. Wilk ma ogłoszenie na szukajzwierzaka (http://szukajzwierzaka.pl/Szukajzwierzaka/PrezentacjaZwierzaka/tabid/118/ItemID/618/Default.aspx) oraz na trzech forach internetowych (zainteresowanym adres na pw, na forum nie można podawać). Resztę zrobię wieczorem. Przykro mi, tylko tyle mogę zrobić. Quote
hanek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 DZIĘKUJEMY, Kida i Olo! A to wcześniejsze - że na Wilka nie ma chętnych napisałam wyraźnie żeby nikt już nie miał wątpliwości. Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 W takim razie rozwiescie tez plakat wilka, bo przy adopcji mozemy liczyc na pomoc w naszej lecznicy, zreszta wet M. podchodzi do niego bez problemu. Quote
paros Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hanek napisał(a):Zrobiłam plakacik dla Wilka. Proszę, rozwieście, kto może. Ruth musi;) Do ściągnięcia: http://hanek.genobis.pl/wilk/wilk.pdf Paros, czy Twoja oferta pomocy ogłoszeń w necie jest aktualna? .............. Oczywiście :lol: Czy robić też allegro czy tylko ogłoszenia w necie? :roll: I jakie namiary w ogłoszeniach (nr tel. i mail) Quote
hanek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 paros napisał(a):] Czy robić też allegro czy tylko ogłoszenia w necie? :roll: I jakie namiary w ogłoszeniach (nr tel. i mail) Super! Można i allegro i ogłoszenia. Namiary: [email protected]; tel. 0 692 056 304, 0 510 921 063. Z góry dziękujemy:) Quote
paros Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wilk ma już ogłoszenia w necie :lol: gumtree 4lapy eoferty ale.gratka psy kupiepsa bono-polska dwukropek ogloszenia.24polska pineska vegie forum.gazeta :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Weronikaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ojeeej, Paros, ale się postarałaś ! :loveu::loveu::loveu: super ! :p:p Quote
hanek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A myśmy się dzisiaj dowiedziały, że Wilk ma 5-6 lat, a nie 3 jak było nam podane wcześniej. Quote
Weronikaa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czyli szanse na adopcję maleją, no bo im pies starszy tym mniej osób zainteresowanych.. :shake::shake::shake: Quote
paros Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wilk ma allegro :lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=406103262 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
hanek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Paros, cudne!:multi: Tak jest, trzymajmy kciuki mocno. Quote
Ulaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 O, nowe fotki Wilka :loveu: jak zwykle śliczne Hankowe :loveu: znowu surowe mięcho i kości :-o ciekawe czy on coś innego dostaje... Martecek napisał(a):piękny pies...tylko się tam marnuje w tej prowizorycznej budzie :-( Ta buda nie jest na szczęście prowizoryczna. Została kupiona przez p. Halinkę z lecznicy specjalnie dla Wilka, gdy go oddawali. Podobnie jak z budą dla Sorbona, która stała się budą fundacyjną - jeśli Wilk znajdzie dom, w którym będzie dobra buda, tą może sobie Fundacja zatrzymać (taka dyspozycja p. Halinki odnośnie budy :cool3:), a jeśli by nie było, to będzie w komplecie z Wilkiem :p A dowiedziałyście się może jak on ma naprawdę na imię? Quote
hanek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ulaa napisał(a): A dowiedziałyście się może jak on ma naprawdę na imię? Oj nie wiemy. Ale wiemy, że w lepszych czasach (gdy pan stróż był w lepszej kondycji, niż teraz jest) chadzał z panem stróżem na ryby i inne spacery. Nikt nie dzwoni, niestety. Quote
Ulaa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Spacery? Hmm. Przydałoby się go zabrać na jakiś :cool3: Ciekawe czy pamięta jeszcze samochody, ludzi i cywilizację. Niemniej jednak każda nowa wiadomość o Wilku jest bardziej positive. Bo początek był dramatyczny :razz: Oby tak dalej! Quote
hanek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Są państwo chętni zaadoptować Wilka. Z Trzebini. Jak się umówimy co do transportu to podjedziemy tam z Ulą i z Wilkiem i sprawdzimy naocznie domek:) No i się okaże jak Wilk reaguje na samochód. Quote
Weronikaa Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Super ! :loveu: :multi::multi::multi: 3mamy kciuki za udaną adopcję ! :loveu: Quote
hanek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Trzymajcie kciuki w poniedziałek wieczorem, wtedy z Dominiką i Ulą pojedziemy z Wilkiem do potencjalnego nowego domu! Quote
Recommended Posts