Jump to content
Dogomania

wychudzona i zaniedbana Rea po 11 latach wyrzucona z domu! ;( MA DOM!

Recommended Posts

• Replies 965
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, masz rację. To szkoda, ze ja mieszkam w Sosnowcu :eviltong:

Do Zabrza jest 40 km, więc w wakacje pojadę.. wyprowadzić psiaki na spacerki..:loveu:

Posted

Mysiu psie marzenia też sie spełniają. Sunia znajdzie dom, ja w to wierzę. Sama od soboty mam na budowie dosyć wiekowego,( ja na oko daje mu 10 albo i więcej lat) z pościeranymi zębami, wygłodniałego,kiepsko chodzącego owczarka niemieckiego, tak po prostu ktoś go podrzucił i mimo, że działka z jednej strony nie ogrodzona, nas jeszcze na stałe nie ma w domu , to pies jednak zostaje.Mimo, że plany miałam trochę inne (chciałam psa z Chrcynnego albo Krzyczek, ale dopiero po wprowadzeniu sie do domu) jednak życie niesie niespodzianki. Na pewno wzruszy kogoś los sunieczki i znajdzie domek.

Posted

Teraz to na 100% sunia znajdzie dom! :-o:klacz:
Gdybym tylko mogła,to sama bym ją przygarnęła :-(

Jest cudowna!! I należy się jej najlepszy domek pod słońcem!!

Posted

Miałam dzisiaj telefon w jej sprawie, Pani pytała gdzie jest to schronisko, niestet akurat nie mogłam z nią rozmawiac, ale chyba ne chciała wiedzieć nic więcej :roll:

Posted

Nie pisałam jeszcze tego, ale kobitka która podobno jest prawowitą włascicielką Rei ma być w Polsce pod koniec czerwca, wtedy przyjedzie do schroniska. Okazuje się teraz mieszka w Niemczech razem z matką, zostawiły mieszkanie temu facetowi (chyba jej kuzyn), który przyprowadził Ree i wysyłają mu kase na utrzymanie suczki! :shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Nie pisałam jeszcze tego, ale kobitka która podobno jest prawowitą włascicielką Rei ma być w Polsce pod koniec czerwca, wtedy przyjedzie do schroniska. Okazuje się teraz mieszka w Niemczech razem z matką, zostawiły mieszkanie temu facetowi (chyba jej kuzyn), który przyprowadził Ree i wysyłają mu kase na utrzymanie suczki! :shake:

A to idiota...:( pozbył sie psa...Może zabiorą ją do siebie?

Posted

:angryy::angryy::angryy: co za facet?! :angryy::angryy::angryy:

Kobieta przyjedzie do Polski i wtedy do schronu? A skad ona wie, ze Rea trafila do schronu ? Zostanie w Polsce juz na stale czy tylko na jakiś czas?

Posted

facet wtedy strasznie mylił się w "zeznaniach", ale szefowa w końcu wzieła go pod włos i zostawił nam numer telefonu do Niemiec własnie do tej właścicielki. Szefowa do niej zadzwoniła i opowiedziała co się stało....