Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedźma napisał(a):
Uważacie, że po nowym regulaminie bazarkowo-rozliczeniowym ktoś w ogóle zechce wziąć schorowane zwierzę nawet na dt? A tym bardziej na zawsze? Biedne suczydło...
Żal okropny, że przez kilku oszustów przepadnie wspaniała inicjatywa...

a o co chodzi? bo trochę ostatnio nie nadążam :roll: Jaki regulamin?

Guest ursa81
Posted

Pianka napisał(a):
Dostałam telefon ze schroniska, że pani zrezygnowała z suni ze względu na jej stan zdrowia:shake:

Bez komentarza...
Ja bym chętnie zrezygnowała ze świadczeń podatkowych na rzecz takich osób :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a ja ma jeszcze pytanko czy ona dostaje jakieś leki? Jak się czuje? :roll:

Właściwieto dobrze się czuje. Jest na wybiegu z innymi psami, póki co nie dokuczają jej.
Leków chyba już nie dostaje skoro na wybiegu jest, ale nie pytałam.

Jak byliśmy z nią na spacerku to czasem się jej plątały nogi, wiec problem ze stawami na pewno nie zniknie. Dla kogoś kto się nie zna wygląda to tak jakby czasem potknęła się o kamień.

A ten bazarek to dokładnie na co? Zabieracie ją gdzieś?:cool3:

Posted

W gore sunia hop
ta suczka potrzebuje konkretnej pomocy
moze wspolnymi siłami uda sie uzbierac na płatny DT
widziałam na wyzłach ze było kilka deklaracji pomocy,jesli Dante zostanie dzisiaj w nowym domku :lol: chetnie bede przekazywac na nia 100 zł miesiecznie

Posted

tanitka napisał(a):
ja tez dorzucę się do hotelu dla suczki, czy jest jakaś mozliwość umieszczenia jej w lepszych niż schronisko warunkach?

Mamy tutaj fajny hotel psia kraina w Gliwicach, dla psa schroniskowego zniżka 15 zł za dobe. Ale teraz wakacje, pewnie już miejsc nie mają...