Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madziek']Szczęście jednak uśmiechnęło się do innego pieska. Do tego domku pójdzie Buraś ze schroniska w Opolu. Po części bardzo się cieszę, bo Buraś to mój ulubieniec, a czeka też już bardzo długo. Ale Emira mi bardzo żal...[/QUOTE]
Szkoda......dobrze,że chociaż Burasiowi się udało.

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Byłam niedawno odwiedzić Emirka. Chłopak wygląda dobrze, jest wesoły, bardzo podobał mu się spacer (ale ciągnie niemiłosiernie). Wiosna powiedziała, że jedna z jej wolintariuszek szkoli Emirka, więc czekamy na postępy. Zrobiłam nowe zdjęcia, ale narazie je straciłam :-( jesli uda mi sie je odzyskać to wstawię na wątek.
Bardzo fajnie było go zobaczyć :) nie mogę pojąć czemu on nie może znaleźć domu...

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

[quote name='ocelot']Emir znalazł dom, ale nie znam szczegółów.[/QUOTE]
To dziwne,nikt nawet nie pofatygował się,żeby napisać o adopcji:roll:watek ciagnie się ponad 4 lata.

• 3 months later...
Posted

To ja przepraszam za brak wieści tutaj na dogomanii. To prawda, że Emirek znalazł kilka miesięcy temu dom :-) zamieszkał w Katowicach u pana, który jest na emeryturze i szukał dla siebie przyjaciela. Pan świetnie przygotował się na adopcję psa, decyzję podjął wspólnie z synami, którzy w razie jakiejkolwiek potrzeby zajmą się Emirem. Emir jeszcze wciąż oswaja się z zupełnie nowym życiem, jest płochliwy, ale robi postępy. Jeździ na wycieczki w góry :-)
Na dom czekał bardzo bardzo długo...ale udało się!

Dziękuję wszystkim, którzy mu kibicowali i pomagali w szukaniu domu :-)