Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przepraszam za OFFA, ale to bardzo ważne...[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]BŁAGAM O POMOC ![/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]W Małczu (Gm. Lubochnia, pow. Tomaszowski) błąka się owczarkowata suka. Bardzo lękliwa i bojaźliwa. Gdy chciałam do niej podejść, pogłaskać. Psina uciekała…[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Błąka się już od grudnia. Jest jej bardzo ciężko, a w dodatku teraz urodziła szczenięta…[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sunia chodzi po polach, czasem dostanie jedzenie. Może upoluje jakąś mysz. Ostatnio jej nie widziałam, a tu dziś niespodzianka…Suka wśród zbóż z ooogromnymi gruczołami mlekowymi. Widać, że ma szczeniaki i je karmi. Nie wiem gdzie znajdują się szczeniaki, ile ich jest, w jakim są wieku i stanie…[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Byłam dziś na polu, w lesie. Szczeniaków ani widu ani słychu…[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jestem w kropce…[/SIZE][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie wiem co robić…[/SIZE][/FONT][/CENTER][/CENTER]

Posted

niedobrze. nie jestem z tamtych okolic to tez nie mam jak pomóc. Najlepiej byłoby śledzić sunię i znaleźć maluchy. Potrzebują zapewne opieki weterynaryjnej no i oczywiście schronienia. Pewnie znajdą się jakieś Ciotki z okolic które będą mogły Ci w tym pomóc. Poza tym porozglądam się zaraz i Tobie też polecam, za ogłoszeniami o zaginionych ****kach. Może ktoś jej szuka.