ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='ZUZANNA11']Musimy go z tamtąd wyciągnąć ![/quote] Ale jak?????? Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Emir jest zastraszony przez kolegów z boksu. Czy na dogo są miłośnicy jagdterrierów? Quote
GrubbaRybba Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='aneta_zyleta']na pewno...tylko gdzie...?[/quote] Można poszukać na terierach. Tam na pewno ktoś się znajdzie. Quote
papudraczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oby ktoś się znalazł!! On ma takie smutne oczka!!:-( Quote
rita60 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Witaj Emirku:lol:pokaz swoj sliczny pycholek tam na gorze......... Quote
ocelot Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Emirek sobie siedzi, ale nie jest już tak zestresowany, wychodzi na mizianko z budy. Boks dzieli z Rudolfem i Pluto Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Zdjęcia z wczorajszej wizyty w schronisku. [IMG]http://th.interia.pl/10,g914abc212191298/i728874.jpg[/IMG] [IMG]http://th.interia.pl/10,g914abc212191298/i728873.jpg[/IMG] Quote
Wola Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ech... szkoda że domku mu brak żeby w ogrodzie mógł nam zapozować do zdjęć Quote
rita60 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Cudowny domek,dla cudownego Emirka,pilnie poszukiwany.......... Quote
GrubbaRybba Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Młody, łagodny, kontaktowy... i nikt go nie chce... :-( Quote
papudraczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Emirek....... wciąż czeka.............................. Quote
ZUZANNA11 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [CENTER][CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przepraszam za OFFA, ale to bardzo ważne...[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]BŁAGAM O POMOC ![/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]W Małczu (Gm. Lubochnia, pow. Tomaszowski) błąka się owczarkowata suka. Bardzo lękliwa i bojaźliwa. Gdy chciałam do niej podejść, pogłaskać. Psina uciekała…[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Błąka się już od grudnia. Jest jej bardzo ciężko, a w dodatku teraz urodziła szczenięta…[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sunia chodzi po polach, czasem dostanie jedzenie. Może upoluje jakąś mysz. Ostatnio jej nie widziałam, a tu dziś niespodzianka…Suka wśród zbóż z ooogromnymi gruczołami mlekowymi. Widać, że ma szczeniaki i je karmi. Nie wiem gdzie znajdują się szczeniaki, ile ich jest, w jakim są wieku i stanie…[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Byłam dziś na polu, w lesie. Szczeniaków ani widu ani słychu…[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Jestem w kropce…[/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nie wiem co robić…[/SIZE][/FONT][/CENTER][/CENTER] Quote
Wola Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 niedobrze. nie jestem z tamtych okolic to tez nie mam jak pomóc. Najlepiej byłoby śledzić sunię i znaleźć maluchy. Potrzebują zapewne opieki weterynaryjnej no i oczywiście schronienia. Pewnie znajdą się jakieś Ciotki z okolic które będą mogły Ci w tym pomóc. Poza tym porozglądam się zaraz i Tobie też polecam, za ogłoszeniami o zaginionych ****kach. Może ktoś jej szuka. Quote
Recommended Posts