taxelina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ano chyba ze tak.. tak myslalam ze cos nie pasuje do konca.- Quote
Moniek193 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja sie tu wtrace i dodam ze sliczne fotki i ona cala jest cudna:loveu:. A jedno zdjecie dopiero mi uswiadomilo jaka ona duza :evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Moniek193']Ja sie tu wtrace i dodam ze sliczne fotki i ona cala jest cudna:loveu:. A jedno zdjecie dopiero mi uswiadomilo jaka ona duza :evil_lol:[/quote] Które? bo dla nas ona ciagle jest taka tyci tyci :) Quote
Moniek193 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hmmm ano to:roll:...[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images32.fotosik.pl/354/2724b0e9182059d2.jpg[/IMG][/URL] Quote
kwiatek82 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Moniek193']Hmmm ano to:roll:...[/quote] Aaa tam - przesadzasz :) :evil_lol: To takie złudzenie optyczne :diabloti: Ona jest malusia ! :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Masz przepiękną sukę :loveu: Quote
kwiatek82 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Małgośka z Boksą']Masz przepiękną sukę :loveu:[/quote] Dziękuje :loveu: Quote
Kiłi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Allllleeeeeeee dziewczyna wyrosła!!! Śliczna jest:loveu::loveu: A Uma przy niej taki chudzielec:placz: Mizianko dla Unkosławy:razz: Quote
kwiatek82 Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Unka tez chuda - czasem tak stanie ze wyglada jakby nic nie jadla a pozera dość sporawą ilosc karmy :D co tam u UMY? wybiegala sie śnieżka :) ? Kurcze musialabym jaks zważyć Unke tylko nie wiem jak ?? waga nasza za mała a na ręcę już jej nie wezmę, nie uniosę :P Quote
Kiłi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='kwiatek82']Unka tez chuda - czasem tak stanie ze wyglada jakby nic nie jadla a pozera dość sporawą ilosc karmy :D co tam u UMY? wybiegala sie śnieżka :) ? Kurcze musialabym jaks zważyć Unke tylko nie wiem jak ?? waga nasza za mała a na ręcę już jej nie wezmę, nie uniosę :P[/quote] A wybiegała i jeszcze do niedzieli biega:lol: Szaleje kobiecina że hej! Coraz więcej komend umie i coraz mniej się boi różnych rzeczy. Uma jakieś 20 kilo waży, ale żeberka jej wystają strasznie, jak wróce do miasta to ją odrobacze, może ma robaki, bo je bardzo dużo:cool1: Też ją już ledwo podnosze, jeszcze jak się cholerka tak wywija jak jakiś robak to po schodach bym jej już nie wniosła:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='kwiatek82']Aaa tam - przesadzasz :) :evil_lol: To takie złudzenie optyczne :diabloti: Ona jest malusia ! :loveu:[/quote] No jasne tak jak moja:evil_lol:Malutka ze cala kanape zajmuje i tak mala ze wazy 4 razy tyle co moj jamiczek:evil_lol:Maluśka:loveu: Quote
Aganiok Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ajajajaj jaka cudna niunia :loveu::loveu::loveu: Quote
Wyjątek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Żółtek:crazyeye: Jaka cudna:lying::mdleje: Nie odczepię się od Was! :loveu::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Wczoraj podczas moich urodzinek zlizala kawalek tortu !!! akurat wyciagnelam z lodówki, polozylam na szafce, poszlam do pokoju po taki ozdobny talerz / platere (zwal jak zwał) przychodze a tu moja Uneczka mlaska i zlizuje krem ! ale miala mine i te chochliki w oczach mowiace mi - mamusiu jakie to pyszne co to jest, chce wiecej! :) Quote
taxelina Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sorki za Offtop ale moze znasz kogos kto by chcial 5 miesiecznego biale boksera [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117848[/url] Quote
kwiatek82 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Pisałam w jego watku na bokserach :( wspieram cakym sercem zeby maluch znalazl kochajacy odpowiedzialny domek ! Quote
nelson Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Hej, Unka pięknie się rozwija , będzie z niej elegancka , śliczna bokserka . Mam nadzieje , że będziecie na Klubowej w niedzielę :loveu: Quote
kwiatek82 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='nelson']Hej, Unka pięknie się rozwija , będzie z niej elegancka , śliczna bokserka . Mam nadzieje , że będziecie na Klubowej w niedzielę :loveu:[/quote] No pewnie ze bedziemy !! to bedzie debiut naszego malucha :loveu: (i nasz tez :evil_lol:) Quote
Agga Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [QUOTE]HA to jest szczur !! ulubieniec Unki :smile: jest pluszowy,mieciutki, mozna go tarmosic, podrzucac, gryzc itp !!! Unka go po prostu uwielbia :smile: W domu mamy zywego szczurka bialo czarnego i Unka tez go lubi :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Oby z prawdziwym tak nie robiła:lol:[/B][/COLOR] [url]http://images37.fotosik.pl/7/c6a307c8e6ba1608.jpg[/url] [COLOR=DarkGreen][B]Że tak powiem na normalną to ona nie wygląda. Ale dla pocieszenia ta rasa tak ma:loveu:[/B][/COLOR] [url]http://images30.fotosik.pl/271/89c7e11ca6c88778.jpg[/url] [COLOR=DarkGreen][B]No przecież jestem taka malusia i kochana prawda? Tylko mnie kochać :loveu:[/B][/COLOR] [url]http://images47.fotosik.pl/7/b13608e9be666e1a.jpg[/url] [COLOR=DarkGreen][B]Z lekka jestem zwariowana :siara:[/B][/COLOR] Quote
Wyjątek Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [COLOR=RoyalBlue][B]Ufff przebrnęłam przez cały wątek :) Suńka jest wspaniała! Urocze psie dziecko :loveu: Chyba bokserowiroza nadal się mnie trzyma, bo nie mogę oderwać od Niej wzroku :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
kwiatek82 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Ufff przebrnęłam przez cały wątek :) Suńka jest wspaniała! Urocze psie dziecko :loveu: Chyba bokserowiroza nadal się mnie trzyma, bo nie mogę oderwać od Niej wzroku :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] :cool3: Dziękujemy za wytrwalosc :multi: [B]Agga [/B]hehe fajne te twoje komantarze - uśmiałam sie do łez :evil_lol: zapewniam cie ze Unka raczej z tych "normalnych" boksiów :diabloti: choc czasem ma odchyly od normy i tak ja strasznie kochamy :loveu: Quote
Moniek193 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ja tu dodam tak skromnie:oops:że założyłam Sarze galerie:loveu:wreszcie. Serdecznie zapraszamy, klikajcie w bannerek w moim podpisie;) Quote
kwiatek82 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 OK zaraz zabieramy sie za ogladanie zdjątek :) Quote
jamnicze Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 no, ale do nas to już przestałaś przychodzić :-( Quote
Recommended Posts