Argat Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 "Przechodzisz obojętnie… Kraty i tysiące takich jak ja Człowieku, zatrzymaj się Czy bezinteresowna miłość szansę ma? Czekam na ten wielki dzień Doceń mnie człowieku Moje życie zmień Pełne nadziei jest moje serce Gotowe by kochać bezgranicznie Wśród tłumu mnie wypatrz, połóż kres mojej udręce Tylko pokochaj mnie…. Ty wszystkim dla mnie będziesz [SIZE=2]Tylko nie przechodź obojętnie…" Quote
anovip1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Słodka, maleńka, zagubiona Apple - tak bardzo skrzywdzona przez człowieka. Pokażmy jej jak potrafimy kochać.Podarujmy jej domek i miejsce w swoim sercu. Czy to tak wiele ? Quote
anovip1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dziś 13 -go piątek , to tak jak jutro Apple-domek.Wierzymy że na szczęście.Czekamy na ten jedyny, wymarzony ciepły domek dla najcudowniejszej sunieczki pod słońcem. Quote
Ayia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 no to HOP na spacerek na 1 strone.. Apple wciaz czeka na Ciebie.... Quote
Niewiasta_21 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Apple juz nie czeka! Dzisiajakurat gdy weszłam o schroniska natrafiłam na sympatyczną młodą panią której Apple wpadła w oko :-) Co prawda to pani pierwszy piesek,wiec musiałam wszystko opowiedziec ale mysle ze bedzie dobrze. Jak dostane wiesci to dam znac. Quote
rita60 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 :multi::multi::multi:czekamy na wiesci z domku malutkiej........ Quote
anovip1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM,WIEDZIAŁAM ,że to dziś będzie ten szczęśliwy dzień dla cudownego słoneczka. Moja ukochana przepiękna ,słodziutka Apple doczekała się domku. Jestem pewna ,że to ten jedyny,najprawdziwszy,najkochańszy dla niej domek. Quote
anovip1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 I bardzo dziękujemy Ani . Czuję,że przedstawiając pani Apple opowiedziała o sytuacji jaką zgotowali tej pięknej subtelnej kruszynce źli ludzie . Quote
szajbus Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Ale niespodzianka. To zdejmujemy panienkę z ogłoszeń Quote
anovip1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ciekawe jak Apple się spało w swoim spokojnym ,ciepłym domeczku ? Quote
Niewiasta_21 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dzisiaj jeszcze telefonu nie miałam,ale wczoraj owszem :-) Apple była wczoraj bardzo spokojna,pakuje sie na tapczany. Pani poszła kupic jej legowisko,dokupic miseczki i jakies łakocie. Apetycik dopisuje,takze narazie wszystko idzie dobrze. Quote
Niewiasta_21 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Apple dostała nowe imie Myszka :-) Jest kochana i fajna,jedynym problemem jest to ze mała psoci w domku,dywany,drzwi,buty.... Quote
anovip1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oby Pani dla Myszeczki była wyrozumiała. Troszkę czasu ,nauki i wszystko będzie w porządku. To taka kochana sunieczka :loveu: Quote
szajbus Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 No toznaczy sie mamy na dogo kolejne wcielenie mojej Zuzi. Quote
Ivanka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No to syneczek - Słoneczko, wrodził sie do mamusi :loveu::evil_lol: tak samo dewastuje :) Quote
anovip1 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ciekawe jak się miewa Apple ,czy nadal rozrabia :cool1:..... bo jak Ivanka pisze ,że u Słoneczka to dziedziczne ,to tylko jakieś szkolenie by się tej rodzince przydało :evil_lol: A od drugiego braciszka ,żadnych wieści :-( ..... Quote
Ivanka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 My juz zaczynamy poważnie myślec o kilku spotkaniach z behawiorystą. Sloneczko ma nieraz takie dziwne zachowania......jakby chorobę sierocą. Z umiłowaniem ciućka róg kocyka i kiwa sie przy tym. Mialam juz kilka psiaków w życiu ale żaden tak sie nie zachowywał. Poza tym nawet 15 min zostawienie go w domu kończy sie szkodami...Moze wyrośnie z tego...mamy taką nadzieję :lol::lol: P.S szkoda , ze nie ma wiesci n/t Szczesciarza. Moznaby zorganizowac spotkanie calej rodzinki :):):) :eviltong: Quote
Recommended Posts