Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Przechodzisz obojętnie…

Kraty i tysiące takich jak ja
Człowieku, zatrzymaj się
Czy bezinteresowna miłość szansę ma?

Czekam na ten wielki dzień
Doceń mnie człowieku
Moje życie zmień

Pełne nadziei jest moje serce
Gotowe by kochać bezgranicznie
Wśród tłumu mnie wypatrz, połóż kres mojej udręce

Tylko pokochaj mnie….
Ty wszystkim dla mnie będziesz
[SIZE=2]Tylko nie przechodź obojętnie…"

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodka, maleńka, zagubiona Apple - tak bardzo skrzywdzona przez człowieka. Pokażmy jej jak potrafimy kochać.Podarujmy jej domek i miejsce w swoim sercu. Czy to tak wiele ?

Posted

Dziś 13 -go piątek , to tak jak jutro Apple-domek.Wierzymy że na szczęście.Czekamy na ten jedyny, wymarzony ciepły domek dla najcudowniejszej sunieczki pod słońcem.

Posted

Apple juz nie czeka! Dzisiajakurat gdy weszłam o schroniska natrafiłam na sympatyczną młodą panią której Apple wpadła w oko :-) Co prawda to pani pierwszy piesek,wiec musiałam wszystko opowiedziec ale mysle ze bedzie dobrze. Jak dostane wiesci to dam znac.

Posted

WIEDZIAŁAM, WIEDZIAŁAM,WIEDZIAŁAM ,że to dziś będzie ten szczęśliwy dzień dla cudownego słoneczka. Moja ukochana przepiękna ,słodziutka Apple doczekała się domku. Jestem pewna ,że to ten jedyny,najprawdziwszy,najkochańszy dla niej domek.

Posted

Dzisiaj jeszcze telefonu nie miałam,ale wczoraj owszem :-)
Apple była wczoraj bardzo spokojna,pakuje sie na tapczany. Pani poszła kupic jej legowisko,dokupic miseczki i jakies łakocie. Apetycik dopisuje,takze narazie wszystko idzie dobrze.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Posted

Ciekawe jak się miewa Apple ,czy nadal rozrabia :cool1:..... bo jak Ivanka pisze ,że u Słoneczka to dziedziczne ,to tylko jakieś szkolenie by się tej rodzince przydało :evil_lol:
A od drugiego braciszka ,żadnych wieści :-( .....

Posted

My juz zaczynamy poważnie myślec o kilku spotkaniach z behawiorystą. Sloneczko ma nieraz takie dziwne zachowania......jakby chorobę sierocą.
Z umiłowaniem ciućka róg kocyka i kiwa sie przy tym. Mialam juz kilka psiaków w życiu ale żaden tak sie nie zachowywał. Poza tym nawet 15 min zostawienie go w domu kończy sie szkodami...Moze wyrośnie z tego...mamy taką nadzieję :lol::lol:

P.S szkoda , ze nie ma wiesci n/t Szczesciarza. Moznaby zorganizowac spotkanie calej rodzinki :):):) :eviltong: