rita60 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='Daga & Maks']to jeśli ten numer telefonu jest nieaktualny to jaki kontakt podać w ogłoszeniach?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=#3f7515]Adres schroniska: [/COLOR][/FONT][COLOR=#3f7515][FONT=Arial][B]Dorota Kufel ul. 1 Maja 42-674 Miedary[/B] (koło Tarnowskich Gór) Telefon do Pani Kierownik schroniska: Tel. [B]0 516 071 855[/B][/FONT][/COLOR] Chyba ten Daga:roll:ale jeszcze sie upewnie. Quote
Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A jak Bambi będzie już w Krakowie to w ogłoszeniach trzeba będzie podać inne namiary. Quote
Daga&Maks Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 to jutro pozmieniam kontakt w ogłoszeniach a jak Bambi pojedzie do Krakowa to też się zmieni, żeby ewentualnie gdyby ktoś był zainteresowany to zadzwonił w odpowiednie miejsce Quote
rita60 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 [quote name='Daga & Maks']to jutro pozmieniam kontakt w ogłoszeniach a jak Bambi pojedzie do Krakowa to też się zmieni, żeby ewentualnie gdyby ktoś był zainteresowany to zadzwonił w odpowiednie miejsce[/quote] Ok Daga,dzieki. Quote
Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A ja czekam spokojnie aż piesek pojedzie do Krakowa. I mam nadzieję, że potem znajdzie szybciutko dobry domek :). A był już moment kiedy wydawało mi się, że Bambi spędzi resztę życia za kratami schroniska. Quote
rita60 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 No malenki,jeszcze troche i wszystko sie odmieni... Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 i Jak sprawy transportowe dla Bambiego sie maja? Quote
rita60 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 [quote name='israel']Uzgodniłem z Frotką, że przywiozę Bambiego do Krakowa 23 maja. Do tego czasu musi się męczyć w schronisku ale to jeszcze tylko chwila :)[/quote] :multi::multi::multi:to tylko [B]10 [/B]dni,tak sie ciesze malenki:multi::multi::multi: Quote
israel Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Uzgodniłem z Frotką, że przywiozę Bambiego do Krakowa 23 maja. Do tego czasu musi się męczyć w schronisku ale to jeszcze tylko chwila :) Quote
TYGRYS-ica. Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 witam. troche mnie nie było :-) jak tam u Bambiego? widze że jakas duza akcja sie szykuje :cool3: Quote
rita60 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='TYGRYS-ica.']witam. troche mnie nie było :-) jak tam u Bambiego? widze że jakas duza akcja sie szykuje :cool3:[/quote] No szykuje sie cioteczko:razz:jeszcze [B]5 [/B]dni....... Quote
israel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Proszę jutro trzymać kciuki za podróż Bambiego :) "Mysza" już spakowana i wyszykowana do podróży :P Quote
rita60 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='israel']Proszę jutro trzymać kciuki za podróż Bambiego :) "Mysza" już spakowana i wyszykowana do podróży :P[/quote] Trzymam z całych sił,myslami bede z Wami:roll: Quote
rita60 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Byłam na komunii:roll:israel,frotka napiszcie prosze co z Bambim:roll: Quote
israel Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Bambi dojechał szczęśliwie. Niestety podróż miał straszną, zaczęło się od tego, że w ogóle nie chciał jechać. Został zabrany na ręce i siłą uprowadzony do samochodu :P Przez całą drogę, wymiotował, sikał, i zrobił k... - wszystko w aucie. Dopóki jechaliśmy bocznymi drogami, stawaliśmy po drodze i czyściliśmy, myliśmy... Na autostradzie już się nie dało. W dodatku przez całą drogę okropnie przeżywał. Cały czas się ślinił, masakrycznie, na wycieranie mu pyszczka zużyliśmy 2 rolki papieru. Głównie stał i wciskał się całym sobą w moją mamę (razem siedzieli z tyłu ;)) Dopiero pod koniec położył się i zasnął - już był bardzo zmęczony. Właściciel hotelu to wyjątkowo miły i sympatyczny człowiek. Kocha psiaki - Bambi będzie miał dobrą opiekę. Wolontariusze też przychodzą, wyprowadzą go na spacer, pogłaszczą, przytulą. Po przyjeździe Bambi poszedł na wybieg, taki z zielonym trawniczkiem, widać było, że mu się podoba. Ale zaglądał do nas przez ogrodzenie... a my do niego... przykre są takie rozstania... Frotka jak znajdzie chwilę na pewno napisze co u Bambiego, a może ktoś z wolontariuszy się odezwie :) Quote
Recommended Posts