Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech znajdzie się dom... i człowiek z wielkim sercem. Kosmos zawsze odpłaca za dobro okazane takim biedakom... może właśnie tu ktoś otworzy serducho dla Bambisia...
M.

Posted

[quote name='mysza 1']Przyda się masa ogłoszeń tylko nie ma czasu na ich zrobienie...
Bambik ma jakieś?[/quote]
mysza miał,dziewczyny robiły,ale czy sa aktualne,nie wiem:shake:na pewno,ma allegro,takie do skutku:roll:

Posted

Bambiś w górę!

[quote name='samoglow']Na zdjeciu z budami obok Bambisia stoi taki kudlaty pies. Moze cos o nim napiszecie?[/quote]

Czy chodzi o Niego?
[URL="http://schron-miedary.ovh.org/hr/index.php?zawartosc=psiaki&psiak=421"]Schronisko Miedary[/URL]

[IMG]http://global.images6.fotosik.pl/310/9625f39d924a4ec5med.jpg[/IMG]

Na zdjęciu z prawdopodobnie z siostrą i bratem. Psiaki trafiły do schroniska w trójkę - interwencja.
Jeden znalazł domek (ten ciemny z tyłu ;)) a te dwa cuda zostały :(

Teraz nie wyglądają atrakcyjnie, pogoda straszna od dość dawna ale to prześliczne psiaki. Od samego początku ogłaszane, na razie bez odzewu :(

Posted

No bo zobacz, w moim avatarku siedzi takie cudenko, co nazywalo sie niegdys Klaczek, a teraz Hipis :lol:

Te dwa allegro maja, co?
mam za male mieszkanko na 3 psy :shake:
A w jakim sa wieku? Brat i siostra?

A w Miedarach sa wirtualne adopcje?

Posted

Psiaka w avatarku widziałem i dlatego wiedziałem dlaczego pytasz o Bezika :P

Psiaki mają allegro. Przypuszczamy, że to rodzeństwo, ponieważ są bardzo podobne i raczej w tym samym wieku. Zostały ocenione na ok 5 lat, ale mogą być młodsze.

Przedtem w Miedarach nie było adopcji wirtualnych (poprzednia właścicielka nie przyjmowała żadnej pomocy finansowej - tylko rzeczy dla psiaków). Od stycznia są nowi właściciele (to prywatne schronisko), jeszcze nic nie mówili na ten temat ale jeżeli jesteś zainteresowana to zapytam.

Szkoda, że nie masz warunków na więcej psiaków - one by świetnie pasowały do Hipisa :P

Posted

Niech nam Bambi wybaczy te offy, ale jesli sa wirtualne adopcje - zapytaj, prosze, to i On skorzysta :p

Hipek tez ma 5-6 lat. Bylaby wspaniala trojka. Niestety 36 m na czwartym pietrze, to koszmar.
Bede o nich pamietac...slowo :p

Posted

[quote name='Dogo07']może by założyć nowy wątek dla pieska ?
bo ten to już starsznie wielki sie zrobił .[/quote]
A myslisz,ze to cos da:roll:ten watek,czy inny,ma za zadanie znalezc domek...miejmy nadzieje,ze kiedys znajdzie...

Posted

chodzi mi o to że jak wątek jest taki dłuuugi to gorsze zainteresowanie osób ws/pomagających no a jakby nawet ktoś chętny tutaj wszedł to myślisz że chciałoby mu się czytać całą historię pieska?

a tak nawet nie wiadomo jakie formy pomocy dla pieska już są zrobione a jakie jeszcze nie, kto tutaj ciągle się opiekuje psiakiem a kto czasami :)
samo istnienie wątku i nadzieja sprawy domu nie załatwi

a fajnie by było jak by piesek znalazł dobry dom!

Posted

a czy były jakieś telefony w jego sprawie po ogłoszeniach - czy jak ktoś dowiadywał sie że jest "inny" to rezygnował ?
to ładny terierkowaty piesek - powinien znaleźć domek

a inne ogłoszenia w internecie?

Posted

Dogo moze i masz racje:cool3:fajnie,by było,jakby znalazł domek:roll:ma allegro,ogłaszany był w styczniowym wydaniu miesiecznika Moj pies,jest wystawiony na forum niemieckim,co jeszcze zrobic:roll:

Posted

To ja jeszcze dodam, że Bambi jest na stronie schroniska, ogłaszamy go też u nas na Śląsku.
Niestety do tej pory nikt nie pytał o Bambiego :(

To prawda, wątek jest długi, ale to dla tego, że został założony przez Ritę praktycznie od razu kiedy Bambi trafił do schroniska - czyli już 10 miesięcy trwa szukanie Bambusiowego człowieka...