Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ja też się cieszyłam, nie wiesz jak bardzo, nareszcie cos miało sie udac, ale to było zbyt piękne... Będę szukać jeszcze, gdzie się da, obiecuję! Tez właśnie sobie pomyślałam, że oni ją zatłuką na smierć za 'ucieczkę', ona poprostu MUSI znaleść domek :( Quote
Hund Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 początkowo miaŁa wrócić po sterylce na wieś ale po dyskusji z mamą stwierdziałm że dla niej byłaby to śmierć, zatŁukiby, skopaliby na śmierć za to że poszła na kilka dni, na pewno myślą że poszła na wieś bo miała cieczkę więc pewnie pomyśleliby że wróciłaby zapłodniona. Wiem od babci że pod ich domem dalej psi adoratorzy czekają na Figę. Quote
Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Już nawet schronisko będzie lepsze od jej 'domu'. Ale wyjścia nie ma, mała musi mieć dom, prawdziwy dom i już. Quote
Hund Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 w schronisku boję się że zniknie i nie będę wiedzieć gdzie poszłą, a ona taka malutka :( Quote
Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Masz rację... Co tu robić!? :( :( :( Czarna rozpacz. Ale damy radę! Jakoś to będzie... Quote
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Plakat dla Figi: Dokleję jeszcze na dole karteczki do wyrwania z kontaktem, już mi sie nie zmieściło. ;) Narazie musze to jakoś wydrukować, mam pieniądze na jakieś 30 kserówek w zalezności od kosztów. Powiesze tylko w Bielsku, niedaleko mnie, żeby się nie rozniosło. Może to coś da :( Quote
Hund Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Szarik cudowny plakat!!!!! :):):) WŁaśnie wróciŁam od maŁej, skacze do twarzy żeby ją wylizać z radości i wdzięczności że się nią ktoś zajmuje :) Quote
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To jeszcze bardziej motywuje do działania :) Dziś dla zdrowia przejade sie po okolicy i poprzyczepiam plakaty ;) Quote
Hund Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 dzięki :) ja nadrabiam zalegŁości w bazarkach, nareszcie weszŁam na dogo w normalnych godzinach !!!! Quote
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ja tez własnie utworzyłam pierwszy w swoim zyciu bazarek :) Jestem z siebie bezgranicznie dumna :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nie ma za co, drobiazg ;) Szarik, piękne ogłoszenie! Czy nie pogniewasz się, jeśli zrobię jakby kopię, ale z Guziczkiem? :roll: Quote
Szarik Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nie ma problemu, kopiuj sobie co chcesz! :) :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Monika, plakat jest świetny :) Jesteś wielka! :multi: I bannerki Basiowe piękne :) Teraz to domek dla Figi musi być raz, dwa! Quote
basia bonnie Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dziękuje bardzo!! :) będę kopiarą :evil_lol: Quote
Hund Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Figunia dzisiajsze popoŁudnie spędziŁa w swojej rodzinnej miejscowości ;) ale nie puściŁam jej do "wŁaścicieli" wygrzewaŁa się w sŁonku i pomagaŁa ;) mi kopać w ogródku ;) akurat kŁadŁa się w miejscach gdzie miaŁam sadzić kwiatki :) dostaŁa parę razy Łapą po pyszczku od kota ale nie oddaŁa ;) kot ją zaczepiaŁ ciągnąŁ za smycz a ona nic ;) pokora :) Quote
Hund Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 ZapomniaŁam dodać ...:angryy: że syn Figi miaŁ w garnku przygotowane jedzenie :angryy: nie wiem jak nazwać tych ludzi :mad: dali mu w garnku chleb z wodą . Już nie mam sŁÓw . PrzyniosŁam mu jedzenie i wodę , bo tej z chleba nie tknąŁ , jutro przyjdzie tam moja ciocia i nakarmi jeszcze raz. Dobrze że Figa bezpieczna ją traktowali gorzej. Quote
Hund Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='basia bonnie']Banerki dla Figi dzięki za banerek ;) może szczęście przyniesie kto wie :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ah ta Figunia, charakter ma niesamowity :loveu: Gdzie ten domek, gdzie? Quote
Recommended Posts