Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też się cieszyłam, nie wiesz jak bardzo, nareszcie cos miało sie udac, ale to było zbyt piękne...

Będę szukać jeszcze, gdzie się da, obiecuję!

Tez właśnie sobie pomyślałam, że oni ją zatłuką na smierć za 'ucieczkę', ona poprostu MUSI znaleść domek :(

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

początkowo miaŁa wrócić po sterylce na wieś ale po dyskusji z mamą stwierdziałm że dla niej byłaby to śmierć, zatŁukiby, skopaliby na śmierć za to że poszła na kilka dni, na pewno myślą że poszła na wieś bo miała cieczkę więc pewnie pomyśleliby że wróciłaby zapłodniona. Wiem od babci że pod ich domem dalej psi adoratorzy czekają na Figę.

Posted

Plakat dla Figi:

Dokleję jeszcze na dole karteczki do wyrwania z kontaktem, już mi sie nie zmieściło. ;)
Narazie musze to jakoś wydrukować, mam pieniądze na jakieś 30 kserówek w zalezności od kosztów. Powiesze tylko w Bielsku, niedaleko mnie, żeby się nie rozniosło. Może to coś da :(

Posted

Szarik cudowny plakat!!!!! :):):) WŁaśnie wróciŁam od maŁej, skacze do twarzy żeby ją wylizać z radości i wdzięczności że się nią ktoś zajmuje :)

Posted

Figunia dzisiajsze popoŁudnie spędziŁa w swojej rodzinnej miejscowości ;) ale nie puściŁam jej do "wŁaścicieli" wygrzewaŁa się w sŁonku i pomagaŁa ;) mi kopać w ogródku ;) akurat kŁadŁa się w miejscach gdzie miaŁam sadzić kwiatki :) dostaŁa parę razy Łapą po pyszczku od kota ale nie oddaŁa ;) kot ją zaczepiaŁ ciągnąŁ za smycz a ona nic ;) pokora :)

Posted

ZapomniaŁam dodać ...:angryy: że syn Figi miaŁ w garnku przygotowane jedzenie :angryy: nie wiem jak nazwać tych ludzi :mad: dali mu w garnku chleb z wodą . Już nie mam sŁÓw . PrzyniosŁam mu jedzenie i wodę , bo tej z chleba nie tknąŁ , jutro przyjdzie tam moja ciocia i nakarmi jeszcze raz. Dobrze że Figa bezpieczna ją traktowali gorzej.