zonia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Aza to cudowna amstaffeczka. Ma ok.1roku, jest wesoła, radosna i energiczna. Lubi biegać i się bawić, jednak trochę kuleje na przednią łapkę. Jest łagodna, miła, grzeczna, uwielbia pieszczoty i towarzystwo człowieka. Nie jest agresywna. Do schroniska trafiła w listopadzie 2007r. Czeka tam na kogoś kto ją pokocha, zaadoptuje i da jej dom na całe życie. Kontakt:[email protected] tel.606 210 658 Quote
magdyska25 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ale śliczności:loveu: Kto chce wspaniałą sunię? Quote
karolina1 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Mała jest już gdzieś poogłaszana? ogłosiłam na niebieskim: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=355827#355827 Quote
zonia Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dzięki;) Ja ją poogłaszam na adopcje.org i takie tam;) Quote
Tengusia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jest osobka ktora ma wolne DT i ktora czeka na sierotke ze schroniska spod Czestochowy ale poniewaz tam sa duze problemy z organizacja wiec dziewczyna zaczyna myslec by przygarnac inna sierotke. w domu ma psy (same suki chyba 4) i koty wiec jesli niunia jest przyjazna dla otoczenia zarowno szczekajacego jak i miauczacego to moze cos daloby sie wykombinowac jesli oczywiscie szukacie dla niej DT ;) Quote
zonia Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 No raczej DT odpada...:razz: Szukamy domu stałego;) myślę że szybko się znajdzie dla takiej ślicznoty:cool3: Quote
karolina1 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No niuńka jest śliczna oby coś się dla niej kochającego znalazło. Quote
morisowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 dzieki za wątek "mojej" małej i za imię też :p Aza jest b. przyjazna do psiego towarzystwa. Wcześniej była w boksie z psami i suczkami - bawiła się z dwiema młodymi suczkami. Teraz jest tylko z Tajfunem i też jest do niego serdeczna. Uwielbia się bawić. Wystarczy jej np. zdjęta obroża, słodko wtedy wygląda :loveu: Jak jest do kotów, tego nie wiem, ale w razie czego można pójść z nią na kociarnię i sprawdzić. Aza jest słodka i młoda, ale ma nie do końca sprawną łapę - a takie rzeczy wielu ludzi zniechęca :roll: Quote
Reno2001 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Sa jakieś szanse na sterylke przed adopcją? Bullowate nas zalewają... Quote
zonia Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Tak zgłosimy ją do sterylizacji...Morisowa a czy ona nie jest wysterylizowana...? Quote
morisowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 wydaje mi się, że nie - dopytam ale jeśli ma wpisane, że jest mixem amstaffa, to nawet bez sterylki jej nie wydadzą. Przyznaję, że jakoś nie pomyslałam przy niej o sterylizacji, bo ona z psami innymi siedzi w boksie (zanim trafiła do Tajfuna, była w boksie w piątkę) więc nie jest mixem amstaffa ;) (bo takie siedzą pojedynczo) Poważnie, ja na początku nie widziałam w niej amstaffa. Zobaczymy co jej wpisali w kartę. Quote
morisowa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Aza trafiła do schroniska w wieku ... 3 miesięcy! Czyli obecnie ma około 9. Nie była sterylizowana, a bez tego do adopcji jej nie wydadzą, jest mixem amstaffa. Muszę ją zapisać na zabieg. Muszę też dopytać co z tą jej łapą. Quote
zonia Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dzięki. Ja też muszę parę moich psów pozapisywać...myślę że problemów nie będzie...:razz::roll: Quote
zonia Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Azula była w sobotę na spacerze...ona jest urocza...:loveu: Nie można się w niej nie zakochać:loveu: Oczywiście jak się wychodzi przez bramę to na zewnątrz kładzie się na plecach i nadstawia brzuszek i sika ze szczęścia....:evil_lol: A jak znajdzie jakąś rękawiczkę w trawie to potrafi się 10minut czaić tak jak szczeniak:lol: Quote
zonia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Podnoszę kochaną sunieczkę!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kaya93 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Jaka cudna niunia:loveu: dlaczego nikt jej nie chce?? w takim razie pomoge w podnoszeniu ślicznoty:oops: hop:multi: Quote
zonia Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Kaya93 napisał(a):Jaka cudna niunia:loveu: dlaczego nikt jej nie chce?? w takim razie pomoge w podnoszeniu ślicznoty:oops: hop:multi: ojej.....Wielkie dzięki KAya93....myślałam że sama tu sobie będę pisać....:cool1: Quote
Recommended Posts