Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aza to cudowna amstaffeczka. Ma ok.1roku, jest wesoła, radosna i energiczna. Lubi biegać i się bawić, jednak trochę kuleje na przednią łapkę. Jest łagodna, miła, grzeczna, uwielbia pieszczoty i towarzystwo człowieka. Nie jest agresywna. Do schroniska trafiła w listopadzie 2007r. Czeka tam na kogoś kto ją pokocha, zaadoptuje i da jej dom na całe życie.
Kontakt:[email protected] tel.606 210 658

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest osobka ktora ma wolne DT i ktora czeka na sierotke ze schroniska spod Czestochowy ale poniewaz tam sa duze problemy z organizacja wiec dziewczyna zaczyna myslec by przygarnac inna sierotke. w domu ma psy (same suki chyba 4) i koty wiec jesli niunia jest przyjazna dla otoczenia zarowno szczekajacego jak i miauczacego to moze cos daloby sie wykombinowac jesli oczywiscie szukacie dla niej DT ;)

Posted

dzieki za wątek "mojej" małej i za imię też :p
Aza jest b. przyjazna do psiego towarzystwa. Wcześniej była w boksie z psami i suczkami - bawiła się z dwiema młodymi suczkami. Teraz jest tylko z Tajfunem i też jest do niego serdeczna. Uwielbia się bawić. Wystarczy jej np. zdjęta obroża, słodko wtedy wygląda :loveu: Jak jest do kotów, tego nie wiem, ale w razie czego można pójść z nią na kociarnię i sprawdzić.
Aza jest słodka i młoda, ale ma nie do końca sprawną łapę - a takie rzeczy wielu ludzi zniechęca :roll:

Posted

wydaje mi się, że nie - dopytam
ale jeśli ma wpisane, że jest mixem amstaffa, to nawet bez sterylki jej nie wydadzą. Przyznaję, że jakoś nie pomyslałam przy niej o sterylizacji, bo ona z psami innymi siedzi w boksie (zanim trafiła do Tajfuna, była w boksie w piątkę) więc nie jest mixem amstaffa ;) (bo takie siedzą pojedynczo) Poważnie, ja na początku nie widziałam w niej amstaffa. Zobaczymy co jej wpisali w kartę.

Posted

Aza trafiła do schroniska w wieku ... 3 miesięcy! Czyli obecnie ma około 9. Nie była sterylizowana, a bez tego do adopcji jej nie wydadzą, jest mixem amstaffa. Muszę ją zapisać na zabieg. Muszę też dopytać co z tą jej łapą.

Posted

Azula była w sobotę na spacerze...ona jest urocza...:loveu: Nie można się w niej nie zakochać:loveu: Oczywiście jak się wychodzi przez bramę to na zewnątrz kładzie się na plecach i nadstawia brzuszek i sika ze szczęścia....:evil_lol: A jak znajdzie jakąś rękawiczkę w trawie to potrafi się 10minut czaić tak jak szczeniak:lol:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kaya93 napisał(a):
Jaka cudna niunia:loveu: dlaczego nikt jej nie chce??
w takim razie pomoge w podnoszeniu ślicznoty:oops:
hop:multi:

ojej.....Wielkie dzięki KAya93....myślałam że sama tu sobie będę pisać....:cool1: