Iwona&Wiki Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mały, bardzo grzeczny terrierowaty piesek. Ma około dwóch lat, waży 7 kg. Jest nauczony czystości, nie sprawia żadnych problemów. Piesek od dłuższego czasu błąkał się wokół szkoły przy ulicy Jesiennnej. Był dokarmiany przez dzieci właśnie z tej szkoły, które postanowiły pomóc pieskowi i poprosiły o pomoc swoją nauczycielkę Panią Beatę. Piesek został zabrany do zaprzyjaźnionego domu tymczasowego. Oczywiście do Ewy i Pani Ani. Dzięki.:) Jest już po wizycie u weterynarza, został odrobaczony i zafiprexowany. Być może piesek po prostu się zgubił, więc szukamy dotychczasowego właściciela. Choć zdaje się, że ten za bardzo go nie szuka. Więc od razu szukamy nowego domu z odpowiedzialnym i troskliwym opiekunem. A oto on: Quote
Iwona&Wiki Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Śliczniutki, prawda?:loveu: Jeśli nie znajdzie się poprzedni właściciel, pieseczek straci jajeczka. Quote
Iza. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Śliczny :loveu: A jaka ma grzywę :razz: Ewa a co z tą onko podobną suczką z Twojego tymczasu ;) ? Quote
Ewa3 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 noo grzywa jak u lwa:p:eviltong: Sonia czyli ta ONkopodobna;) cały czas jest u nas i pewnie jeszcze troszke pobedzie dopoki nie wykuruje sie Wogle wszystkie psy dziwnie na nia patrza, przez ten klosz na głowie:evil_lol: a ona tak sie stara byc miła:roll: Czaruś pojechał dzis ze mna i moimi suczkami na trening agility;) chciałam go przepuscic przez tunel ale nie było czasu W kazdym razie zachowywał sie super:multi: Eh ale dobra juz go nie chwale...:oops: Quote
Iwona&Wiki Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Alez chwal, chwal sobie. Na zdrowie:eviltong: Czaruś... i jak? Pasuje? Quote
Guest monia3a Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dla mnie bardziej pasuje Leon, Leoś :evil_lol: jak ten lwik z reklamy soczku :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 hehe mi moze byc i Leoś:p no problem:lol: Chodzi o to ze zawsze kiedy jakiegos psa chwale to potem pokazuje mi ze wcale nie jest taki grzeczny:cool1: Tak było chocby z Kawulka:evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Ech, skoro tak czaruje oczetami, to może niech bedzie Czaruś:) Aukcja na Allegro Iza, możesz wstawić na B-stok.pl (ze zdjęciami)? Quote
plinka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 oj Czaruś, Czaruś ;) Czaruj żebyś znalazł domek ;) Quote
Ewa3 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Narazie dałam ogłoszenia bezpłatne na bstok.pl i białystokonline.pl i alegratka.p i jeszcze pare innych:d Dzis wieczorem na białystokonline dam ze zdjeciem;) Dziewczyny pomozecie rozwieszac ogłoszenia w miescie?? Czarus jutro idzie na sterylke:D!! Quote
akodirka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ewa3 napisał(a): Dziewczyny pomozecie rozwieszac ogłoszenia w miescie?? ja moge pomoc :cool3: Quote
Iwona&Wiki Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ewa3 napisał(a):Czarus jutro idzie na sterylke:D!! No już jest po. I chłopak, zdaje się, już na chodzie. :) Jak nowy;):) Quote
Ewa3 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dzieki:D a moze jeszcze umiesz je zrobic:D i odrazu tez Sonie sie porozwiesza:razz: Quote
Ewa3 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 okazalo sie ze Czarus uciekl, cale szczescie jest juz w swoim domku:multi: i nazywa sie Czesio:lol: Quote
nika28 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ewa3 napisał(a):okazalo sie ze Czarus uciekl, cale szczescie jest juz w swoim domku:multi: i nazywa sie Czesio:lol: Suuuuper !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Guest monia3a Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Domek wydaje się być w porządku. Zobaczymy czy za jakiś czas nie znajdziemy go ponownie ;) Quote
Recommended Posts