Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zadzwonił do nas facet z Łodzi.
Dostał psa jako niechciany prezent od znajomych, którzy go znaleźli.
Facet nie daje już rady. Pies przekopał mu pół ogródka, nie chce siedzieć w boksie-wyje...to był pies domowy (Pan ma kilka psów w boksach-nie wnikam). Facet dzownił już do schroniska, odmówiło przyjęcia, potem do nas-nie mamy gdzie go umieścić.
Facet jest zdesperowany, powiedział, że nie dziwi się ludziom, którzy wyrzucają psy gdzieś w lesie.

Proszę o pomoc w uratowaniu tego psiura.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moriaaa już nie pamiętasz do kogo dzwonić w sprawie onków:-( postaram się coś zdziałać znam paru nienormalnych takich jak ja na tym punkcie już działam:razz:

Posted

Witam dzisiaj Pan do mnie dzwonił i powiedział , że w niedzielę ma I Komunię Św. córki więc będzie sporo zaproszonych gosci i jeżeli się uda to psa wezmie ktoś z rodziny > jeżeli nie pies będzie przywieziony do mnie Pan mi to obiecał więc onek nie będzie wyrzucony w nieznane ...

Posted

co do samego oneczka to jest to łagodny pies i lubi dzieci z innymi psami również samcami zgadza się doskonale :p niestety kotów podobnie jak Dharma nienawidzi i ma mordercze instynkty względem nich :cool3:

Posted

Postaram się czegos dowiedzieć Pan rozmawiał bardzo rozsądnie i obiecał , że pies nie ucierpi a jemu zależy na tym żeby dom do którego trafi pies był naprawdę odpowiedzialny. Myślisz , że nie mówi do końca prawdy

Posted

Moriaaa ma szczególny dar potrafi patrzeć ( nie tylko na zwierzeta również na ludzi ) ja mam do niej pełne zaufanie jeżeli jest przekonana co do intencji człowieka i wie , że psu nie dzieje się zle nie wkracza na siłę . Jestem przekonana , że gdyby jej " nos " coś jej podpowiedział wkroczyłaby do akcji a robiła to wielokrotnie z powodzeniem

Posted

Pies od kilku godzin jest u mnie - to faktycznie domowy pies (śpi na kanapie ).Cudowny , wesoły , przyjacielski i bardzo spragniony człowieka.
Teraz już mam pewność , że to nie jest ten poszukiwany pies.

Posted

Moriaaa zrobi jutro zdjęcia i wstawi aktualne. Muszę chłopaka wyszczotkować ;) Bardzo lubi się czesać dzisiaj nie protestował to naprawdę super pies:multi:Jak wszystkie onki to kochane i wspaniałe psy :loveu:

Posted

Przepraszam za milczenie ale nie miałam dostępu do internetu.
Iwonko WIELKIE DZIĘKI za pomoc!

Kochani sytuacja niestety nie wygląda różowo.
Psiak non stop molestuje Dharmę, więc musi być odizolowany.
To bardzo aktywny młody psiak, potrzebujący ruchu i uwagi.
Izolować jest ciężko, bo domostwo Iwonki poza Dharmą zamieszkuje również bernardyn wielkości niedźwiedzia ;) , który za cholerę nie chce zaakceptować nowego towarzysza.
Pomyślmy co można zrobić...
Ja jutro dzwonię do hotelu do P. Zbyszka, ale obawiam się, że może nie mieć miejsc.

Dzisiejsza sesyjka ślicznotka: