Weronia Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Isadora7']Miała allegro razem z jamniczkiem, wyjątkowo długo jak na jamniki. Ale tez było bardzo duże zainteresowanie i kilkanaście osób ciągle obserwujących. Mam jeszcze maile od tych co pisali do mnie w tej sprawie na adres z allegro. Przekazywałam zresztą je dogo-opiekunce jamnisiów.[/quote] czyli mnie, tak??? :| Quote
Weronia Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='enia']ps. czy ona ma teraz w miare dobre warunki?czy w boksach ogólnych siedzi?[/quote] no takie wiesz- nie najgorsze... jest na ogólnym wybiegu powiedzmy... Quote
Weronia Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='enia']może jacyś nieodpowiedzialni dzwonili ?[/quote] tacy dzwonili jednorazowi:) a jedna Pani chciała pieska, a może suczkę, niestety nie chciała się nawet kilku km przejechać po nią:/ Quote
enia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='evita.']Allegro jamnisi: [URL]http://www.allegro.pl/item389253107__cudna_brazowa_jamniczka_szuka_dobrego_domu_.html[/URL] Dajcie znać co ewentualnie zmienić ;)[/quote] Dzięki Evita-kochana jesteś:lol: może teraz sie małej poszczęści? Quote
enia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Weronia']no takie wiesz- nie najgorsze... jest na ogólnym wybiegu powiedzmy...[/quote] ale widujesz ją? jak ona do innych suk? jak do ludzi? Quote
evita. Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Za to na allegro nienajgorsze ;) Mała ma już obserwatora :razz: Quote
Isadora7 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='evita.']Za to na allegro nienajgorsze ;) Mała ma już obserwatora :razz:[/quote] Jamniki zawsze maja szybko obserwatorów Quote
Weronia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='enia']ale widujesz ją? jak ona do innych suk? jak do ludzi?[/quote] z psami, sukami dogaduje się , bez problemu. Żadnej agresji oczywiście. Jest bardzo mila sunią. Troche zdystansowana na poczatku, przy nowych osobach. Quote
Weronia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Mam super wieści!!!!! Jamnisia już w nowym domku:) Dziś zadzwoniła Pani z Poznania w wiadomościa, że zakochała się w naszej jamnisi. Po rozmowie telefonicznej umówiłyśmy się na spotkanie. wszystko było ok, więc wzięłyśmy psiaka i pojechałysmy na miejsce. Po drodze samochód nam siadł na autostradzie;p jakoś sobie poradziłysmy:D Piesek mieszka w kamienicy, z bardzo miłymi, młodymi ludźmi. Mają już szczeniaka. Tosia (tak ma teraz na imię) w drodze do domu: [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/9523/p1040610xh7.jpg[/IMG] [IMG]http://img370.imageshack.us/img370/7480/p1040611ne0.jpg[/IMG] jesteśmy z nowymi właścicielami w kontakcie. [U][B][SIZE=4][COLOR=Blue] [SIZE=6]Bardzo wszystkim dziękujemy za pomoc w znalezieniu pieskom domu!!!!![/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/U] Quote
Neczka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 hurrrra ! :multi::multi::multi: kolejne psie szczęście:loveu::loveu::oops: Quote
Weronia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 no i sunia wraca z nieudanej adopcji. Zabijcie mnie, albo się sama powieszę najlepiej. Quote
Weronia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 bo podobno zagryzła fretkę... rozumiesz???? fretkę. jak mozna dopuscic nowego psa do fretki??? no i podobno warczy na dziecko. :| Quote
Neczka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :lmaa::-xno nie...:bad-word: nie napiszę nic więcej, bo... wolę już nic nie pisać:-x:-x:-x Quote
evita. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Odezwała się do mnie kilka dni temu pani z allegro zainteresowana jamnisią, ale wtedy sunia była już w nowym domku. Pani jest z Lublina. Weronia podam jej namiary na Ciebie. Może coś z tego będzie. Ewentualnie na pw mogę przesłać Ci tel. i maila tej pani. P.S. Czy istnieje możliwość ewentualnej pomocy w transporcie itp ? Quote
Weronia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Aż do Lublina???? Boże.. nie wiem- to koniec świata:( Transportowałyśmy Pana Jamnika pod Rzeszów, ale cudem się udało, bo akurat kolega jechał w tamte strony... Więc nie wiem jak to będzie.. ale spróbować trzeba. [B][U]evita, to podasz mi te namiary???[/U][/B] Ta Pani dzwoniła, ale sunia była w nowym domu. Potem Pani miała mi wysłać maila, którego miałam przekazać jakimś osobom z dogo z jej okolic. Ale mail nie dotarł. Quote
enia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Weronio czytalam tego maila od zainteresowanej i wydaje sie być ok. miala już jamniczka i doświadczenie , na wątku Lavinii są org. transporty po calej Posce dla 12 bulodzich maluchów, zobacz moze dziewczyny będa mialy Lublin po drodze? Quote
Weronia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 nono, ok.. ale dajcie mi nr do tej Pani.. ja teraz wychodzę, będę za jakieś 2 godzinki, może 3. Jak ten nr już będzie to możecie mi w smsie wysłać. mój nr: 511819130 od razu zadzwonię. Quote
evita. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz ale dopiero mam chwilę żeby na net siąść ;) Namiary już wysłane do Weroni. Może z tym transportem udałoby się ewentualnie jakoś dogadać i w grę wchodziłaby np. połowa drogi itp. ? Zresztą poczekajmy na konkrety ;) Quote
Weronia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 cześć Dziewczyny!! Dostałam od Evity namiary na Panią z Lublina. Nie mogłam się dodzwonić, ale potem oddzwoniła do mnie. Rozmawiałyśmy. Wszystko jest ok, ale Pani chciałaby suczkę, która jest nauczona czystości w domu. A z jamnisią-podobno(tak mówią "własciciele")- różnie bywa.. Jednak Pani porozmawia z rodziną i może coś z tego wyniknie.. Zobaczymy.. enia, sunia jesczze nie pojechała do schronu. A transport się załatwi.. tak myslę.. Quote
enia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Boziu toć ona ze schronu, taki stres to i siknąć może niechcący..... na to trzeba czasu..... mam nadzieję,że ta pani chętna to rozsądna kobieta:roll: Quote
Weronia Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 sunia już odebrana. jest u mnie. Koleżanka się zgodziła przetrzymać ją jakieś 2, 3 dni.. o ile będzie grzeczna. Właściciele, którzy ją oddali, twierdzili, że nie umie załatwiać się na dworze. U mnie w domu nie zrobiła nic, wszystko pięknie na dworze.. Odwozimy ją wieczorem do koleżanki. Quote
Recommended Posts