Ola164 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Domek dla jamniczki: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112265[/url] Quote
Weronia Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 W środę jaminiczek jedzie do nowego domu :) Quote
Weronia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [U][B][COLOR=blue]piesek już odebrany ze schroniska!!![/COLOR][/B][/U] :) jest u mnie, wykąpany i zadowolony:) czekamy na Denisa, zawiezie nas do Pana- naszego zanjomego, który jamniczka zawiezie do Krakowa:) o 1 w nocy odbierają go właściciele( będą jechać po niego ok 150 km) [COLOR=darkorange]Trzymajcie kciuki[/COLOR], żeby wszystko na czas wypaliło!! No to z jamnisiów wątkowych zostaje nam jamnisia... ciągle czeka :( Quote
Weronia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Za jakiś czas wkleję zdjęcie, jak jamniczek na dywaniku, merdając ogonkiem, dziękuje cioteczkom za pomoc w znalezieniu domku!!!! :D Quote
Neczka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Super wieści ! Teraz tylko domek dla suni potrzebny :roll: Quote
Weronia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Tak Wam ciotki dziękuję i chcę buziaka dać:D (Pan jamnik to ten czarny skaczacy;P ) [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4889/p1040289sd3.jpg[/IMG] [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/1043/p1040296id2.jpg[/IMG] przepraszam za kiepskie zdjęcia- nie było czasu na lepsze. obiecuję zamieścić nowe zdjęcia suni jamnisi za kilka dni. Quote
Neczka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 maleństwo:loveu: a to 1 zdjęcie cudne:roll: grzeczny jest ? nie ma jamniczych wojen ? :razz: Quote
Weronia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Neczka']maleństwo:loveu: a to 1 zdjęcie cudne:roll: grzeczny jest ? nie ma jamniczych wojen ? :razz:[/quote] Neczka, ale te foty były robione u mnie, po tym jak go przywiozłam- przed transportem. Teraz jamniczkowy jest w domku z młodziutkim jamniczkiem brązowym u Państwa, śpi w łóżku :D małego jamniczka uwielbia nasz bohater, bawią się razem:) takze wszystko jest ok:) Pani wysłała mi zdjęcia pocztą. niedługo powinny dojsć. (ta szorstkowłosa sunia na zdjęciach to moja Elza. Jutro ma operację... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Elza ma 14 lat..) Quote
Neczka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 14-letnia ?!:crazyeye: nie wygląda:eviltong: a co jej jest ? Quote
Weronia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 zawsze miała problemy z zębami, dziąsłami,.. czyścilismy jej co jakiś czas u weta. Pod narkozą oczywiscie. teraz było w miarę dobrze, ale znów powstało zapalenie. wet powiedział ze trzeba to wyczyscić. ale ona ma juz 14 lat i jest problem, bo moze narkozę zle znieść. no zobaczymy.. Quote
enia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dziewczyny to który jamnik nadal jeszcze bezdomny jest? Quote
Weronia Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 tzn na zdjęciach na 1 stronce, ta brązowa sunia. Quote
enia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jeśli nic jej sie nie trafi do 14 lipca to ja wezme na dt -mam urlop. Ona po sterylce? Quote
Weronia Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='enia']Jeśli nic jej sie nie trafi do 14 lipca to ja wezme na dt -mam urlop. Ona po sterylce?[/quote] ooo widzę, że sunia Ci się bardzo spodobała Eniu :) byłoby świetnie, jeśli masz warunki i chęć, bo w schronie nikt się jamniczkami nawet nie interesuje:( jest po sterylce! Quote
enia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Czy ona ma allegro? no nie mogę uwierzyć,że tyle czasu i nikomu nie wpadła w oko. a ta pani co byla na nią chętna wziela od komety szczeniaka......... ps. czy ona ma teraz w miare dobre warunki?czy w boksach ogólnych siedzi? Quote
Isadora7 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='enia']Czy ona ma allegro? no nie mogę uwierzyć,że tyle czasu i nikomu nie wpadła w oko. a ta pani co byla na nią chętna wziela od komety szczeniaka......... ps. czy ona ma teraz w miare dobre warunki?czy w boksach ogólnych siedzi?[/quote] Miała allegro razem z jamniczkiem, wyjątkowo długo jak na jamniki. Ale tez było bardzo duże zainteresowanie i kilkanaście osób ciągle obserwujących. Mam jeszcze maile od tych co pisali do mnie w tej sprawie na adres z allegro. Przekazywałam zresztą je dogo-opiekunce jamnisiów. Quote
evita. Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Allegro jamnisi: [URL]http://www.allegro.pl/item389253107__cudna_brazowa_jamniczka_szuka_dobrego_domu_.html[/URL] Dajcie znać co ewentualnie zmienić ;) Quote
Recommended Posts