Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[U][B][COLOR=blue]piesek już odebrany ze schroniska!!![/COLOR][/B][/U] :)
jest u mnie, wykąpany i zadowolony:)
czekamy na Denisa, zawiezie nas do Pana- naszego zanjomego, który jamniczka zawiezie do Krakowa:) o 1 w nocy odbierają go właściciele( będą jechać po niego ok 150 km)
[COLOR=darkorange]Trzymajcie kciuki[/COLOR], żeby wszystko na czas wypaliło!!

No to z jamnisiów wątkowych zostaje nam jamnisia...
ciągle czeka :(

Posted

Tak Wam ciotki dziękuję i chcę buziaka dać:D
(Pan jamnik to ten czarny skaczacy;P )

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4889/p1040289sd3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/1043/p1040296id2.jpg[/IMG]

przepraszam za kiepskie zdjęcia- nie było czasu na lepsze.
obiecuję zamieścić nowe zdjęcia suni jamnisi za kilka dni.

Posted

[quote name='Neczka']maleństwo:loveu: a to 1 zdjęcie cudne:roll: grzeczny jest ? nie ma jamniczych wojen ? :razz:[/quote]

Neczka, ale te foty były robione u mnie, po tym jak go przywiozłam- przed transportem.
Teraz jamniczkowy jest w domku z młodziutkim jamniczkiem brązowym u Państwa, śpi w łóżku :D małego jamniczka uwielbia nasz bohater, bawią się razem:) takze wszystko jest ok:) Pani wysłała mi zdjęcia pocztą. niedługo powinny dojsć.

(ta szorstkowłosa sunia na zdjęciach to moja Elza. Jutro ma operację... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Elza ma 14 lat..)

Posted

zawsze miała problemy z zębami, dziąsłami,..
czyścilismy jej co jakiś czas u weta. Pod narkozą oczywiscie.
teraz było w miarę dobrze, ale znów powstało zapalenie. wet powiedział ze trzeba to wyczyscić. ale ona ma juz 14 lat i jest problem, bo moze narkozę zle znieść.
no zobaczymy..

Posted

[quote name='enia']Jeśli nic jej sie nie trafi do 14 lipca to ja wezme na dt -mam urlop.
Ona po sterylce?[/quote]

ooo
widzę, że sunia Ci się bardzo spodobała Eniu :)
byłoby świetnie, jeśli masz warunki i chęć, bo w schronie nikt się jamniczkami nawet nie interesuje:(
jest po sterylce!

Posted

Czy ona ma allegro? no nie mogę uwierzyć,że tyle czasu i nikomu nie wpadła w oko.
a ta pani co byla na nią chętna wziela od komety szczeniaka.........
ps. czy ona ma teraz w miare dobre warunki?czy w boksach ogólnych siedzi?

Posted

[quote name='enia']Czy ona ma allegro? no nie mogę uwierzyć,że tyle czasu i nikomu nie wpadła w oko.
a ta pani co byla na nią chętna wziela od komety szczeniaka.........
ps. czy ona ma teraz w miare dobre warunki?czy w boksach ogólnych siedzi?[/quote]

Miała allegro razem z jamniczkiem, wyjątkowo długo jak na jamniki. Ale tez było bardzo duże zainteresowanie i kilkanaście osób ciągle obserwujących. Mam jeszcze maile od tych co pisali do mnie w tej sprawie na adres z allegro. Przekazywałam zresztą je dogo-opiekunce jamnisiów.

Posted

Allegro jamnisi:
[URL]http://www.allegro.pl/item389253107__cudna_brazowa_jamniczka_szuka_dobrego_domu_.html[/URL]
Dajcie znać co ewentualnie zmienić ;)