Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka weźmie czekoladkę. Nie zmienia zdania.
Jeśli jest potrzeba - zaoopiekuję się nią. Nie zmianiałam zdania.
Napisałam tylko, ze u wandul by miała lepiej a i ja bym uniknęła "wymiany zdań w domu. Damy radę.;)

Dzodzo to czy możesz poinformować kogoś innego z Pabianic, czy da rade przetestować tych ludzi? Tylko proszę, żeby to była osoba konkretna i znająca sie na ludziach;)

Posted

Jeśli coś miałoby się zmienić, dajcie znać na telefon, bo ja w weekend nie mam netu.

Czyli ja odwołuję ciocię i DT.

Podałam Dzodzo mail do zainteresowanej osoby. Niestety nie mam do niej telefonu. Ma mi dziś podać, ale jak poda po 17:00 to mnie już w pracy nie będzie i nie odczytam.

Trzymam kciuki, oby się wszystko udało!

Posted

Właśnie rozmawiałam z Martą. Suczka raczej nie nadaje się do nas :shake:. Ona potrzebuje domu z ogrodzonym terenem. Doskakuje do przechodzących czy jadących na rowerze ludzi. Nie wiadomo, jak zachowałaby się w domu, bo mieszka na zewnątrz, nie ma kontaktu z dziećmi, z innymi suczkami, więc też nie wiadomo, jak reaguje.
Kolezanka miała osobę zainteresowaną suczką dla dzieci, ale to byłoby ryzykowne przewozic suczkę tak daleko, jesli jest nie sprawdzona, bo co z nią miałoby się stać, gdyby nie była łagodna dla maluchów?

Posted

Czekoladke mogę wziąć i będe szukać domu.

Ruda76 jeśli mi sie nie uda pojechać do schroniska - zabierze ją.
Dzisiaj z ruda76 postaram sie wszystko dogadać.

Posted

[quote name='ocelot']Ciotki wandul jedzie pod dwa szczeniaki do lecznicy w tej chwili, tymczas nadal aktualny, ale zobaczymy, czy aż cztery[/quote]te w lecznicy to 2 maluszki , same jeszcze nie jedzą , weci załatwili sukę - mamkę !! WIęC NARAZIE Z NIMI SPOKO !!!

Posted

Poskarżę się wam, bo aż mi się chce ryczeć. Napisała do mnie baba, która chciała dużego psa do budy. I okazało się, że wzięła szczeniaka 2 kg, po mamie, która sięga do połowy łydki. Jak spytałam, gdzie pies będzie spał, powiedziała, że w budzie. :angryy: Ostrzegałam kierownika, żeby jej nie wydawał psa, ale on powiedział, że ma za dużo psów i jak baba przyjdzie, to on wyda i już. No i wydał. :shake::placz:

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Poskarżę się wam, bo aż mi się chce ryczeć. Napisała do mnie baba, która chciała dużego psa do budy. I okazało się, że wzięła szczeniaka 2 kg, po mamie, która sięga do połowy łydki. Jak spytałam, gdzie pies będzie spał, powiedziała, że w budzie. :angryy: Ostrzegałam kierownika, żeby jej nie wydawał psa, ale on powiedział, że ma za dużo psów i jak baba przyjdzie, to on wyda i już. No i wydał. :shake::placz:[/quote]moje psy t6eż śpia w budzie a raczej unikaja jej jak ognia - buda budzie nierówna !! Może wcale nie będzie mu tam zle!!!

Posted

GrubbaRybba którego p. kierownik oddał?

Oj tam. Nie jest tak źle. Niektóre psy wolą mieszkać na dworze w budzie.

Założyłam jakiś bazarek na ten transport:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10153772#post10153772[/url]

Posted

Wszystko chyba dograne-jadę po szczeniaki Tuśki, potem do Woli Rakowej po malucha od Karilki i ok 10.30 umówiona jestem w Tomaszowie na dworcu PKS na odbiór malucha. Potem pędzimy już do ciotki Wandul co by byc w miare o sensowniej godzinie. Myślę, ze ok 15.00 powinnismy dojechac.
Tylko dalej nie mam adresu do Wandul :lol:...
Będę więc do niej dzwoniła.