Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biedulki,ta czekoladka jest piękna.Zawsze sie zastanawiałam jak to możliwe jak 4 różne pieski sa rodzeństwem,przecież one do siebie niepodobne.Niestety mogę tylko podnieść,nic więcej,piątek tuż tuż.

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniosą mnie z domu ale wezmę tą czekoladke do siebie na Dt.
Tyle, że potrzeba kogoś, kto by ją jakoś dostarczył chociaż do Tomaszowa w sobote, najlepiej od rana...

Agnieszka, Ciebie nie będzie w schronisku w sobote, prawda?
Pytam bo ruda76 ma zamiar wpaść...

Posted

[quote name='Karilka']Wyniosą mnie z domu ale wezmę tą czekoladke do siebie na Dt.
Tyle, że potrzeba kogoś, kto by ją jakoś dostarczył chociaż do Tomaszowa w sobote, najlepiej od rana...

Pytam bo ruda76 ma zamiar wpaść...[/quote]

Karlika na którą i gdzie w Tomaszowie, moja koleżanka przywiezie

Posted

[quote name='Karilka']Wyniosą mnie z domu ale wezmę tą czekoladke do siebie na Dt.

Pytam bo ruda76 ma zamiar wpaść...[/quote]

Kochana, transport się załatwi, tylko musisz wiedzieć na 100% no i lepiej, zeby cię z domu nie wyrzucali. :razz: Podaj tylko kiedy i gdzie.

Posted

Wstawiłam wątek na wątek łódzkich szczeniąt z pod cysterny, które mają już domy.
Zróbcie szybciutko ogłoszenia, są ładne zdjęcia, może jakiś stały domek się znajdzie.

Posted

Z domu to mnie już wyrzucali ponad 20 razy:cool1:.

Jade z ruda76 do schroniska na ok. 10

Dokładniej będe wiedziała w piątek.

Tylko będzie potrzebne wsparcie na żarełko dziecięce i weterynarza - aktualnie pies ma leczony staw a drugi ma zapalenie tyłka i na weterynarza dla 3 psa nie będzie mnie już stać. Szczepienia to spory wydatek.

Posted

[quote name='xxxx52']te pozostale tez zasloguja na ratunek:placz::placz:[/quote]

Niestety jeden szczeniak to dla mnie duże wyzwanie. Psychiczne, fizyczne i finansowe a cała gromadka...:shake:
:diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Niestety jeden szczeniak to dla mnie duże wyzwanie. Psychiczne, fizyczne i finansowe a cała gromadka...:shake:
:diabloti:[/quote]
Damy radę

Pomoc nadal potrzebna

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Też zrobiłam banerek, troche mniejszy wys. 100; szer. 100 i animowany, podlinkowany.[/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111147"][IMG]http://images30.fotosik.pl/213/471c0fed07a66451.gif[/IMG][/URL]

:p
[/CENTER]