bety Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witanko, welsowe foty ładne :p A.[/quote] Dzięki :lol: [quote name='Asiaczek']Przyjemnie powspominac...:lol: pzdr.[/quote] Zgadza się. [quote name='gosiaja']ale zwierzyny superowy widok jeszcze tyle na raz nie widziałam [/quote] To była jakaś hodowla jak Asia u siebie kiedyś wstawi swoje fotki, to pewnie będą ich lepsze zdjęcia - bo miała możliwość otworzenia okna - a ja przez szybkę robiłam. :-( [quote name='Agappe']ooo znam ten zamek czy jak to się fachowo nazywa :cool3: wiele razy przejeżdzałam koło niego.. do momentu aż nie znalazłam fenomenalnej górskiej drogi przez piękne miasteczka, która skraca drogę na narty o ponad 100 kg :evil_lol:[/quote] Cfffaniara. [quote name='deer_1987'][URL]http://img141.imageshack.us/img141/8836/droga8.jpg[/URL] ale dlugi :D[/quote] Cały się nawet mi na fotce nie zmieścił :p. To był jakiś kompleks pałacowo/klasztorny (???) niedaleko hotelu. Na jednej z rycin jakie wisiały w hotelu jest pokazany w całości. Pzdr Quote
jamnicze Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Śliczne :) [url]http://img232.imageshack.us/img232/5143/teren9.jpg[/url] Bety, czy ja się mogę uśmiechnąć o płytkę z Sajduchną :cool3:? (mogą być na niej wszystkie baski :)) do Łodzi?, bo mam nadzieję, że będziesz.:p Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jamnicze']Śliczne :) [URL]http://img232.imageshack.us/img232/5143/teren9.jpg[/URL] Bety, czy ja się mogę uśmiechnąć o płytkę z Sajduchną :cool3:? (mogą być na niej wszystkie baski :)) do Łodzi?, bo mam nadzieję, że będziesz.:p[/quote] Ja wiem tylko tyle, że bety będzie i w sobote i w niedzielę... Pzdr. Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja wiem tylko tyle, że bety będzie i w sobote i w niedzielę... Pzdr.[/quote] O to pracowity weekend będzie miała ;) A. Quote
bety Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='jamnicze']Śliczne :) [URL]http://img232.imageshack.us/img232/5143/teren9.jpg[/URL] Bety, czy ja się mogę uśmiechnąć o płytkę z Sajduchną :cool3:? (mogą być na niej wszystkie baski :)) do Łodzi?, bo mam nadzieję, że będziesz.:p[/quote] A z jakiej wystawy ma być ta Sajdi i te inne baski - z tych wystaw co już były, czy z Łodzi? Bo ja ciężko myślę dzisiaj. [quote name='Maks i Spark']Hello :) A.[/quote] Hejka [quote name='Asiaczek']Ja wiem tylko tyle, że bety będzie i w sobote i w niedzielę... Pzdr.[/quote] Dobrze poinformowana kobieta. :lol: [quote name='Maks i Spark']O to pracowity weekend będzie miała ;) A.[/quote] Ano pracowity, ale ja lubię taką pracę. :cool3: Pzdr Quote
Izabela124. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [url]http://img222.imageshack.us/img222/3664/droga18.jpg[/url] ha ha super Quote
bety Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img222.imageshack.us/img222/3664/droga18.jpg[/URL] ha ha super[/quote] Bardzo malutki ten mebelek. ;):evil_lol: [quote name='Maks i Spark']Cześć, miłego dnia :) A.[/quote] Hej. [quote name='Agappe']do zobaczenia jutro :) :razz:[/quote] I się zobaczyłyśmy. :lol: Po dwudniowym maratonie jestem opalona :cool3: i wykończona. Jutro może się odezwę (jak uda mi się wstać z łóżka). :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Agappe Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='bety'] Ano pracowity, ale ja lubię taką pracę. :cool3: Pzdr[/QUOTE] to skoro taka przyjemna to może się podzielisz jej efektami? konkretnie chodzi mi o staweczkę i wyniki AJ z soboty :oops: bo coś "naszym" się nie spieszy, a dodatkowo większości z którymi dziś rozmawiałam nie było w sobotę i nie orientowali się co było:shake: Quote
bety Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Agappe']to skoro taka przyjemna to może się podzielisz jej efektami? konkretnie chodzi mi o staweczkę i wyniki AJ z soboty :oops: bo coś "naszym" się nie spieszy, a dodatkowo większości z którymi dziś rozmawiałam nie było w sobotę i nie orientowali się co było:shake:[/quote] Na razie mogę się podzielić wynikami sobotnimi, bo na zdjęcia trza będzie poczekać trochę - nie mam siły na ich obrabianie (jakichkolwiek ras). Muszę się porządnie wyspać.:evil_lol: Pzdr Quote
Agappe Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 dziękuję ślicznie :) najbardziej mi na wynikach zależało, więc zdjęcia mogą sobie odpocząć razem z ich autorką :evil_lol: Quote
bety Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Agappe']dziękuję ślicznie :) najbardziej mi na wynikach zależało, więc zdjęcia mogą sobie odpocząć razem z ich autorkom :evil_lol:[/quote] No to wreszcie spokojnie mogę iść spać - aż do .................... Nowego Roku (?!) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='deer_1987']I co beda jakies zdjecia? :D[/quote] No przecież napisałam, że idę spać do Nowego Roku :diabloti: czyli zdjęć nie będzie :eviltong::evil_lol: Za dużo wczoraj biegałam (łapie mnie skurcz lewej łydki i chodzę jak połaman) i gadałam (głos mi siada :p). Nawet nie wiedziałam że tylu moich znajomych będzie na wystawie :-o. W efekcie tych pogaduszek - co ze zdjęć wyjdzie to nie wiem - może jakieś "awangardowe":evil_lol: fotki się trafią. Tak czy inaczej zabawa była przednia pod "wesołym namiocikiem" amerykańców. :lol: A teraz idę dalej drzemać. :eviltong: Pzdr Quote
Błyskotka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mnie też trochę opaliło w Łodzi :lol:. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='bety']No przecież napisałam, że idę spać do Nowego Roku :diabloti: czyli zdjęć nie będzie :eviltong::evil_lol: Za dużo wczoraj biegałam (łapie mnie skurcz lewej łydki i chodzę jak połaman) i gadałam (głos mi siada :p). Nawet nie wiedziałam że tylu moich znajomych będzie na wystawie :-o. W efekcie tych pogaduszek - co ze zdjęć wyjdzie to nie wiem - może jakieś "awangardowe":evil_lol: fotki się trafią. Tak czy inaczej zabawa była przednia pod "wesołym namiocikiem" amerykańców. :lol: A teraz idę dalej drzemać. :eviltong: Pzdr[/quote] Cześć :) foty możesz wstawiać na siedząco i w milczeniu....;):evil_lol: i znowu się nie spotkałyśmy... Miłego dnia A. Quote
bety Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Błyskotka']Mnie też trochę opaliło w Łodzi :lol:.[/quote] Takich jak my było wielu. :lol: [quote name='Maks i Spark']Cześć :) foty możesz wstawiać na siedząco i w milczeniu....;):evil_lol: i znowu się nie spotkałyśmy... Miłego dnia A.[/quote] Eeeeeee no coś Ty ja tak nie potrafię wstawiać fotek - ja to robię tańcząc i śpiewając na całe gardło. :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Ano się nie spotkałyśmy - ja nawet nie wiem na którym ringu były wilcze. :roll: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Szkoda, że nie mogłyscie zostac do finałów. Bawilismy się świetnie! I wtedy to dopiero gardła nam siadły...:evil_lol: pzdr. Quote
bety Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że nie mogłyscie zostac do finałów. Bawilismy się świetnie! I wtedy to dopiero gardła nam siadły...:evil_lol: pzdr.[/quote] Raaaaaaaaaaaaaaaany :crazyeye: może lepiej że nie zostałyśmy. :diabloti: Pzdr Quote
Agappe Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 bez kitu, żeby jeździc na wystawy to trzeba mieć zdrowie.. ja po każdej jestem niesamowicie padnięta.. i wracanie do rzeczywistości do ludzi przychodzi mi z trudem.. a niby już kilka lat jeżdże na te wystawy :oops: hmm tak się tylko zastanawiam skoro Ty śpisz do Nowego Roku to kto pisze tu i w innych galeriach? ;> Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='bety'] Eeeeeee no coś Ty ja tak nie potrafię wstawiać fotek - ja to robię tańcząc i śpiewając na całe gardło. :diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Ano się nie spotkałyśmy - ja nawet nie wiem na którym ringu były wilcze. :roll: Pzdr[/quote] To musi ciekawie wyglądać....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wilcze były po rzekątnej do basków.....:eviltong: [quote name='Agappe'] hmm tak się tylko zastanawiam skoro Ty śpisz do Nowego Roku to kto pisze tu i w innych galeriach? ;>[/quote] pewnie drugie wcielenie ;):evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Agappe'] hmm tak się tylko zastanawiam skoro Ty śpisz do Nowego Roku to kto pisze tu i w innych galeriach? ;>[/quote] bety pisze dzięki swojemu hologramowi...:evil_lol: [quote name='Maks i Spark'] a wilcze były po rzekątnej do basków.....:eviltong: A.[/quote] M&S - Aniu, Ty rzeczywiście jeszcze żyjesz wystawą. Po jakiej przekątnej? OBOK!:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Asiaczek'] M&S - Aniu, Ty rzeczywiście jeszcze żyjesz wystawą. Po jakiej przekątnej? OBOK!:diabloti: Pzdr.[/quote] ....a to namiocik był trochę po skosie, faktycznie już sobie przypomniałam :oops: A. Quote
Recommended Posts