Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

Nareszcie piątek :cool3:.
Jak żyjecie po wczorajszych burzach? :shake: Właśnie tata poszedł sprawdzić szkody na działce, aż się boję co tam zastanie. U mnie na osiedlu dwa olbrzymie drzewa powaliło. :shake:
Oby dziś było spokojniej.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Nareszcie piątek :cool3:.
Jak żyjecie po wczorajszych burzach? :shake: Właśnie tata poszedł sprawdzić szkody na działce, aż się boję co tam zastanie. U mnie na osiedlu dwa olbrzymie drzewa powaliło. :shake:
Pzdr[/quote]

współczuje takiej pogody
u nas na szczęście było spokojniej
ale mimo to życzę miłego piątku

Posted

[quote name='bety']Nareszcie piątek :cool3:.
Pzdr[/quote]

Burza była suuuper, szkoda tylko, że takie szkody poczyniła....
U mnie nic nie uszkodziła, na szczęście

Już chyba sobie poszła....na wschód :cool3:

A.

Posted

W TVP mówią, że i dzisiaj można spodziewać się takiej burzy, ale... pozyjemy - zobaczymy...

Ja juz przestałam się sobie dziwić, że tak sie wczoraj "dziwnie" czułam. A to pewnie na burzę...

Pzdr.

Posted

Na szczęście dużych szkód nie zrobiła na działce, złamała jedną gałąź na brzoskwini i owaliła trochę jabłek (których i tak jest mało eh).
Dziś nie ma takiej patelni, więc może nie będzie burzy a jak już to nie taka gwałtowna.
Pzdr

Posted

[quote name='deer_1987']A ja sie spytam niesmialo kiedy foty beda?[/quote]

Ostatnio były :roll: - muszą Wam na razie wystarczyć. :evil_lol: Jak coś przez przypadek zrobię to wrzucę. :diabloti:

[quote name='Asiaczek'][B]bety[/B] pisała, że jest zapracowana... nawet do mnie nie chce przyjśc na ploteczki...:placz::shake:

Pzdr.[/quote]

Dokładnie.
Oj marudzisz z tymi ploteczkami :cool3: dobra zobaczymy, pomyślimy. ;)
A zastanowiłaś się nad tym co rozmawiałyśmy, jak to ma wyglądać? Bo jak dalej chcesz żebym zrobiła to by trzeba było już zacząć?

Pzdr

Posted

[quote name='bety']
Dokładnie.
Oj marudzisz z tymi ploteczkami :cool3: dobra zobaczymy, pomyślimy. ;)
A zastanowiłaś się nad tym co rozmawiałyśmy, jak to ma wyglądać? Bo jak dalej chcesz żebym zrobiła to by trzeba było już zacząć?
Pzdr[/quote]
[B]bety[/B] - jak nie wiadomo "komu", to i nie ma co zaczynać...:cool3:

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]bety[/B] - jak nie wiadomo "komu", to i nie ma co zaczynać...:cool3:

pzdr.[/quote]

Ha, ha cffffffffffaniara :evil_lol:;):evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='deer_1987']Ostatnio ze byly mnie nie zadowala :P[/quote]

Trudno :eviltong:. Trzeba poczekać aż znowu wpadnę w szał fotografowania. :cool3::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Cudne motyle:loveu::loveu::loveu::loveu: A gdzie Ty ich tak dużo znalazłaś?[/quote]

Dzięki :lol:
U mnie na działce jest ich ostatnimi czasy wysyp. :lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Matagi']Motylem jestem....oooo;):evil_lol:napatrzyłam sie i nastroiłam.....:evil_lol:;)motylem jestem...oooo....:evil_lol:[/quote]

Tylko nam nie odfruń "rusałko pawik" :cool3::lol:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Tylko nam nie odfruń "rusałko pawik" :cool3::lol:
Pzdr[/quote]

Motylem jestem....ooooo......bardziej jakimś nocnym ćmokiem:evil_lol::diabloti:.....motylem jestem.....:diabloti: