bety Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Nareszcie piątek :cool3:. Jak żyjecie po wczorajszych burzach? :shake: Właśnie tata poszedł sprawdzić szkody na działce, aż się boję co tam zastanie. U mnie na osiedlu dwa olbrzymie drzewa powaliło. :shake: Oby dziś było spokojniej. Pzdr Quote
gosiaja Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bety']Nareszcie piątek :cool3:. Jak żyjecie po wczorajszych burzach? :shake: Właśnie tata poszedł sprawdzić szkody na działce, aż się boję co tam zastanie. U mnie na osiedlu dwa olbrzymie drzewa powaliło. :shake: Oby dziś było spokojniej. Pzdr[/quote] współczuje takiej pogody u nas na szczęście było spokojniej ale mimo to życzę miłego piątku Quote
M&S Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='bety']Nareszcie piątek :cool3:. Jak żyjecie po wczorajszych burzach? :shake: Właśnie tata poszedł sprawdzić szkody na działce, aż się boję co tam zastanie. U mnie na osiedlu dwa olbrzymie drzewa powaliło. :shake: Oby dziś było spokojniej. Pzdr[/quote] Burza była suuuper, szkoda tylko, że takie szkody poczyniła.... U mnie nic nie uszkodziła, na szczęście Już chyba sobie poszła....na wschód :cool3: A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 W TVP mówią, że i dzisiaj można spodziewać się takiej burzy, ale... pozyjemy - zobaczymy... Ja juz przestałam się sobie dziwić, że tak sie wczoraj "dziwnie" czułam. A to pewnie na burzę... Pzdr. Quote
bety Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Na szczęście dużych szkód nie zrobiła na działce, złamała jedną gałąź na brzoskwini i owaliła trochę jabłek (których i tak jest mało eh). Dziś nie ma takiej patelni, więc może nie będzie burzy a jak już to nie taka gwałtowna. Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [B]bety[/B] pisała, że jest zapracowana... nawet do mnie nie chce przyjśc na ploteczki...:placz::shake: Pzdr. Quote
bety Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='deer_1987']A ja sie spytam niesmialo kiedy foty beda?[/quote] Ostatnio były :roll: - muszą Wam na razie wystarczyć. :evil_lol: Jak coś przez przypadek zrobię to wrzucę. :diabloti: [quote name='Asiaczek'][B]bety[/B] pisała, że jest zapracowana... nawet do mnie nie chce przyjśc na ploteczki...:placz::shake: Pzdr.[/quote] Dokładnie. Oj marudzisz z tymi ploteczkami :cool3: dobra zobaczymy, pomyślimy. ;) A zastanowiłaś się nad tym co rozmawiałyśmy, jak to ma wyglądać? Bo jak dalej chcesz żebym zrobiła to by trzeba było już zacząć? Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bety'] Dokładnie. Oj marudzisz z tymi ploteczkami :cool3: dobra zobaczymy, pomyślimy. ;) A zastanowiłaś się nad tym co rozmawiałyśmy, jak to ma wyglądać? Bo jak dalej chcesz żebym zrobiła to by trzeba było już zacząć? Pzdr[/quote] [B]bety[/B] - jak nie wiadomo "komu", to i nie ma co zaczynać...:cool3: pzdr. Quote
bety Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]bety[/B] - jak nie wiadomo "komu", to i nie ma co zaczynać...:cool3: pzdr.[/quote] Ha, ha cffffffffffaniara :evil_lol:;):evil_lol: Pzdr Quote
bety Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć, fajnej soboty :p A.[/quote] Cześć - miłego dnia. Pzdr Quote
Izabela124. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cudne motyle:loveu::loveu::loveu::loveu: A gdzie Ty ich tak dużo znalazłaś? Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Przecież bety napisała, że na dziełce... Pzdr. Quote
bety Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='deer_1987']Ostatnio ze byly mnie nie zadowala :P[/quote] Trudno :eviltong:. Trzeba poczekać aż znowu wpadnę w szał fotografowania. :cool3::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Cudne motyle:loveu::loveu::loveu::loveu: A gdzie Ty ich tak dużo znalazłaś?[/quote] Dzięki :lol: U mnie na działce jest ich ostatnimi czasy wysyp. :lol: Pzdr Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Motylem jestem....oooo;):evil_lol:napatrzyłam sie i nastroiłam.....:evil_lol:;)motylem jestem...oooo....:evil_lol: Quote
bety Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Matagi']Motylem jestem....oooo;):evil_lol:napatrzyłam sie i nastroiłam.....:evil_lol:;)motylem jestem...oooo....:evil_lol:[/quote] Tylko nam nie odfruń "rusałko pawik" :cool3::lol: Pzdr Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='bety']Tylko nam nie odfruń "rusałko pawik" :cool3::lol: Pzdr[/quote] Motylem jestem....ooooo......bardziej jakimś nocnym ćmokiem:evil_lol::diabloti:.....motylem jestem.....:diabloti: Quote
Recommended Posts