Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maks i Spark']to nie wiem, a może morele :cool1: kiwi to raczej nie

A.[/quote]

To pierwsze - ciepło, ciepło ale nie to nie to, a to drugie - w naszym klimacie :roll: nierealne.

[quote name='Asiaczek']To chyba pigwa...

Pzdr.[/quote]

Pudło, pigwa tu jest, ale to nie ta fotka akurat. :p

Pzdr

Posted

[quote name='bety']To pierwsze - ciepło, ciepło ale nie to nie to, a to drugie - w naszym klimacie :roll: nierealne.

Pudło, pigwa tu jest, ale to nie ta fotka akurat. :p

Pzdr[/quote]

to brzoskwinie :razz:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']to brzoskwinie :razz:

A.[/quote]

No nareszcie :roll::evil_lol: trafione - przecież to takie charakterystyczne owoce :p
Pzdr

Posted

[quote name='bety']No nareszcie :roll::evil_lol: trafione - przecież to takie charakterystyczne owoce :p
Pzdr[/quote]

...ale ja chyba na drzewie rosnących brzoskwinek nie widziałam :oops:, ale za to baaardzo lubie je jeść ;):lol:

A.

Posted

[quote name='bety']A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick:
Pzdr[/quote]
Ja nie lubię jeść brzoskwinek, bo one są mechate i potem cała buzia swędzi...:diabloti: Za to uwielbiam nektarynki. Nie masz takich owocków w ogródku?:evil_lol:

pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']...ale ja chyba na drzewie rosnących brzoskwinek nie widziałam :oops:, ale za to baaardzo lubie je jeść ;):lol:

A.[/quote]

A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick:
Pzdr[/quote]

I takich soczyyyystych:loveu::loveu:, nie znam nikogo, kto nie lubi....

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nie lubię jeść brzoskwinek, bo one są mechate i potem cała buzia swędzi...:diabloti: Za to uwielbiam nektarynki. Nie masz takich owocków w ogródku?:evil_lol:

pzdr.[/quote]

A nie wpadłaś na to, że brzoskwinkę można obrać ze skórki :cool3::diabloti:. Ładnie schodzi.
Nektarynkę kiedyś miałam na działce, ale nikomu nie smakowała i słabo rosła więc "wyleciała" z działki. :evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']I takich soczyyyystych:loveu::loveu:, nie znam nikogo, kto nie lubi....

A.[/quote]

A jednak obie znamy takiego kogoś - to Asiaczek :diabloti:
Pzdr

Posted

bety - żebym jeszcze obierała brzoskwinię ze skórki, no coś Ty!
Jak byłam młoda to się naobierałam, że hej! Bo nektarynek nie było...

A teraz zdecydowanie wolę nektarynki; wygodniejsze w jedzeniu.:diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']A nie wpadłaś na to, że brzoskwinkę można obrać ze skórki :cool3::diabloti:. Ładnie schodzi.
Nektarynkę kiedyś miałam na działce, ale nikomu nie smakowała i słabo rosła więc "wyleciała" z działki. :evil_lol:

A jednak obie znamy takiego kogoś - to Asiaczek :diabloti:
Pzdr[/quote]

...no nie Asiacze nie lubi :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Asiaczek']bety - żebym jeszcze obierała brzoskwinię ze skórki, no coś Ty!
Jak byłam młoda to się naobierałam, że hej! Bo nektarynek nie było...

A teraz zdecydowanie wolę nektarynki; wygodniejsze w jedzeniu.:diabloti:

Pzdr.[/quote]

nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']...nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong:

A.[/quote]
Ja lubię takie, żeby w zębach chrupały... rfozlazłych nielubię!:diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']
nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong:

A.[/quote]

Prawdę rzekłaś dobra kobieto :lol:, dlatego ja już wolę sobie poobierać brzoskwinki ze skórki. :diabloti:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Prawdę rzekłaś dobra kobieto :lol:, dlatego ja już wolę sobie poobierać brzoskwinki ze skórki. :diabloti:
Pzdr[/quote]

Ja mogę jeść ze skórką :lol:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']I nie smyra Cię nic po buzi po zjedzeniu?

Pzdr[/quote]

trochę smyra, ale to drobnostka w porównaniu z rozkoszą jedzenia.....
:p

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Witam sobotnio :)

A.[/quote]

Witam, w ten zabiegany dla mnie dzionek, :p który przeciągnie się aż do jutra. Także do zobaczyska w poniedziałek. :hand:
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']O, jaka zabiegana... rzeczywiście...
Raptem ma się spakować i kareta po nią podjedzie i... jazda!

Pzdr.[/quote]

A wcześniej muszę wszystko pozałatwiać. Upiec ciasto, :cool3: wyjść na spacerki, psom zapewnić wikt i opierunek.;) I jeszcze się wyspać przed drogą,:evil_lol: bo ktoś musi czuwać żeby INNI ;) :evil_lol: mogli spać.
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Witam, w ten zabiegany dla mnie dzionek, :p który przeciągnie się aż do jutra. Także do zobaczyska w poniedziałek. :hand:
Pzdr[/quote]

A Ty też via Sz......to fotki będą, fajnie :lol::lol::lol:

a.

Posted

[quote name='Asiaczek']Mnie zostało juz tylko pakowanie i spanie...
A ci INNI, to niby kto...?

Pzdr.[/quote]

INNI = Krasnoludki :siara::evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']A Ty też via Sz......to fotki będą, fajnie :lol::lol::lol:

a.[/quote]

Aha, ja też - a fotki hm, pomyślimy ;):diabloti:
Pzdr

Posted

[quote name='Izabela124.'][URL]http://img140.imageshack.us/img140/5430/spacer106.jpg[/URL] jakiej rasy jest ten pies?[/quote]

Thai ridgeback dog

Pzdr