bety Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']to nie wiem, a może morele :cool1: kiwi to raczej nie A.[/quote] To pierwsze - ciepło, ciepło ale nie to nie to, a to drugie - w naszym klimacie :roll: nierealne. [quote name='Asiaczek']To chyba pigwa... Pzdr.[/quote] Pudło, pigwa tu jest, ale to nie ta fotka akurat. :p Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']To pierwsze - ciepło, ciepło ale nie to nie to, a to drugie - w naszym klimacie :roll: nierealne. Pudło, pigwa tu jest, ale to nie ta fotka akurat. :p Pzdr[/quote] to brzoskwinie :razz: A. Quote
bety Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']to brzoskwinie :razz: A.[/quote] No nareszcie :roll::evil_lol: trafione - przecież to takie charakterystyczne owoce :p Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']No nareszcie :roll::evil_lol: trafione - przecież to takie charakterystyczne owoce :p Pzdr[/quote] ...ale ja chyba na drzewie rosnących brzoskwinek nie widziałam :oops:, ale za to baaardzo lubie je jeść ;):lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick: Pzdr[/quote] Ja nie lubię jeść brzoskwinek, bo one są mechate i potem cała buzia swędzi...:diabloti: Za to uwielbiam nektarynki. Nie masz takich owocków w ogródku?:evil_lol: pzdr. Quote
bety Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']...ale ja chyba na drzewie rosnących brzoskwinek nie widziałam :oops:, ale za to baaardzo lubie je jeść ;):lol: A.[/quote] A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick: Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']A kto nie lubi jeść brzoskwinek takich aromatycznych, mięciutkich i słodziutkich. :eating::facelick: Pzdr[/quote] I takich soczyyyystych:loveu::loveu:, nie znam nikogo, kto nie lubi.... A. Quote
bety Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja nie lubię jeść brzoskwinek, bo one są mechate i potem cała buzia swędzi...:diabloti: Za to uwielbiam nektarynki. Nie masz takich owocków w ogródku?:evil_lol: pzdr.[/quote] A nie wpadłaś na to, że brzoskwinkę można obrać ze skórki :cool3::diabloti:. Ładnie schodzi. Nektarynkę kiedyś miałam na działce, ale nikomu nie smakowała i słabo rosła więc "wyleciała" z działki. :evil_lol: [quote name='Maks i Spark']I takich soczyyyystych:loveu::loveu:, nie znam nikogo, kto nie lubi.... A.[/quote] A jednak obie znamy takiego kogoś - to Asiaczek :diabloti: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 bety - żebym jeszcze obierała brzoskwinię ze skórki, no coś Ty! Jak byłam młoda to się naobierałam, że hej! Bo nektarynek nie było... A teraz zdecydowanie wolę nektarynki; wygodniejsze w jedzeniu.:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']A nie wpadłaś na to, że brzoskwinkę można obrać ze skórki :cool3::diabloti:. Ładnie schodzi. Nektarynkę kiedyś miałam na działce, ale nikomu nie smakowała i słabo rosła więc "wyleciała" z działki. :evil_lol: A jednak obie znamy takiego kogoś - to Asiaczek :diabloti: Pzdr[/quote] ...no nie Asiacze nie lubi :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='Asiaczek']bety - żebym jeszcze obierała brzoskwinię ze skórki, no coś Ty! Jak byłam młoda to się naobierałam, że hej! Bo nektarynek nie było... A teraz zdecydowanie wolę nektarynki; wygodniejsze w jedzeniu.:diabloti: Pzdr.[/quote] nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong: A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Maks i Spark']...nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong: A.[/quote] Ja lubię takie, żeby w zębach chrupały... rfozlazłych nielubię!:diabloti: Pzdr. Quote
bety Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Maks i Spark'] nektarynki muszą być dobre gatunkowo, żeby dało sie je zjeść :eviltong: A.[/quote] Prawdę rzekłaś dobra kobieto :lol:, dlatego ja już wolę sobie poobierać brzoskwinki ze skórki. :diabloti: Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='bety']Prawdę rzekłaś dobra kobieto :lol:, dlatego ja już wolę sobie poobierać brzoskwinki ze skórki. :diabloti: Pzdr[/quote] Ja mogę jeść ze skórką :lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 I nie smyra Cię nic po buzi po zjedzeniu? Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Asiaczek']I nie smyra Cię nic po buzi po zjedzeniu? Pzdr[/quote] trochę smyra, ale to drobnostka w porównaniu z rozkoszą jedzenia..... :p A. Quote
bety Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witam sobotnio :) A.[/quote] Witam, w ten zabiegany dla mnie dzionek, :p który przeciągnie się aż do jutra. Także do zobaczyska w poniedziałek. :hand: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 O, jaka zabiegana... rzeczywiście... Raptem ma się spakować i kareta po nią podjedzie i... jazda! Pzdr. Quote
bety Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Asiaczek']O, jaka zabiegana... rzeczywiście... Raptem ma się spakować i kareta po nią podjedzie i... jazda! Pzdr.[/quote] A wcześniej muszę wszystko pozałatwiać. Upiec ciasto, :cool3: wyjść na spacerki, psom zapewnić wikt i opierunek.;) I jeszcze się wyspać przed drogą,:evil_lol: bo ktoś musi czuwać żeby INNI ;) :evil_lol: mogli spać. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mnie zostało juz tylko pakowanie i spanie... A ci INNI, to niby kto...? Pzdr. Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bety']Witam, w ten zabiegany dla mnie dzionek, :p który przeciągnie się aż do jutra. Także do zobaczyska w poniedziałek. :hand: Pzdr[/quote] A Ty też via Sz......to fotki będą, fajnie :lol::lol::lol: a. Quote
bety Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Mnie zostało juz tylko pakowanie i spanie... A ci INNI, to niby kto...? Pzdr.[/quote] INNI = Krasnoludki :siara::evil_lol: [quote name='Maks i Spark']A Ty też via Sz......to fotki będą, fajnie :lol::lol::lol: a.[/quote] Aha, ja też - a fotki hm, pomyślimy ;):diabloti: Pzdr Quote
Izabela124. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [url]http://img140.imageshack.us/img140/5430/spacer106.jpg[/url] jakiej rasy jest ten pies? Quote
bety Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img140.imageshack.us/img140/5430/spacer106.jpg[/URL] jakiej rasy jest ten pies?[/quote] Thai ridgeback dog Pzdr Quote
Recommended Posts