Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiaja']fotki fantastyczne

a na spadochronie sama bym sobie po skakała ale niestety lekarz nie pozwala[/quote]

Oooooooo nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie - żebym skoczyła ze spadochronem to by mnie musieli upić w trupa :evil_lol:, uśpić :evil_lol:, albo związać :evil_lol: i dopiero wywalić z samolotu :diabloti:. Z własnej nieprzymuszonej woli - NIGDY.

[quote name='Asiaczek']To dzisiaj przejrzyj II połowę [I]porzundnie[/I]:evil_lol:

A ja obawiam się takiego ryzyka. Tak samo nie zaryzykowałabym skoków na bungee i tym podobnym...
Adrenalina - adrenaliną, ale sa inne sposoby na wyładowanie swojej energii i doładowanie akumulatorków... To powiedziałam ja, Asiaczek!:lol:

Pzdr.[/quote]

Przejrzę któregoś dnia. :p

A ja bety się pod tym podpisuję obiema ręcami. :lol:

[quote name='jamnicze']Fotorelacja fantastyczna, a ile tam atrakcji było :cool3:

skoczkowie piętrowi :evil_lol:
[URL]http://img218.imageshack.us/img218/5741/sp8.jpg[/URL]

niezły tłok na tym niebie
[URL]http://img174.imageshack.us/img174/7964/sam70.jpg[/URL][/quote]

Najwięcej atrakcji było na Góraszce nr2 (włącznie z rozwaleniem się samolotu o lotnisko - uspokajam nikomu nic się nie stało), każda następna już nie była tak "bogata" choć zawsze znalazło się coś ciekawego.

Zdaje się, że ta ewolucja spadochronowa się nazywa "Kanapa" :roll:

W porównaniu z dużymi samolotami to te modele wyglądały jak muchy. :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Niektórzy myją okna, sprzątają, inni biegają na ringach...;)

Pzdr.[/quote]

....a jeszcze inni pracują na działce.:lol:

[quote name='Iwa-R']Zdjęcia fajne, ja moim aparatem, to pewnie połowy z tych latających bym nie złapała :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa[/quote]

Dzięki :lol:

Pewnie by Ci się coś udało złapać, bo niektóre latały dosyć wolno.

Pzdr

Posted

Dzień dobry,
witam się oficjalnie pierwszy raz w Waszej galerii, zdjęcia fantastyczne....będę wpadać częściej:lol: miłego dnia

A.

Posted

[quote name='Iwa-R']Zdjęcia fajne, ja moim aparatem, to pewnie połowy z tych latających bym nie złapała :evil_lol:
Pozdrawiam
Iwa[/quote]
A ja z moimi umiejętnościami - nawet połowy bym nie złapała w obiektyw...:oops::evil_lol:

[quote name='bety']Oooooooo nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie - żebym skoczyła ze spadochronem to by mnie musieli upić w trupa :evil_lol:, uśpić :evil_lol:, albo związać :evil_lol: i dopiero wywalić z samolotu :diabloti:. Z własnej nieprzymuszonej woli - NIGDY.
Pzdr[/quote]
To tak jak i mnie...:lol:

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry,
witam się oficjalnie pierwszy raz w Waszej galerii, zdjęcia fantastyczne....będę wpadać częściej:lol: miłego dnia

A.[/quote]
M&S - dopiera teraz...? Aż się wierzyć nie chce...:cool3:

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']Witamy, witamy, dziękujemy i zapraszamy, chociaż u mnie to fotki bywają "sezonowo" ;) jak mnie coś napadnie to wtedy hurtem się pojawiają. :evil_lol:

My u Was też bywamy i "szpiegujemy" ;):evil_lol:, więc chyba będzie trza się ujawić. :lol:

Pzdr[/quote]

Fotki mogą być hurtem, albo detalicznie;),

Ooo, to coś jak "niewidzialna ręka", albo "don Pedro ..carramba":evil_lol:
zapraszamy:lol:

A.

Posted

[quote name='bety']
Przejrzę któregoś dnia. :p
Pzdr[/quote]
Dlaczego "któregoś dnia". Zrób to teraz, jutro będziesz miała więcej czasu na następne fotki!:diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry,

A.[/quote]

Witamy, witamy, dziękujemy i zapraszamy, chociaż u mnie to fotki bywają "sezonowo" ;) jak mnie coś napadnie to wtedy hurtem się pojawiają. :evil_lol:

My u Was też bywamy i "szpiegujemy" ;):evil_lol:, więc chyba będzie trza się ujawić. :lol:

Miłego i słonecznego dnia dla WSZYSTKICH

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']M&S - dopiera teraz...? Aż się wierzyć nie chce...:cool3:
Pzdr.[/quote]

...lepiej późno niż wcale:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja z moimi umiejętnościami - nawet połowy bym nie złapała w obiektyw...:oops::evil_lol:

[/quote]

Eee tam tak Ci się tylko wydaje, przecież to łatwizna jest. Zdecydownie prościej sfotografować lecący samolot niż biegnącego psa.

[quote name='Asiaczek']Dlaczego "któregoś dnia". Zrób to teraz, jutro będziesz miała więcej czasu na następne fotki!:diabloti:

Pzdr.[/quote]

Najpierw obowiązki potem przyjemność ;).

[SIZE=1]Właśnie mi się skrzynka mailowa zapchała i musze ją wyczyścić. :cool1:[/SIZE]

Pzdr

Posted

[quote name='Maks i Spark']

Ooo, to coś jak "niewidzialna ręka", albo [B]"don Pedro ..carramba"[/B]:evil_lol:
zapraszamy:lol:

A.[/quote]

Tak, tak nasłynniejszy szpieg "z Krainy Deszczowców" to ja. :evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']
Najpierw obowiązki potem przyjemność ;).

[SIZE=1]Właśnie mi się skrzynka mailowa zapchała i musze ją wyczyścić. :cool1:[/SIZE]

Pzdr[/quote]
Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie...

Pzdr.[/quote]

.....Oj Asiu, wypadki chodzą po ludziach....skrzynkach:razz:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jakie tam wypadki, lenistwo, ot, co!:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

...O kurka, lenistwo od razu...Asiu strach się bać:cool3:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie...

Pzdr.[/quote]

To są skutki robienia Bazy i napływających do niej informacji.

[quote name='Asiaczek']Jakie tam wypadki, lenistwo, ot, co!:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

Ja Ci dam lenistwo, czekaj czekaj my się teraz jakoś będziemy widzieć :roll::cool3: to se pogadamy..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='bety']
Ja Ci dam lenistwo, czekaj czekaj my się teraz jakoś będziemy widzieć :roll::cool3: to se pogadamy..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr[/quote]

....Ooo, fajnie się zapowiada;)

A.

Posted

[quote name='bety']To są skutki robienia Bazy i napływających do niej informacji.

Pzdr[/quote]
Taaaa, zasłaniaj się Bazą... zasłaniaj...

A tak wogóle, to może ja jakimś szerokim łukiem ominę w sobotę Leclerca, co?:cool1:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, zasłaniaj się Bazą... zasłaniaj...

A tak wogóle, to może ja jakimś szerokim łukiem ominę w sobotę Leclerca, co?:cool1:

Pzdr.[/quote]

Ja ci ominę, to już wogóle byś miała przechlapane :eviltong::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Maks i Spark']....a udeptana ziemia jest gdzieś przy leclercu....:evil_lol:

A.[/quote]

Znajdzie się ;)

[quote name='Asiaczek']No, dobra. Nadstawię białe plecki pod ten cienki bacik i posmagaj mnie za moją złośliwość... Ale krótko i bezboleśnie ma być!

Pzdr.[/quote]

Bacika nie potrzebuję, ja mam ciętą łapę. ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bezboleśnie mówisz, hm się zobaczy.;)

A jaka to złośliwość - mocniejsze słyszałam i ... mówiłam. :eviltong::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Bo jakby miało byc, to dobrze by było, aby była to szarlotka...:evil_lol:

pzdr.[/quote]

.....a gdzie znajdziesz jabłka na szarlotkę teraz:evil_lol:

A.

Posted

[quote name='bety']A ja Ci chciałam zaserwować sernika na zimno co byś w realu popróbowała. :roll: Bo moją szarlotkę to chyba już konsumowałaś. Poza tym to nie sezon na jabłka tylko na truskawki. :)

A na "szybkie" ciepło to co byś zjadła (znaczy na "mini obiad")?

A herbatka to jaki gatunek lubisz, ma być z cytrynką?

Pzdr[/quote]

łał, niezłe przyjątko, głodna sie robię:cool3:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']A propos - a do herbatki coś dobrego bedzie? Czy mam coś przygotować?
Bo jakby miało byc, to dobrze by było, aby była to szarlotka...:evil_lol:

pzdr.[/quote]

A ja Ci chciałam zaserwować sernika na zimno co byś w realu popróbowała. :roll: Bo moją szarlotkę to chyba już konsumowałaś. Poza tym to nie sezon na jabłka tylko na truskawki. :)

A na "szybkie" ciepło to co byś zjadła (znaczy na "mini obiad")?

A herbatka to jaki gatunek lubisz, ma być z cytrynką?

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']Ufff, jeszcze nigdy nikt mnie tak nie wypytywał o moje smaki.
W takim razie chyba nawet sniadania w sobote nie zjem w domu, pojade na głodnego i zjem wszystko z lodówki u bety! Hahaha...
A na deser zjem psie chrupki...:diabloti:

Pzdr.[/quote]

a wytrzymasz do soboty.....;)

A.