bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='gosiaja']fotki fantastyczne a na spadochronie sama bym sobie po skakała ale niestety lekarz nie pozwala[/quote] Oooooooo nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie - żebym skoczyła ze spadochronem to by mnie musieli upić w trupa :evil_lol:, uśpić :evil_lol:, albo związać :evil_lol: i dopiero wywalić z samolotu :diabloti:. Z własnej nieprzymuszonej woli - NIGDY. [quote name='Asiaczek']To dzisiaj przejrzyj II połowę [I]porzundnie[/I]:evil_lol: A ja obawiam się takiego ryzyka. Tak samo nie zaryzykowałabym skoków na bungee i tym podobnym... Adrenalina - adrenaliną, ale sa inne sposoby na wyładowanie swojej energii i doładowanie akumulatorków... To powiedziałam ja, Asiaczek!:lol: Pzdr.[/quote] Przejrzę któregoś dnia. :p A ja bety się pod tym podpisuję obiema ręcami. :lol: [quote name='jamnicze']Fotorelacja fantastyczna, a ile tam atrakcji było :cool3: skoczkowie piętrowi :evil_lol: [URL]http://img218.imageshack.us/img218/5741/sp8.jpg[/URL] niezły tłok na tym niebie [URL]http://img174.imageshack.us/img174/7964/sam70.jpg[/URL][/quote] Najwięcej atrakcji było na Góraszce nr2 (włącznie z rozwaleniem się samolotu o lotnisko - uspokajam nikomu nic się nie stało), każda następna już nie była tak "bogata" choć zawsze znalazło się coś ciekawego. Zdaje się, że ta ewolucja spadochronowa się nazywa "Kanapa" :roll: W porównaniu z dużymi samolotami to te modele wyglądały jak muchy. :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Niektórzy myją okna, sprzątają, inni biegają na ringach...;) Pzdr.[/quote] ....a jeszcze inni pracują na działce.:lol: [quote name='Iwa-R']Zdjęcia fajne, ja moim aparatem, to pewnie połowy z tych latających bym nie złapała :evil_lol: Pozdrawiam Iwa[/quote] Dzięki :lol: Pewnie by Ci się coś udało złapać, bo niektóre latały dosyć wolno. Pzdr Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dzień dobry, witam się oficjalnie pierwszy raz w Waszej galerii, zdjęcia fantastyczne....będę wpadać częściej:lol: miłego dnia A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Iwa-R']Zdjęcia fajne, ja moim aparatem, to pewnie połowy z tych latających bym nie złapała :evil_lol: Pozdrawiam Iwa[/quote] A ja z moimi umiejętnościami - nawet połowy bym nie złapała w obiektyw...:oops::evil_lol: [quote name='bety']Oooooooo nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie - żebym skoczyła ze spadochronem to by mnie musieli upić w trupa :evil_lol:, uśpić :evil_lol:, albo związać :evil_lol: i dopiero wywalić z samolotu :diabloti:. Z własnej nieprzymuszonej woli - NIGDY. Pzdr[/quote] To tak jak i mnie...:lol: [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry, witam się oficjalnie pierwszy raz w Waszej galerii, zdjęcia fantastyczne....będę wpadać częściej:lol: miłego dnia A.[/quote] M&S - dopiera teraz...? Aż się wierzyć nie chce...:cool3: Pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety']Witamy, witamy, dziękujemy i zapraszamy, chociaż u mnie to fotki bywają "sezonowo" ;) jak mnie coś napadnie to wtedy hurtem się pojawiają. :evil_lol: My u Was też bywamy i "szpiegujemy" ;):evil_lol:, więc chyba będzie trza się ujawić. :lol: Pzdr[/quote] Fotki mogą być hurtem, albo detalicznie;), Ooo, to coś jak "niewidzialna ręka", albo "don Pedro ..carramba":evil_lol: zapraszamy:lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety'] Przejrzę któregoś dnia. :p Pzdr[/quote] Dlaczego "któregoś dnia". Zrób to teraz, jutro będziesz miała więcej czasu na następne fotki!:diabloti: Pzdr. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry, witam się oficjalnie pierwszy raz w Waszej galerii, zdjęcia fantastyczne....będę wpadać częściej:lol: miłego dnia A.[/quote] Witamy, witamy, dziękujemy i zapraszamy, chociaż u mnie to fotki bywają "sezonowo" ;) jak mnie coś napadnie to wtedy hurtem się pojawiają. :evil_lol: My u Was też bywamy i "szpiegujemy" ;):evil_lol:, więc chyba będzie trza się ujawić. :lol: Miłego i słonecznego dnia dla WSZYSTKICH Pzdr Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']M&S - dopiera teraz...? Aż się wierzyć nie chce...:cool3: Pzdr.[/quote] ...lepiej późno niż wcale:evil_lol: A. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja z moimi umiejętnościami - nawet połowy bym nie złapała w obiektyw...:oops::evil_lol: [/quote] Eee tam tak Ci się tylko wydaje, przecież to łatwizna jest. Zdecydownie prościej sfotografować lecący samolot niż biegnącego psa. [quote name='Asiaczek']Dlaczego "któregoś dnia". Zrób to teraz, jutro będziesz miała więcej czasu na następne fotki!:diabloti: Pzdr.[/quote] Najpierw obowiązki potem przyjemność ;). [SIZE=1]Właśnie mi się skrzynka mailowa zapchała i musze ją wyczyścić. :cool1:[/SIZE] Pzdr Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Ooo, to coś jak "niewidzialna ręka", albo [B]"don Pedro ..carramba"[/B]:evil_lol: zapraszamy:lol: A.[/quote] Tak, tak nasłynniejszy szpieg "z Krainy Deszczowców" to ja. :evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety'] Najpierw obowiązki potem przyjemność ;). [SIZE=1]Właśnie mi się skrzynka mailowa zapchała i musze ją wyczyścić. :cool1:[/SIZE] Pzdr[/quote] Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie... Pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie... Pzdr.[/quote] .....Oj Asiu, wypadki chodzą po ludziach....skrzynkach:razz: A. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakie tam wypadki, lenistwo, ot, co!:evil_lol: Pzdr.[/quote] ...O kurka, lenistwo od razu...Asiu strach się bać:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....Oj Asiu, wypadki chodzą po ludziach....skrzynkach:razz: A.[/quote] Jakie tam wypadki, lenistwo, ot, co!:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak mogłaś do tego dopuścić?!:crazyeye:Oj, nieładnie... Pzdr.[/quote] To są skutki robienia Bazy i napływających do niej informacji. [quote name='Asiaczek']Jakie tam wypadki, lenistwo, ot, co!:evil_lol: Pzdr.[/quote] Ja Ci dam lenistwo, czekaj czekaj my się teraz jakoś będziemy widzieć :roll::cool3: to se pogadamy..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety'] Ja Ci dam lenistwo, czekaj czekaj my się teraz jakoś będziemy widzieć :roll::cool3: to se pogadamy..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr[/quote] ....Ooo, fajnie się zapowiada;) A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety']To są skutki robienia Bazy i napływających do niej informacji. Ja Ci dam lenistwo, czekaj czekaj my się teraz jakoś będziemy widzieć :roll::cool3: to se pogadamy..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr[/quote] Taaaa, zasłaniaj się Bazą... zasłaniaj... A tak wogóle, to może ja jakimś szerokim łukiem ominę w sobotę Leclerca, co?:cool1: Pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ....a udeptana ziemia jest gdzieś przy leclercu....:evil_lol: A. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Taaaa, zasłaniaj się Bazą... zasłaniaj... A tak wogóle, to może ja jakimś szerokim łukiem ominę w sobotę Leclerca, co?:cool1: Pzdr.[/quote] Ja ci ominę, to już wogóle byś miała przechlapane :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No, dobra. Nadstawię białe plecki pod ten cienki bacik i posmagaj mnie za moją złośliwość... Ale krótko i bezboleśnie ma być! Pzdr. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Maks i Spark']....a udeptana ziemia jest gdzieś przy leclercu....:evil_lol: A.[/quote] Znajdzie się ;) [quote name='Asiaczek']No, dobra. Nadstawię białe plecki pod ten cienki bacik i posmagaj mnie za moją złośliwość... Ale krótko i bezboleśnie ma być! Pzdr.[/quote] Bacika nie potrzebuję, ja mam ciętą łapę. ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bezboleśnie mówisz, hm się zobaczy.;) A jaka to złośliwość - mocniejsze słyszałam i ... mówiłam. :eviltong::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Bo jakby miało byc, to dobrze by było, aby była to szarlotka...:evil_lol: pzdr.[/quote] .....a gdzie znajdziesz jabłka na szarlotkę teraz:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A propos - a do herbatki coś dobrego bedzie? Czy mam coś przygotować? Bo jakby miało byc, to dobrze by było, aby była to szarlotka...:evil_lol: pzdr. Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bety']A ja Ci chciałam zaserwować sernika na zimno co byś w realu popróbowała. :roll: Bo moją szarlotkę to chyba już konsumowałaś. Poza tym to nie sezon na jabłka tylko na truskawki. :) A na "szybkie" ciepło to co byś zjadła (znaczy na "mini obiad")? A herbatka to jaki gatunek lubisz, ma być z cytrynką? Pzdr[/quote] łał, niezłe przyjątko, głodna sie robię:cool3: A. Quote
bety Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']A propos - a do herbatki coś dobrego bedzie? Czy mam coś przygotować? Bo jakby miało byc, to dobrze by było, aby była to szarlotka...:evil_lol: pzdr.[/quote] A ja Ci chciałam zaserwować sernika na zimno co byś w realu popróbowała. :roll: Bo moją szarlotkę to chyba już konsumowałaś. Poza tym to nie sezon na jabłka tylko na truskawki. :) A na "szybkie" ciepło to co byś zjadła (znaczy na "mini obiad")? A herbatka to jaki gatunek lubisz, ma być z cytrynką? Pzdr Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Ufff, jeszcze nigdy nikt mnie tak nie wypytywał o moje smaki. W takim razie chyba nawet sniadania w sobote nie zjem w domu, pojade na głodnego i zjem wszystko z lodówki u bety! Hahaha... A na deser zjem psie chrupki...:diabloti: Pzdr.[/quote] a wytrzymasz do soboty.....;) A. Quote
Recommended Posts