Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

[quote name='bety']
Jamniki to specjalnie z myślą o [I][B]Jamnicze[/B][/I] w ramach rewanżu za amerykany z zagramanicy :)

Pzdr[/QUOTE]
Dzięki, z przyjemnością sobie popatrzyłam :loveu:
Faktycznie ten czekoladowy marmurek całkiem, całkiem (chociaż za pleśniakami nie przepadam ;)) ale zaciekawił mnie ten drugi od dołu po prawej. On jest pręgowany, czy słońce tak pada? Jeszcze nigdy nie udało mi się na żywo zobaczyć pręgusa, tylko na zdjęciach.

Posted

[quote name='Korenia']Ale ładna marmurkowa czekoladka :)![/QUOTE]

Mi też się rzuciła w oczy, nawet zdobyła BOB-a.

[quote name='M&S']Ja....byłam do samego końca!!!!

[B]Bety[/B] masz może tego jamniora, długowłosego standarta, który wygrał IV grupę? Był Przepiękny[/QUOTE]

Tak się jakoś zmyłaś spod namiotu Asiaczka.
Nie mam tego jamnika.

[quote name='phase']Nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki masz aparat. :evil_lol:[/QUOTE]

Eeee tam, to tylko zwykła lustrzanka. :)

[quote name='Izabela124.']Szkoda, że Kissowi nie porobiłaś fotek :( Ale zdjęcia świetne :)[/QUOTE]

No szkoda, ale zawsze grzywki się nakładają z czymś innym u mnie.
Dzięki. :)

[quote name='unikatowydiament']mi też się podoba:loveu:[/QUOTE]

:)

[quote name='M&S']Witamy się:)[/QUOTE]

Heloł :)

[quote name='jamnicze']Dzięki, z przyjemnością sobie popatrzyłam :loveu:
Faktycznie ten czekoladowy marmurek całkiem, całkiem (chociaż za pleśniakami nie przepadam ;)) ale zaciekawił mnie ten drugi od dołu po prawej. On jest pręgowany, czy słońce tak pada? Jeszcze nigdy nie udało mi się na żywo zobaczyć pręgusa, tylko na zdjęciach.[/QUOTE]

Proszę bardzo. :)
Ten drugi od dołu i ten pod nim (to ten sam tylko na stoliku był duży cień i tak nie widać) - zgadza się to pręgowany jamnik.

Pzdr

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']I jeszcze raz b. dzieuję za przybycie na wystawę do S.M. i foteczki:)

pzdr.[/QUOTE]

Proszę bardzo, cała przyjemność po mojej stronie. :)

[quote name='unikatowydiament']doberek:) :)[/QUOTE]

Witam :)

[quote name='Asiaczek']Czyżby znowu pilne prace na dzialce...?

pzdr.[/QUOTE]

Tak tak, jesień już mamy pełną parą - ostatnio robię za małpę i skaczę po drzewach zbierając jabłka.

[quote name='M&S']A ja myślałam, że pojechały na klubówkę......[/QUOTE]

Olałam klubówkę, jak robią ją na zadupiu (sorki) to ja mam to ... Nic to w przyszłym roku klubówkę mamy w Warszawie (przynajmniej tak jest na rozpisce) to wtedy będę :)

Jakbym kogoś pominęła w swoich nadrabianiach zaległości na dogo to krzyczcie. :)

Miłej niedzieli.

Pzdr

Posted

Hej wszystkim, wedle życzenia świeżutkie (sprzed kilku minut) :)

[CENTER][IMG]http://www.akitybaza.freshsite.pl/FOTO/inari1.jpg[/IMG]

[COLOR=#0000ff][B][I][SIZE=6][FONT=book antiqua][COLOR=#ff0000]W[/COLOR][COLOR=#fa0d04]S[/COLOR][COLOR=#f51b09]Z[/COLOR][COLOR=#f1280d]Y[/COLOR][COLOR=#ec3612]S[/COLOR][COLOR=#e84316]T[/COLOR][COLOR=#e3501b]K[/COLOR][COLOR=#df5d1f]I[/COLOR][COLOR=#da6924]E[/COLOR][COLOR=#d67628]G[/COLOR][COLOR=#d1822d]O[/COLOR]
[COLOR=#c89836]N[/COLOR][COLOR=#c3a33b]A[/COLOR][COLOR=#bfad3f]J[/COLOR][COLOR=#bab744]L[/COLOR][COLOR=#b6c048]E[/COLOR][COLOR=#b1c94d]P[/COLOR][COLOR=#add151]S[/COLOR][COLOR=#a8d956]I[/COLOR][COLOR=#a3df5b]E[/COLOR][COLOR=#9fe65f]J[/COLOR][COLOR=#9aeb64]S[/COLOR][COLOR=#96f068]Z[/COLOR][COLOR=#91f46d]E[/COLOR][COLOR=#8df871]G[/COLOR][COLOR=#88fa76]O[/COLOR]
[COLOR=#7ffe7f]D[/COLOR][COLOR=#7afe84]L[/COLOR][COLOR=#76fe88]A[/COLOR] [COLOR=#6dfc91]N[/COLOR][COLOR=#68fa96]A[/COLOR][COLOR=#64f79a]S[/COLOR][COLOR=#5ff39f]Z[/COLOR][COLOR=#5beea3]E[/COLOR][COLOR=#56e9a8]G[/COLOR][COLOR=#51e3ad]O[/COLOR]
[COLOR=#48d6b6]M[/COLOR][COLOR=#44ceba]A[/COLOR][COLOR=#3fc6bf]Ł[/COLOR][COLOR=#3bbdc3]E[/COLOR][COLOR=#36b4c8]G[/COLOR][COLOR=#32aacc]O[/COLOR]
[COLOR=#2894d6]R[/COLOR][COLOR=#2489da]U[/COLOR][COLOR=#1f7ddf]D[/COLOR][COLOR=#1b71e3]Z[/COLOR][COLOR=#1665e8]I[/COLOR][COLOR=#1258ec]E[/COLOR][COLOR=#0d4bf1]L[/COLOR][COLOR=#093ef5]C[/COLOR][COLOR=#0431fa]A

[IMG]http://porebski3940.files.wordpress.com/2011/10/tort-urodzinowy.jpg?w=550[/IMG]
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#0000ff][B][I][SIZE=6][FONT=book antiqua][COLOR=#0431fa][SIZE=2][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][SIZE=6][FONT=book antiqua][COLOR=#0431fa][SIZE=2][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=6][FONT=book antiqua][COLOR=#0431fa][SIZE=2][FONT=arial][FONT=verdana][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/COLOR][SIZE=6][FONT=book antiqua][SIZE=2][FONT=arial][FONT=verdana]Pzdr[/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]

Posted

Oby jak najdłużej i najzdrowiej! :)
[IMG]http://hobby.bydgoszcz.pl/foto,L2hvbWUvdXNlcnMvaG9iYnktYnlkZ29zemN6L3B1YmxpY19odG1sL3B1YmxpYy9zaGFyZWQvX3BsL3Byb2R1Y3RzL2UxNzJfbG9fNzU1MDVfb3dvY2VfbGFzdV91cm9kemluLmpwZ3w0NTB8MzAwfGZpbGxlZHxuZXc=[/IMG]

Posted

[COLOR=#0000cd][/COLOR][SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][COLOR=#800080]Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka przede wszystkim !!![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE] :new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :new-bday:

Posted

[quote name='phase']Oby jak najdłużej i najzdrowiej! :)
[URL]http://hobby.bydgoszcz.pl/foto,L2hvbWUvdXNlcnMvaG9iYnktYnlkZ29zemN6L3B1YmxpY19odG1sL3B1YmxpYy9zaGFyZWQvX3BsL3Byb2R1Y3RzL2UxNzJfbG9fNzU1MDVfb3dvY2VfbGFzdV91cm9kemluLmpwZ3w0NTB8MzAwfGZpbGxlZHxuZXc=[/URL][/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Wszystkiego najlepszego!!!!!!![/QUOTE]

[quote name='Korenia']Wszystkiegoooooooo najlepszego!!!!!!! :)[/QUOTE]

[quote name='M&S']Wszystkiego naj, naj, naj i STO LAT:Rose::new-bday::bday::BIG::bday::new-bday::BIG:[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Wszystkiego najlepszego :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament'][SIZE=5][COLOR=#0000cd]wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i samych szczęśliwych chwil[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

[quote name='iwona_lena'][SIZE=4][COLOR=#800080]Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka przede wszystkim !!![/COLOR][/SIZE]

:new-bday: :BIG: :tort: :BIG: :new-bday:[/QUOTE]

Inari ślicznie dziękuję za wszystkie życzonka :)

[quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:)[/QUOTE]

Cześć Dziewczyno z Chłopakami :)

Pzdr