magda222 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Waldek napisał(a):a dlaczego tak sądzisz ? Nie wiedziałam,że jest u Ciebie następny psiak. Zrobił się z Ciebie dogomaniak pełną gębą :loveu: A tak na marginesie:gdzie mozna zakupić takie piękne kuwety? Szukam na necie nowej ale nic fajnego nie mogę znaleźć... Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='magda222']Nie wiedziałam,że jest u Ciebie następny psiak. Zrobił się z Ciebie dogomaniak pełną gębą :loveu: A tak na marginesie:gdzie mozna zakupić takie piękne kuwety? Szukam na necie nowej ale nic fajnego nie mogę znaleźć... to są bardzo wygodne kuwety, koty z nich nie wygrzebują żwirku na zewnątrz bo są głębokie... tutaj podaję link : http://www.allegro.pl/item478720624_trixie_kuweta_dla_kota_xxl_ogromna_2_kolory_wroc.html Quote
jotpeg Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dobrze, ze Foks ustepuje... i tak jest wiekszy. a Kubus sie go wyraznie boi, a strach maskuje zaczepiarstwem... Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 jotpeg napisał(a):dobrze, ze Foks ustepuje... i tak jest wiekszy. a Kubus sie go wyraznie boi, a strach maskuje zaczepiarstwem... mam nadzieje, że podczas naszej nieobecności nic sobie nie zrobią, nie chcę ich izolować aby nie dzielić terytorium ....a zresztą muszą ustalić hierarchę ....niech się dzieje co chce :cool3:;) dziś zostały na godzinę sami i nic się nie stało... Quote
Waldek Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nikt nie chce obejrzeć reportażu na str 15? Quote
EVA2406 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Reportaż super, a Kubuś, jak to mały kundelek, nadrabia bohaterstwem ;). Tylko, żeby to się źle nie skończyło. Quote
Yana Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 trzymam kciuki, żeby chłopaki się dogadały :razz: Quote
Waldek Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='Yana']trzymam kciuki, żeby chłopaki się dogadały :razz: Jest mały problem z Kubą. Tzn warczy na Foksa i raniutko wszystkim robi pobudkę , dziś o 05.30 .. Kubuś śpi w sypialni i jak rano Foks poruszy sie w przedpokoju to zaczyna szczekać ...poza tym jest wspaniałym psem. Oto jego zalety: 1. mały, niewiele zajmuje miejsca.. 2. czyściutki o pięknie lśniącej krótkiej sierści... 3. posłuszny i ogromnie przytulasty ... 4. na spacerze grzeczny , trzyma się blisko nogi mimo 8 metrowj linki, bardzo szybko sie nauczył chodzić ... 5. ciągle merda ogonkiem , wesołek .. 6. uwielbia jazdę samochodem, jest spokojny i bardzo grzeczny podczas jazdy... 7. w pełni "obsługowy" u lekarza... 8. reaguje już na swoje imię ... 9. ma około 5 lat .... pewnie jeszcze wiele innych zalet by się znalazło ale w tej chwili nic mi nie przychodzi do głowy ...aha nic nie niszczy w domu i toleruje koty... idealny piesek do adopcji bo jednak chyba będziemy mu szukać domku ....ze względu na zaistniałą sytuację.... poszukajmy wspólnie Kubusiowi dobrego domku .... Quote
Yana Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Waldek']Jest mały problem z Kubą. Tzn warczy na Foksa i raniutko wszystkim robi pobudkę , dziś o 05.30 .. Kubuś śpi w sypialni i jak rano Foks poruszy sie w przedpokoju to zaczyna szczekać ...poza tym jest wspaniałym psem. pewnie jeszcze wiele innych zalet by się znalazło ale w tej chwili nic mi nie przychodzi do głowy ...aha nic nie niszczy w domu i toleruje koty... idealny piesek do adopcji bo jednak chyba będziemy mu szukać domku ....ze względu na zaistniałą sytuację.... poszukajmy wspólnie Kubusiowi dobrego domku .... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Waldek Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Yana napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Yana, nie na siłę, nie ma natychmiastowej potrzeby ale..... rozważam taką opcję . Troszkę się sprawy u mnie skomplikowały ....tak już pisałem Foks musiał ustąpić kojca nowej rezydentce z 2,5 tygodniowym maluszkiem , rezydentka ma chore stawy i chyba raczej na wieś nie wróci ...dlatego też zapadła decyzja o zabraniu Foksa do mieszkania....w sumie Foks nie jest do adopcji bo to piesek specjalnej troski ....poza tym był u nas przed Kubusiem ...a Kubuś to niekłopotliwy piesek dla kogoś samotnego ale nie tylko ....i dlatego myślę, że jakby sie znalazł ktoś kto dałby mu swoje serducho to zapewne byłby szczęśłiwy .... Quote
magda222 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A jak długo Kubuś i Foks są razem w mieszkaniu? Quote
Waldek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 magda222 napisał(a):A jak długo Kubuś i Foks są razem w mieszkaniu? Są równo tydzień ...dziś mija .. Quote
Yana Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 tydzień to bardzo krótko, można popracować nad poprawą ich stosunków, może się udać Quote
magda222 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kubuś jest po prostu zazdrosny :loveu: Broni SWOJEGO WŁASNEGO Pana i terenu :) Dogadają się :) Póki krew się nie leje jest dobrze :) Quote
pixie Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 magda222 napisał(a):Co u Kubusia? jak minął Sylwester? wtulone w siebie? przerazone? czy tez gluche na wszystkie wystrzaly psiaki patrzyly na bukiety rozjarzonych punkcikow na niebie? Quote
Belula Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Hallo! Dawno żadnych fotek nie wstawiałeś.... Quote
Waldek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='magda222']Kubuś jest po prostu zazdrosny :loveu: Broni SWOJEGO WŁASNEGO Pana i terenu :) Dogadają się :) Póki krew się nie leje jest dobrze :)[/quote] ...a przede wszystkim broni kotów, kiedy Foks chce z nimi pohasać :D Quote
magda222 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Waldek,odezwałeś się nareszcie :multi: Czyli Kubuś jest dalej u Ciebie i wszystko jest OK :loveu: Quote
Waldek Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 magda222 napisał(a):Waldek,odezwałeś się nareszcie :multi: Czyli Kubuś jest dalej u Ciebie i wszystko jest OK :loveu: Tak Kubuś jest dalej u mnie...strasznie pilnuje Foksa , szczeka na niego gdy ten sie ruszy w stronę kotów....to strasznie uciążliwe.. Quote
magda222 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A Foks jest u Ciebie na stałe czy tymczasowo? Quote
Waldek Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 magda222 napisał(a):A Foks jest u Ciebie na stałe czy tymczasowo? No właśnie i tu jest problem, z założenia miał być tymczasowo ale się bardzo zadomowił ....nie wiem co robić tym bardziej, że ugryzł jednego z moich kotów w łapkę i kotek musiał mieć amputowany paluszek przedniej łapki ...to smutne ...poobserwuję jeszcze .... Quote
Yana Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Waldek napisał(a):No właśnie i tu jest problem, z założenia miał być tymczasowo ale się bardzo zadomowił ....nie wiem co robić tym bardziej, że ugryzł jednego z moich kotów w łapkę i kotek musiał mieć amputowany paluszek przedniej łapki ...to smutne ...poobserwuję jeszcze .... lepiej trochę go poszkolić, najwidoczniej czuje się w obowiązku sprawować nad wszystkim pieczę, czas pokazać mu, że to Ty jesteś w domu przewodnikiem Quote
Recommended Posts