Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wkleić zdjęcie ??? Kiedyś zawsze się udawało a teraz nie potrafię .. jak wklejam link z Image to wychodzi krzyżyk

kiedys wpisywało sie linki a teraz jakieś adresy url ....co to jest ?

Mówisz i masz - bez krzyżyka ...

Posted

nata od jadzi napisał(a):
smutny starszy pan... :( Waldek, napisz proszę trochę więcej i Kubusiu, może okaże się że nie jest tak do końca bez szans...
Miejmy nadzieję!:(

• 3 months later...
Posted

podnoszę wątek Kubusia...mam już dosyć codziennego jeżdżenia 60 km w obydwie strony samochodem aby dawać mu jeść...pomóżcie proszę , może z Kubusiem będzie łatwiej niż z Bąblem...

to bardzo dużo kosztuje czasu i pieniędzy ...

Posted

Yana napisał(a):
a gdzie teraz przebywa Kubuś ? może ktoś, kto mieszka bliżej mógłby też jeździć do niego...

Marki pod Warszawą ...to niezły pomysł..dzięki

Posted

czy ktoś z dogo jest z Marek i może pomóc dokarmiać Kubusia ?

ja mogę dołożyć się do jego wyżywienia, tylko potrzebna jest osoba, która mieszka gdzieś w pobliżu i mogłaby pomóc karmić Kubusia :Help_2:

Posted

Yana napisał(a):
czy ktoś z dogo jest z Marek i może pomóc dokarmiać Kubusia ?

ja mogę dołożyć się do jego wyżywienia, tylko potrzebna jest osoba, która mieszka gdzieś w pobliżu i mogłaby pomóc karmić Kubusia :Help_2:

Dziekuję za chęci , ale do wyżywienia naprawdę nie trzeba dokładać z tym spokojnie radzimy sobie , chodzi tylko o te uciążliwe dojazdy ....

Posted

podnoszę wątek pisząc , że pojawił się cień szansy dla Kubusia ... po złapaniu musiałbym go zawieść do leśniczówki nad jeziorem Bełdan niedaleko Ruciane - Nida..... tylko czy by nie uciekał, jest tam sunia onkopodobna...

oto ewentualna partnerka Kubusia ..

a taki widok Kubuś miałby z działki i wykąpać się byłoby blisko ...

Posted

tylko muszę przemyśleć tę propozycję , czy Kubuś gdzieś się nie zawieruszy bo terenu wokół jet duuużo , chodziłby sobie luźno , ale teraz też chodzi gdzie chce tzn właściwie trzyma się tego przedszkola...tam jest bezpiecznie, tam samochody nie jeżdżą ...urocze miejsce...