Waldek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Oto Kubuś , starszy mały kundelek.....szuka domu ...przebywa na terenie przedszkola ale chcą go eksmitować ...może ktoś pomoże? Quote
Waldek Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Jak wkleić zdjęcie ??? Kiedyś zawsze się udawało a teraz nie potrafię .. jak wklejam link z Image to wychodzi krzyżyk kiedys wpisywało sie linki a teraz jakieś adresy url ....co to jest ? Mówisz i masz - bez krzyżyka ... Quote
xxxx52 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 SOS -dla biedaczka wyrzuconego jak smiec na ulice:placz:Kto uchroni go przed nieszczesciem i ofiaruje mu DT lub staly domek:-( Quote
iwonamaj Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zawsze jest szansa i nadzieja...:-( Do góry, biedaku! Quote
nata od jadzi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 smutny starszy pan... :( Waldek, napisz proszę trochę więcej i Kubusiu, może okaże się że nie jest tak do końca bez szans... Quote
Edi100 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 nata od jadzi napisał(a):smutny starszy pan... :( Waldek, napisz proszę trochę więcej i Kubusiu, może okaże się że nie jest tak do końca bez szans...Miejmy nadzieję!:( Quote
xxxx52 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 senior pasuje do seniorow!!!!!!!!Tyle jest starszych samotnych ludzi.taki Kubus to najwiekszy skarb dla "siwych panter" Quote
Waldek Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 podnoszę wątek Kubusia...mam już dosyć codziennego jeżdżenia 60 km w obydwie strony samochodem aby dawać mu jeść...pomóżcie proszę , może z Kubusiem będzie łatwiej niż z Bąblem... to bardzo dużo kosztuje czasu i pieniędzy ... Quote
Yana Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 a gdzie teraz przebywa Kubuś ? może ktoś, kto mieszka bliżej mógłby też jeździć do niego... Quote
Waldek Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Yana napisał(a):a gdzie teraz przebywa Kubuś ? może ktoś, kto mieszka bliżej mógłby też jeździć do niego... Marki pod Warszawą ...to niezły pomysł..dzięki Quote
Yana Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 czy ktoś z dogo jest z Marek i może pomóc dokarmiać Kubusia ? ja mogę dołożyć się do jego wyżywienia, tylko potrzebna jest osoba, która mieszka gdzieś w pobliżu i mogłaby pomóc karmić Kubusia :Help_2: Quote
Kasia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Moze napiszcie w tytule gdzie przebywa psiak... Quote
Edi100 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kasia napisał(a):Moze napiszcie w tytule gdzie przebywa psiak... Dokładnie.Poszukajcie też na mapie dogo ludzi z Marek:roll: Quote
Waldek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Yana napisał(a):czy ktoś z dogo jest z Marek i może pomóc dokarmiać Kubusia ? ja mogę dołożyć się do jego wyżywienia, tylko potrzebna jest osoba, która mieszka gdzieś w pobliżu i mogłaby pomóc karmić Kubusia :Help_2: Dziekuję za chęci , ale do wyżywienia naprawdę nie trzeba dokładać z tym spokojnie radzimy sobie , chodzi tylko o te uciążliwe dojazdy .... Quote
Waldek Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 a może jakiś domek w Markach dla Kubusia ? Quote
Waldek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 podnoszę wątek pisząc , że pojawił się cień szansy dla Kubusia ... po złapaniu musiałbym go zawieść do leśniczówki nad jeziorem Bełdan niedaleko Ruciane - Nida..... tylko czy by nie uciekał, jest tam sunia onkopodobna... oto ewentualna partnerka Kubusia .. a taki widok Kubuś miałby z działki i wykąpać się byłoby blisko ... Quote
Waldek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 tylko muszę przemyśleć tę propozycję , czy Kubuś gdzieś się nie zawieruszy bo terenu wokół jet duuużo , chodziłby sobie luźno , ale teraz też chodzi gdzie chce tzn właściwie trzyma się tego przedszkola...tam jest bezpiecznie, tam samochody nie jeżdżą ...urocze miejsce... Quote
Yana Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 potencjalny domek wygląda ciekawie, tylko jak przyjęłaby go rezydentka ? Quote
Waldek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Rezydentka to ostoja spokoju ....bardzo przyjazna ...myślę, że nie byłoby problemu .... Quote
Recommended Posts