szajbus Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ma 2 obserwatorów na allegro , a domku nie! Paranoja! Quote
szajbus Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Do góry maluśka. niech cię wypatrzy ten jedyny domek Quote
t_kasiek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no ale zawsze jakas szansa jest jesli ma dwóch obserwatorów..... Quote
ewatonieja Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 dzisiaj mamy rozmowe w sprawie domu dla perłki ale czarno to widze Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='ewatonieja']czarno to widze[/quote] dlaczego ? niezbyt dobre wrażenie ? Quote
szajbus Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No gdzie te domki????????????????????? Sunia czeka!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
hanka456 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jesteśmy po rozmowie. Mamy mieszane uczucia, przynajmniej ja. Pan młody z narzeczoną, pracuje w ochronie. Chciałby Perełkę zabierać do pracy na dyżury, gdzie miałaby swoje posłanko w \"gabinecie\" ochrony. Po dyżurze oczywiście do domu, a w dni wolne do rodziców na wieś. Co o tym myślicie? Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hmm... jak dla mnie fajnie brzmi ;) A mieszkają w domu czy w bloku ? ..może mało istotne ale jednak :) Quote
t_kasiek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ale gdzie ten pan pracuje w ochronie ??? bo to jest roznica czy ochrona na jakims parkingu czy tez w jakiejs knajpie..... Quote
szajbus Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No nie bardzo mi to pasuje jak mam być szczera. On pracuje w ochronie i on ją chce zabierać ze sobą do pracy. To niby ona ma byc psem mysliwsko-przechwytująco-obronnym???????????? Quote
Masza4 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak dla mnie Perełka jest bardzo wrażliwa i potrzebuje stabilizacji, miejsca, gdzie czułaby sie bezpieczna, takiego na stałe, jednego, ulubionego... Quote
Lemoniada Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jak dla Perełki - nie bardzo, ona zbyt wrażliwa. Ale domek trzeba wykorzystać, uważam. Chyba dobrze, że pies będzie miał kontakt z właścicielem, lepiej niżby miał zostawać w domu sam po 9 godzin. Cioteczki, na pewno jest gdzieś psiak, który będzie się idealnie nadawał dla tych państwa. Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tez myslałam o tym zeby podesłac im innego psa,takiego otwartego na ludzi i fajnego. Quote
jasioslawinka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 poczytuje czasem watek perelki i kibicuje jej z calego sera. sa tez ochroniarze, ktorzy siedza w tzw. bazie, maja jakies swoje biuro. i jezdza tylko jak gdzies wlaczy sie alarm, jak cos jest podejrzane, to dzwonia na policje i tyle. i czasem mozna cala noc spokojnie przesiedziec Quote
ewatonieja Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 jesli chodzi o tego pana to twierdzi on ze to milosc od pierwszego wejrzenia,coś go urzeklo w spojrzeniu Perełki, wystarczyło ze raz ja nakarmił i się z nim oswoiła, pan mówi ze pies byłby "maskotką" ochrony a nie psem uzytkowym :diabloti: Quote
szajbus Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Czyli pan pracuje w Praktikerze, a nie w ochronie w terenie? No, jak robota tzw. stacjonarna to można się nad tym zastanowić. Quote
Neczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Ja uważam, że byłby to dobry domek ;) A w razie czego Pan mieszka blisko, więc można sytuacje kontrolować... Perełka dostała szansę :roll: Quote
t_kasiek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jesli pan mieszka blisko i Perełka naprawde tak go od razu polubila a Pan sie w niej zakochal od pierwszego wejrzenia to moze to jest wlasnie ten wymarzony domek..... Quote
Recommended Posts