Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy po rozmowie. Mamy mieszane uczucia, przynajmniej ja. Pan młody z narzeczoną, pracuje w ochronie. Chciałby Perełkę zabierać do pracy na dyżury, gdzie miałaby swoje posłanko w \"gabinecie\" ochrony. Po dyżurze oczywiście do domu, a w dni wolne do rodziców na wieś. Co o tym myślicie?

Posted

No nie bardzo mi to pasuje jak mam być szczera.
On pracuje w ochronie i on ją chce zabierać ze sobą do pracy. To niby ona ma byc psem mysliwsko-przechwytująco-obronnym????????????

Posted

Jak dla mnie Perełka jest bardzo wrażliwa i potrzebuje stabilizacji, miejsca, gdzie czułaby sie bezpieczna, takiego na stałe, jednego, ulubionego...

Posted

Jak dla Perełki - nie bardzo, ona zbyt wrażliwa.
Ale domek trzeba wykorzystać, uważam. Chyba dobrze, że pies będzie miał kontakt z właścicielem, lepiej niżby miał zostawać w domu sam po 9 godzin. Cioteczki, na pewno jest gdzieś psiak, który będzie się idealnie nadawał dla tych państwa.

Posted

poczytuje czasem watek perelki i kibicuje jej z calego sera. sa tez ochroniarze, ktorzy siedza w tzw. bazie, maja jakies swoje biuro. i jezdza tylko jak gdzies wlaczy sie alarm, jak cos jest podejrzane, to dzwonia na policje i tyle. i czasem mozna cala noc spokojnie przesiedziec

Posted

jesli chodzi o tego pana to twierdzi on ze to milosc od pierwszego wejrzenia,coś go urzeklo w spojrzeniu Perełki, wystarczyło ze raz ja nakarmił i się z nim oswoiła, pan mówi ze pies byłby "maskotką" ochrony a nie psem uzytkowym :diabloti:

Posted

jesli pan mieszka blisko i Perełka naprawde tak go od razu polubila a Pan sie w niej zakochal od pierwszego wejrzenia to moze to jest wlasnie ten wymarzony domek.....