madziara1983 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 dziewczyny. jest niedziele nasza gazetka z adopcjami wychodzi w piątek poproszę o przesłanie mi na maila zdjęc i opisu 3 psów ,które mogą pójść teraz ([email protected]) pisze na wątku bo widzę,że trochę zamieszania jest ,ktoś adoptuje inne jada do niemiec nie chce sama tu wybierać bo nie wiem co jest aktualne a co nie..:-) Quote
kasiunia1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Pani Kasieńko kochana. Miałam napisać co do tej wizyty w schronisku żeby wybrać tego psa :multi: Hmm.. najbardziej zależałoby mi żeby pojechać tak po południu albo najwcześniej to ok. 12 ale z tego co wiem to pani nie pasuje:-( więc spróbuje ja się dostosować:lol:. Proszę mi napisać w jaki dzień by pani pasowało. Szczerze mówiąc to ja najbardziej jutro albo w czwartek bym miała czas. Proszę mi odpisać kiedy i o której. Czekam :lol: Quote
kasiunia1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Tak .. teraz już wiem napewno że tylko jutro po południu będę mogła jechać po psiaka albo w czwartek ;) Buziaczkii :loveu: Quote
magda z. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Gosiu ta szczeniaczka już wyjechała w czwartek, a psica u Megi zostanie na stałe, jeśli nie znajdzie ise jej przedpowodziowy właściciel, bo tylka ta opcja oddania wchodzi w gre, rudzielec z postu 43 to stare dane, lolka nie wyedytowała starych postów. Madziara do kiedy foty? Bo ja z wesela wróciłam i jutro dopiero się zorganizuję.... Witaj Wojtusiu:loveu::loveu: Shawnee dzieki:) Quote
lolka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 kurcze, kurcze czy jest tu ktoś niemiecko języczny????? potrzebuję przetłumaczyć maila od niemcow i odpisać im również po helmudzku....sprawa oczywiście psiaków dotyczy Quote
magda z. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='lolka']kurcze, kurcze czy jest tu ktoś niemiecko języczny????? potrzebuję przetłumaczyć maila od niemcow i odpisać im również po helmudzku....sprawa oczywiście psiaków dotyczy[/QUOTE] napisz może do ick, ona na watku Traktora nam pomagala - pracuje z niemieckim i tam studiowała. Quote
daria1990 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [url]http://drlucy.pl/index.php?topic=698.0[/url] Dałam info na strone Fundacji Dr Lucy- zajmującej się collie, o Collie ze schronu, a Nóż widelec..... Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']Gosiu ta szczeniaczka już wyjechała w czwartek, a psica u Megi zostanie na stałe, jeśli nie znajdzie ise jej przedpowodziowy właściciel, bo tylka ta opcja oddania wchodzi w gre, rudzielec z postu 43 to stare dane, lolka nie wyedytowała starych postów. Madziara do kiedy foty? Bo ja z wesela wróciłam i jutro dopiero się zorganizuję.... Witaj Wojtusiu:loveu::loveu: Shawnee dzieki:)[/QUOTE] spoko spoko, w takim razie czekam na fotki i krótki opis. Quote
zuziaM Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzieki za odpowiedzi. [B]Dziewczyny, czy nie wiecie kto chce 10-miesiecznego labradorka ??????[/B] Jacys ludzie chca oddac, bo nie maja dla niego czasu. Moja mame pytal znajomy kierowca busa, z ktorym do mnie przyjezdza. Mama dokladnie nie wypytywala, ale cos jej sie kojarzy, ze mowil o brazowym..... Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Gosiu to daj znac na watek o labradorach w potrzebie Magda to może Torro i ten staruszek ślepy co masz już foty i teksty? Bo ja wtedy więcej psów wysłałam, tylko zaraz poślę kierownikowi sms'a czy one są Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']Gosiu to daj znac na watek o labradorach w potrzebie Magda to może Torro i ten staruszek ślepy co masz już foty i teksty? Bo ja wtedy więcej psów wysłałam, tylko zaraz poślę kierownikowi sms'a czy one są[/QUOTE] tak tak oczywiście może być to tylko właśnie chciałam żeby ktoś na pisał jak wygląda sytuacja czy one są czy nie bo widzę,że się ciągle coś dzieje w tym tygodniu. Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='madziara1983']tak tak oczywiście może być to tylko właśnie chciałam żeby ktoś na pisał jak wygląda sytuacja czy one są czy nie bo widzę,że się ciągle coś dzieje w tym tygodniu.[/QUOTE] oki, to ja zaraz to wyjaśnię, na koncie echo, ale jest pakiet sms'ów jesczze;) Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']oki, to ja zaraz to wyjaśnię, na koncie echo, ale jest pakiet sms'ów jesczze;)[/QUOTE] ok to w takim razie czekam na info i poproszę o jakiegoś trzeciego .. może da rade wcisnąć trzy. Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Bryzunia w swoim prawdziwym DOMU - naprawdę miała u Was cudownie [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/eb86aa6dc692bc9d.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/466/eb86aa6dc692bc9dmed.jpg[/IMG][/URL] pozostałe foty na wątku dziewczynek Do gazety podeślę też Juliana Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Magda ja mam na mailu jeszcze torro bo miało pójść 3 ostatnio ale poszło 2 wiec w tej chwili wysłałam uszatka, ślepego i torro i dołączę tego julka jak dojdzie. Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='madziara1983']Magda ja mam na mailu jeszcze torro bo miało pójść 3 ostatnio ale poszło 2 wiec w tej chwili wysłałam uszatka, ślepego i torro i dołączę tego julka jak dojdzie.[/QUOTE] Uszatek w sobotę wyemigrował;) dlatego o nim nie napisałam, wybacz, już go ściągnełam z postów z 3 strony. Przy Torro nie jestem pewna numeru lp, czy nie jest z tamtego roku, bo przy slepym to na bank dobry, on w sierpniu przyszedł. Dlatego zostanie nam Torro, slepy i dosyłam Juliana zaraz, bo foty Bryzuchny teraz dodawałam Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 o kurde dobrze ,że napisałaś . No to w takim razie czekam na Julka. Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 poszło, jak za mało fot to krzycz doślę więcej, ale tutaj jest najlepiej widoczny, w innych się wtula w Kasię i tylko uszy widać;) na 3 stronie jest post z jego fotami, jak coś bardziej wpadnie Ci w oko to powiedz które, a ja w duzej rozdzielczości przeslę Quote
madziara1983 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='magda z.']poszło, jak za mało fot to krzycz doślę więcej, ale tutaj jest najlepiej widoczny, w innych się wtula w Kasię i tylko uszy widać;) na 3 stronie jest post z jego fotami, jak coś bardziej wpadnie Ci w oko to powiedz które, a ja w duzej rozdzielczości przeslę[/QUOTE] dobra mam już maila. W takim razie plan wygląda tak ,że pójdzie Julek, Ślepy i Torro. Mam nadzieje ,że uda się 3 a nie tylko dwa. Jak dostane odpowiedz to zaraz napisze ile da rade :-) Quote
magda z. Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='madziara1983']dobra mam już maila. W takim razie plan wygląda tak ,że pójdzie Julek, Ślepy i Torro. Mam nadzieje ,że uda się 3 a nie tylko dwa. Jak dostane odpowiedz to zaraz napisze ile da rade :-)[/QUOTE] oki, dzięki wielkie, ja kierownikowi posłałam info juz via sms, a później maila napiszę Quote
kasia310 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Madzia, Daria, czy w czwartek pasuje Wam schronisko z wyjazdem po godz. 11 ? Czy wyjazd za późno lub czwartek w ogóle nie pasuje? Kasiunia bardzo by chciała jechać i zabrać jakiegoś małego psiaka, dla którego ma domek, pasuje jej właśnie czwartek..co Wy na to? Quote
daria1990 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wstępnie mi pasuje. Co do tricolorki to jest już u mnie,i zaskoczyła mnie bardzo, początkowo, miauczała może z poł godzinki a potem kręciła sie koło nas ocierając o nogi:crazyeye: okazała się ogromną pieszczochą:loveu::loveu::loveu:, i bardzo głośno mruczy.najadła się, i od kilku godzin śpi:) niestety jest kotna, i to dość zaawansowana:placz: rozmawiałam z etem będzie miał czas w środę albo czwartek. Quote
kasia310 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='daria1990']Wstępnie mi pasuje. Co do tricolorki to jest już u mnie,i zaskoczyła mnie bardzo, początkowo, miauczała może z poł godzinki a potem kręciła sie koło nas ocierając o nogi:crazyeye: okazała się ogromną pieszczochą:loveu::loveu::loveu:, i bardzo głośno mruczy.najadła się, i od kilku godzin śpi:) niestety jest kotna, i to dość zaawansowana:placz: rozmawiałam z etem będzie miał czas w środę albo czwartek.[/QUOTE] Cudnie Daria:loveu::loveu::loveu:bardzo się cieszę:lol: a jak Twoja kocica...co ona na to? Quote
daria1990 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na razie było zapoznanie, przez drzwi:) bo moja kocia to jest podwórzowa, ma swoją bude jak piesek:) ona już była u nas jak jeszce budowa była, i nie mieszkaliśmy, to się przytrafiła nam, i już została. docelowo myślę, że tamta też na dworku będzie, zresztą wygląda na dwór, ale zobaczymy. może jutro zrobimy konfrontacje,na razie chcemy dać jej trochę spokoju:) a ona z niego chętnie korzysta:) [IMG]http://images42.fotosik.pl/227/43dc642d6b1f3473med.jpg[/IMG][IMG]http://images42.fotosik.pl/227/43dc642d6b1f3473med.jpg[/IMG] [IMG]http://images42.fotosik.pl/227/43dc642d6b1f3473med.jpg[/IMG][IMG]http://images38.fotosik.pl/339/178dbf3c61ae9601med.jpg[/IMG] Tu widać już spore cycuchy:( [IMG]http://images43.fotosik.pl/343/3594c808835f0a2dmed.jpg[/IMG] a Tak zazwyczaj siada, boczkiem :) [IMG]http://images38.fotosik.pl/339/5779802d1461bc96med.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts