Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shawnee']Lolka, dla 1 rodzine mam 100 % miejsce, dla tej innej jesze nie : (
Mozes od tej jednej rodzine fotos srobic?
Obe dwie kotki prosze zaszczepic (wscieklizna, kotowa epidemia itd), odrobazic i chip + eu-pas.
Ja ci oddam koszty, ale musis mi wyslac rachunki! inaczej nasza fundacia nie mosze zaplacic.
rachunki jako e-mail albo przes pozcte wyslac.

Lolka, w schronu jest tílko jeden szczeniak? Hotel dla psow ma miejsce dla okolo 6 sztuk.
jakby gdzies szczeniaki szukaly dom, to daj znac!

JOANNA powyżej masz zdjęcia obu rodznek, wybierz która weźmiesz a ja załatwię szczepienia

a tu jest szczeniorka co jest u Beaty w Bogatyni....sunia ma 1.5 miesiąca i będzie mała....ma krótkie łapki :)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='magda z.']Aga, a ten mały a'la jamnik jesczze u Was lata? Bo nie wiem, czy mu odnawiać ogłoszenia[/QUOTE]

o kurcze zapomniałam napisać, sorrki:roll:.....smrodek ma dom :lol:

Posted

[quote name='lolka']o kurcze zapomniałam napisać, sorrki:roll:.....smrodek ma dom :lol:[/QUOTE]
no widzisz niedobra, Ty czasami nie zapomnij, ze któryś z hotelowców poszedł do domu, jak z Bryzą;) fur do mnei na gg co się dzieje, a ja nie wiem;) ten nowy portal ma dużo wejść - Lalka od jakiś 2 godzin i około 20. Powoli będę przenosić i inne, zobaczymy czy będa efekty...

Posted

[quote name='lolka']JOANNA OTO KOCIE RODZINKI :)

rodzinka nr 1
mama + 4 maluchy

rodzinka nr 2
mama + 4 maluchy

:loveu::loveu::loveu:
prosze obe dwa zaszczepic, bende dalej szukac miejsce...

To sa 2 szczeniaki? Hotel ma droge okolo 600 km, dwa pieski to jest dla nich sa malo -.-

www.ido-world.com
* 13. luty 2010 -> 100 % finansowane / 1. = 100 €
* 06. marzec 2010 -> 100 % finansowane / 2. = 100 €
* 11. kwiecien 2010 -> 100 % finansowane / 3. = 100 €
* 06. maj 2010 -> 39 % finansowane / 4. = 39,00 €

Posted

Joasia teraz każdy dzień przynosi nową kudłata niespodziankę....nie chce krakać ale właśnie zaczął się okres szczeniakowa :(

dziękuje kochana za kotecki :), , napisz tylko jak mam załatwić formalności tzn te rachunki gdzie wysłać, wstyd się przyznać ale nie dam rady z własnej kieszeni opłacić wymaganych szczepień, chipów i paszportu dla całej bandy...te maleństwa tez muszą mieć paszporty???

Posted

a właśnie zapomniałam Joasia w schronisku tez jest kotka z małymi........proszę Cie zastanów się które byś wzięła abym wiedziała co robić....bo wszystkich nie dasz rady niestety zabrać.....
ta pierwsza koteczka z moich zdjęć jest najbardziej zagrożona tzn okociła się u ludzi którzy chcieli ją wywieźć z małymi do lasu, sąsiadka dostała zawału i ją zabrała ...ale niestety kotka nie chciała u niej siedzieć (przeszkadzały jej inne koty) i znowu przeniosła małe do siebie a tam awantura....oni tylko dlatego obiecali je ocalić bo zapewniłam że je zabiorę, kurcze Joasia muszę na 100% wiedzieć które weźmiesz aby w razie "W" coś wymyślić

Posted

Mozes z kotami do Piotra isc? on moze rachunki wystawic, zaplace je jak bende w schronu... albo moze twoj weterynarz wystawi rachunek i ja zaplace na konto?
male kotki nie potrzebojom chipa, sa za male. (Tylko koti od 7 tygodnie)
Pan kierownik juz napisal maila o kotce, ona i ta pierwsza na foto jadom 100 % do nas. a dla tej drugiej szukam miejsce.

Posted

[quote name='Shawnee']Mozes z kotami do Piotra isc? on moze rachunki wystawic, zaplace je jak bende w schronu... albo moze twoj weterynarz wystawi rachunek i ja zaplace na konto?
male kotki nie potrzebojom chipa, sa za male. (Tylko koti od 7 tygodnie)
Pan kierownik juz napisal maila o kotce, ona i ta pierwsza na foto jadom 100 % do nas. a dla tej drugiej szukam miejsce.[/QUOTE]

Joasia ja do Piotra mam za daleko a zresztą mamy ze sobą na pieńku ;), załatwię to u swojego weta...napisz mi tylko proszę na kogo wystawić rachunek...jutro zapytam ile to będzie kosztowało i jeszcze pomolestuje o zniżkę :)...dziekuję Joasia, naprawdę jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna

Posted

[quote name='kasia310']Madzia, druga strona - 6 post drugie zdjęcie mama i synek w Niemczech mozna zdjąć:)[/QUOTE]
dzięki Kasiu, coś tak mnie się wydawało, że ich już nie ma

Posted

magda z. napisał(a):
szczeniaczek był topiony:( zgłosili sie świadkowie, co potwierdziła też sm

który szczeniaczek Madzia?????? bo chyba nie jestem w temacie:shake:

Posted

magda z. napisał(a):
ten co go ostatnio wyniuniałaś, ten ze zgorzelca

Ja chyba dostanę szału!!!!! Kto go topił?:angryy: Co to za historia???? właściciel????
Jejku, on więc nadal w schronie???:-(

Posted

kasia310 napisał(a):
Ja chyba dostanę szału!!!!! Kto go topił?:angryy: Co to za historia???? właściciel????
Jejku, on więc nadal w schronie???:-(

z tego co wiem to juz chyba nie, poszedł chyba do adopcji z racji okoliczności, bo i tak by go nie wydano włascicielom.

Posted

magda z. napisał(a):
z tego co wiem to juz chyba nie, poszedł chyba do adopcji z racji okoliczności, bo i tak by go nie wydano włascicielom.

Jejku to dobrze, jutro zadzwonię do schroniska....może czwartek lub piątek pojadę....

Posted

kasia310 napisał(a):
Tak, szczeniaczek w nowym domku:) odetchnęłam z ulgą;)

fajnie:) należało mu się. zaraz zajdę na 1 strone cos pogmerać i go ściagnę, jesczze bazara dzisiaj planuję kolejnego...

Posted

świetnie:) Piłkarz do Niemiec, a to dopiero, on tyle czasu w schronie....fajnie;)
Magda, jeśli chodzi o wyjazd do schro, to jeszcze się umówimy dokładnie co i jak...