lolka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Shawnee']Lolka, dla 1 rodzine mam 100 % miejsce, dla tej innej jesze nie : ( Mozes od tej jednej rodzine fotos srobic? Obe dwie kotki prosze zaszczepic (wscieklizna, kotowa epidemia itd), odrobazic i chip + eu-pas. Ja ci oddam koszty, ale musis mi wyslac rachunki! inaczej nasza fundacia nie mosze zaplacic. rachunki jako e-mail albo przes pozcte wyslac. Lolka, w schronu jest tílko jeden szczeniak? Hotel dla psow ma miejsce dla okolo 6 sztuk. jakby gdzies szczeniaki szukaly dom, to daj znac! JOANNA powyżej masz zdjęcia obu rodznek, wybierz która weźmiesz a ja załatwię szczepienia a tu jest szczeniorka co jest u Beaty w Bogatyni....sunia ma 1.5 miesiąca i będzie mała....ma krótkie łapki :) Quote
magda z. Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Aga, a ten mały a'la jamnik jesczze u Was lata? Bo nie wiem, czy mu odnawiać ogłoszenia Quote
lolka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='magda z.']Aga, a ten mały a'la jamnik jesczze u Was lata? Bo nie wiem, czy mu odnawiać ogłoszenia[/QUOTE] o kurcze zapomniałam napisać, sorrki:roll:.....smrodek ma dom :lol: Quote
magda z. Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='lolka']o kurcze zapomniałam napisać, sorrki:roll:.....smrodek ma dom :lol:[/QUOTE] no widzisz niedobra, Ty czasami nie zapomnij, ze któryś z hotelowców poszedł do domu, jak z Bryzą;) fur do mnei na gg co się dzieje, a ja nie wiem;) ten nowy portal ma dużo wejść - Lalka od jakiś 2 godzin i około 20. Powoli będę przenosić i inne, zobaczymy czy będa efekty... Quote
Shawnee Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='lolka']JOANNA OTO KOCIE RODZINKI :) rodzinka nr 1 mama + 4 maluchy rodzinka nr 2 mama + 4 maluchy :loveu::loveu::loveu: prosze obe dwa zaszczepic, bende dalej szukac miejsce... To sa 2 szczeniaki? Hotel ma droge okolo 600 km, dwa pieski to jest dla nich sa malo -.- www.ido-world.com * 13. luty 2010 -> 100 % finansowane / 1. = 100 € * 06. marzec 2010 -> 100 % finansowane / 2. = 100 € * 11. kwiecien 2010 -> 100 % finansowane / 3. = 100 € * 06. maj 2010 -> 39 % finansowane / 4. = 39,00 € Quote
lolka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Joasia teraz każdy dzień przynosi nową kudłata niespodziankę....nie chce krakać ale właśnie zaczął się okres szczeniakowa :( dziękuje kochana za kotecki :), , napisz tylko jak mam załatwić formalności tzn te rachunki gdzie wysłać, wstyd się przyznać ale nie dam rady z własnej kieszeni opłacić wymaganych szczepień, chipów i paszportu dla całej bandy...te maleństwa tez muszą mieć paszporty??? Quote
lolka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 a właśnie zapomniałam Joasia w schronisku tez jest kotka z małymi........proszę Cie zastanów się które byś wzięła abym wiedziała co robić....bo wszystkich nie dasz rady niestety zabrać..... ta pierwsza koteczka z moich zdjęć jest najbardziej zagrożona tzn okociła się u ludzi którzy chcieli ją wywieźć z małymi do lasu, sąsiadka dostała zawału i ją zabrała ...ale niestety kotka nie chciała u niej siedzieć (przeszkadzały jej inne koty) i znowu przeniosła małe do siebie a tam awantura....oni tylko dlatego obiecali je ocalić bo zapewniłam że je zabiorę, kurcze Joasia muszę na 100% wiedzieć które weźmiesz aby w razie "W" coś wymyślić Quote
Shawnee Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Mozes z kotami do Piotra isc? on moze rachunki wystawic, zaplace je jak bende w schronu... albo moze twoj weterynarz wystawi rachunek i ja zaplace na konto? male kotki nie potrzebojom chipa, sa za male. (Tylko koti od 7 tygodnie) Pan kierownik juz napisal maila o kotce, ona i ta pierwsza na foto jadom 100 % do nas. a dla tej drugiej szukam miejsce. Quote
lolka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Shawnee']Mozes z kotami do Piotra isc? on moze rachunki wystawic, zaplace je jak bende w schronu... albo moze twoj weterynarz wystawi rachunek i ja zaplace na konto? male kotki nie potrzebojom chipa, sa za male. (Tylko koti od 7 tygodnie) Pan kierownik juz napisal maila o kotce, ona i ta pierwsza na foto jadom 100 % do nas. a dla tej drugiej szukam miejsce.[/QUOTE] Joasia ja do Piotra mam za daleko a zresztą mamy ze sobą na pieńku ;), załatwię to u swojego weta...napisz mi tylko proszę na kogo wystawić rachunek...jutro zapytam ile to będzie kosztowało i jeszcze pomolestuje o zniżkę :)...dziekuję Joasia, naprawdę jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna Quote
kasia310 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Madzia, druga strona - 6 post drugie zdjęcie mama i synek w Niemczech mozna zdjąć:) Quote
magda z. Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='kasia310']Madzia, druga strona - 6 post drugie zdjęcie mama i synek w Niemczech mozna zdjąć:)[/QUOTE] dzięki Kasiu, coś tak mnie się wydawało, że ich już nie ma Quote
magda z. Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 szczeniaczek był topiony:( zgłosili sie świadkowie, co potwierdziła też sm Quote
kasia310 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 magda z. napisał(a):szczeniaczek był topiony:( zgłosili sie świadkowie, co potwierdziła też sm który szczeniaczek Madzia?????? bo chyba nie jestem w temacie:shake: Quote
magda z. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kasia310 napisał(a):który szczeniaczek Madzia?????? bo chyba nie jestem w temacie:shake: ten co go ostatnio wyniuniałaś, ten ze zgorzelca Quote
sekkmet Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 magda masz pełną skrzynkę na priv i nie mogę Ci odpowiedzieć ;) Quote
magda z. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 sekkmet napisał(a):magda masz pełną skrzynkę na priv i nie mogę Ci odpowiedzieć ;) już sie odetkałam;) Quote
kasia310 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 magda z. napisał(a):ten co go ostatnio wyniuniałaś, ten ze zgorzelca Ja chyba dostanę szału!!!!! Kto go topił?:angryy: Co to za historia???? właściciel???? Jejku, on więc nadal w schronie???:-( Quote
magda z. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kasia310 napisał(a):Ja chyba dostanę szału!!!!! Kto go topił?:angryy: Co to za historia???? właściciel???? Jejku, on więc nadal w schronie???:-( z tego co wiem to juz chyba nie, poszedł chyba do adopcji z racji okoliczności, bo i tak by go nie wydano włascicielom. Quote
kasia310 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 magda z. napisał(a):z tego co wiem to juz chyba nie, poszedł chyba do adopcji z racji okoliczności, bo i tak by go nie wydano włascicielom. Jejku to dobrze, jutro zadzwonię do schroniska....może czwartek lub piątek pojadę.... Quote
magda z. Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 kasia310 napisał(a):Jejku to dobrze, jutro zadzwonię do schroniska....może czwartek lub piątek pojadę.... ja wstępnie tez mogę... Quote
kasia310 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Tak, szczeniaczek w nowym domku:) odetchnęłam z ulgą;) Quote
magda z. Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 kasia310 napisał(a):Tak, szczeniaczek w nowym domku:) odetchnęłam z ulgą;) fajnie:) należało mu się. zaraz zajdę na 1 strone cos pogmerać i go ściagnę, jesczze bazara dzisiaj planuję kolejnego... Quote
magda z. Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185313-Ubrania-%2838-40-M-L%29-i-filmy-na-zad%C5%82u%C5%BCaj%C4%85cego-si%C4%99-Semira-i-Lalk%C4%99-18.05-22-00 kolejny bazaros Z info od Marioli: Piłkarz w czerwcu jedzie do Niemiec, a wcześniej traci klejnoty Sarenek i Akuś już wyjechały http://www.hands-for-dogs.de/viewpage.php?page_id=1 tutaj foty:) chłopaki odklejnocone;) Quote
kasia310 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 świetnie:) Piłkarz do Niemiec, a to dopiero, on tyle czasu w schronie....fajnie;) Magda, jeśli chodzi o wyjazd do schro, to jeszcze się umówimy dokładnie co i jak... Quote
Recommended Posts