Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwie suczki i piesek.
Reszta rodzeństwa nie żyje.

Mają kilka miesięcy, urodziły się na jakimś polu pod Pabianicami. Pracownicy okolicznego zakładu zaczęli je dokarmiać, chceli je wziąć razem z suką na plac zakładu - suczkę wysterylizować a szczeniaki rozdać. Właściciel zakłądu nie zgodził się, kazał je wszystkie wywieźć do schroniska!
Pieski nigdy nie miały kontaktu z człowiekiem, są dzikie... Patrzą na ludzi z przerażeniem.
Razem z matką głodowały, żywiły się słomą!

Są bardzo ze sobą zżyte.

Ze schroniska nikt ich nie weźmie, bo są to dzikuski, a jeśli juz ktos weźmie to pewnie na łańcuch!

Błagam, uratujmy te psie dzieci! One juz dość wycierpiały.

Pilnie potrzebne są domy stałe lub tymczasowe dla nich! Przebywają obecnie w schronisku w Pabianicach.

tel 0793 046 770

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mama i jeden ze szczeniaków wyglądaja jak dwie krople wody - dosłownie odbicie lustrzane
ten z klapniętym uszkiem też słodziak

Mma nadzieję , że znajdą ciepły domek :(

Posted

Podnoszę temacik - może ktoś pokocha te śliczne mordki :D

Chciałam zapytać może znajdzie się jakaś wolontariuszka która widziała Suzi - jak ona się miewa ??? :)

Posted

Modliszko dostałam taką wiadomość w sprawie jednego ze szczeniaków z allegro
'' Witam!
Interesuje mnie szczeniak BLUE. Proszę tylko o informacje, czy jest możliwość dowiezienia pieska do mnie? Mieszkam w woj. opolskim. Mam duży dom z dużym ogrodem, więc piesek by się dobrze czuł. A kolejne pytanie, to jaki ten pies może być duży jak dorośnie?''

co dopisać? czy jest możliwa opcja dowozu jak pan będzie oki? Oczywiście jesli tak to zapytam o warunki, umowe, wizyte przedadopcyjna itp ;)

Posted

[quote name='kasia14']Modliszko dostałam taką wiadomość w sprawie jednego ze szczeniaków z allegro
'' Witam!
Interesuje mnie szczeniak BLUE. Proszę tylko o informacje, czy jest możliwość dowiezienia pieska do mnie? Mieszkam w woj. opolskim. Mam duży dom z dużym ogrodem, więc piesek by się dobrze czuł. A kolejne pytanie, to jaki ten pies może być duży jak dorośnie?''

co dopisać? czy jest możliwa opcja dowozu jak pan będzie oki? Oczywiście jesli tak to zapytam o warunki, umowe, wizyte przedadopcyjna itp ;)

Mam nadzieję, że to dobry dom i trzymam kciuki za Blue;)