Madzik77 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dwie suczki i piesek. Reszta rodzeństwa nie żyje. Mają kilka miesięcy, urodziły się na jakimś polu pod Pabianicami. Pracownicy okolicznego zakładu zaczęli je dokarmiać, chceli je wziąć razem z suką na plac zakładu - suczkę wysterylizować a szczeniaki rozdać. Właściciel zakłądu nie zgodził się, kazał je wszystkie wywieźć do schroniska! Pieski nigdy nie miały kontaktu z człowiekiem, są dzikie... Patrzą na ludzi z przerażeniem. Razem z matką głodowały, żywiły się słomą! Są bardzo ze sobą zżyte. Ze schroniska nikt ich nie weźmie, bo są to dzikuski, a jeśli juz ktos weźmie to pewnie na łańcuch! Błagam, uratujmy te psie dzieci! One juz dość wycierpiały. Pilnie potrzebne są domy stałe lub tymczasowe dla nich! Przebywają obecnie w schronisku w Pabianicach. tel 0793 046 770 Quote
benitka608 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mama i jeden ze szczeniaków wyglądaja jak dwie krople wody - dosłownie odbicie lustrzane ten z klapniętym uszkiem też słodziak Mma nadzieję , że znajdą ciepły domek :( Quote
ala_94 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Szczeniaki na pierwszą! Może ktoś zauważy te śliczne mordki... Quote
benitka608 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Podnoszę temacik - może ktoś pokocha te śliczne mordki :D Chciałam zapytać może znajdzie się jakaś wolontariuszka która widziała Suzi - jak ona się miewa ??? :) Quote
kasia14 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suzi miewa się zapewne dobrze - o ile moża tak się miewać w schronisku:roll: Quote
modliszka84 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 te z pierwszej strony to malizny raczej mamy jeszcze duze szczeniaczki ale fotki beda dopiero w sobote Quote
kasia14 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Modliszko dostałam taką wiadomość w sprawie jednego ze szczeniaków z allegro '' Witam! Interesuje mnie szczeniak BLUE. Proszę tylko o informacje, czy jest możliwość dowiezienia pieska do mnie? Mieszkam w woj. opolskim. Mam duży dom z dużym ogrodem, więc piesek by się dobrze czuł. A kolejne pytanie, to jaki ten pies może być duży jak dorośnie?'' co dopisać? czy jest możliwa opcja dowozu jak pan będzie oki? Oczywiście jesli tak to zapytam o warunki, umowe, wizyte przedadopcyjna itp ;) Quote
ada_1994 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='kasia14']Modliszko dostałam taką wiadomość w sprawie jednego ze szczeniaków z allegro '' Witam! Interesuje mnie szczeniak BLUE. Proszę tylko o informacje, czy jest możliwość dowiezienia pieska do mnie? Mieszkam w woj. opolskim. Mam duży dom z dużym ogrodem, więc piesek by się dobrze czuł. A kolejne pytanie, to jaki ten pies może być duży jak dorośnie?'' co dopisać? czy jest możliwa opcja dowozu jak pan będzie oki? Oczywiście jesli tak to zapytam o warunki, umowe, wizyte przedadopcyjna itp ;) Mam nadzieję, że to dobry dom i trzymam kciuki za Blue;) Quote
ala_94 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja również trzymam kciuki - za Blue i za resztę psich maluszków! Quote
nika28 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jakie one są śliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts