Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PSIE PRZEDSZKOLE

Nie pozwól aby psie dzieci dorastały w schronisku, żeby musiały mieszkać w budzie i na zimnej podłodze.
Uchrońmy te najsłabsze, najmłodsze przez chorobami,zimnem.
Dając im dom, nawet tymczasowy,dajesz im szansę na normalne życie.

One nie są winne, że się urodziły. Urodziły się w wyniku głupoty i nieodpowiedzialności człowieka. Wszystkie z nich zostały porzucone lub podrzucone do schroniska...

W sprawie adopcji bądź pomocy szczeniakom proszę o kontakt:
tel 0793 046 770
mail [email protected]

1.

Piesek 1913.
Mieszaniec, ur. ok. III 2008.

2.

Suczka 1901.
Mieszaniec, ur. ok. III 2008.

3.

Suczka 1894.
Mieszaniec, wzrost średni, ur. ok. I 2008. Przyjęta ze Zgierza.

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

4.
Pies 1890.
Mieszaniec, ur. ok. I 2008 roku.

5.
Pies 1872.
Mieszaniec z owczarkiem, ur. ok. III 2008

6 i 7
Suczki, mieszańce z owczarkiem, ur. ok. II 2008.
1883 - podpalana na jasny beż
1884 - podpalana na ciemny brąz, gładkowłosa

Posted

Wszystkie szczeniaczki wyglądają prześlicznie!!! Są kochane i ciągle podchodzą do ludzi, domagając się uwagi;) One czekają na domy i kochających właścicieli. Oby nie zostały długo w schronisku...:-(

Posted

Był 1 telefon w sprawie Blue. Być moze pan się zdecyduje i w sobotę zawita do schroniska.

Kasia, dzięki za allegro. Jeśli moge cos zasugerować :oops: - jako mianiturke wstaw jakies najładniejsze zdjęcie jednego z brzdąców - im ładniejsza miniaturka tym wiecej osób zajrzy ;)

Posted

Mam panią zainteresowaną adopcją Suzi jak mam ją z jakąś wolontariuszką skontaktować w celu rozmowy o psiaczku i czy jeszcze jest ta ślicznotka w schronisku

Posted

modliszka84 napisał(a):
pani już dzwoniła do mnie, Suzi będzie mieć domek

cześć
to ja chcę zaadoptowac Suzi - mam nadzieję, że pomyslnie przejdzie kwarantannę i niedługo będzie u mnie :loveu:

patrzyłam teraz na jej zdjęcia i widzę, że bez częstego szczotkowania się nie obejdzie :p
a czy będę mogła ją również obcinać - tzn u psiego fryzjera ;)
bo z tego co słyszłałam to jest ona podobna do sznaucerka ( przez telefon pomyliłam z terierem :oops:) a one są strzyżone - ogólnie ja wolę ją kudłata niz jakąś odpicowaną ;)
ale ...co za różnica

i jeszcze chciałąm zapytać o jej futerko bo wydaje się mięciutkie a sznaucery sa raczej szorstkowłose :oops:

Posted

ada_1994 napisał(a):
to wspaniale, że Suzi będzie miała dom, w schronisku tak piszczała...

wolontariuszka też mi o tych piskach mówiła- mam nadzieję że bedzie u mnie szczęśliwa ;)

wiecie mam takiego stresa z nią i wyobrażam sobie milion sytuacji :oops:

że coś jej się nie podoba w domku , że uciekła

nie pisałam jeszcze, że praktycznie co tydzień jeżdze do rodzinki na wieś(na dzień lub dwa) - są tam większe pieski ale to nie jest problem

najbardziej boję się , że zachce się jej jakichs wycieczek krajoznawczych i żeby się nie zgubiła
poprzedni piesek raczej trzymał się blisko domku a ta na pewno bedzie miała inny charakterek i nie wiem czego się po niej spodziewać - głównie stąd te stresy :cool1: