monika083 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 witamy na watku !! no to trzymamy kciuki za Kokunie Kokunia badz grzeczna:loveu: Quote
Koperek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witam również! :) To ja nie mogłam odebrać kom., niestety... Ale w niedzielę bardzo chętnie przyjadę pomóc w sprawdzaniu, czy Kokunia nadała by się do zamieszkania z kotkiem ;) Quote
dnata5 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Koperek']Witam również! :) To ja nie mogłam odebrać kom., niestety... Ale w niedzielę bardzo chętnie przyjadę pomóc w sprawdzaniu, czy Kokunia nadała by się do zamieszkania z kotkiem ;) z czterema kotami ;)) zdzwonimy się w niedzielę jak przyjadę do schroniska, około południa dzięki :) Quote
GoskaGoska Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jak cos to proponuje sié umowic wczesniej, na jakás godzine, bo Koperek zabiegana dziewczyna i pewnie w schronie nie bedzie caly dzien, a takie sprawdzenie na koty to tylko bedzie mozliwe z wolontariuszkami - bez nich nikt Koki nie wyciágnie zeby sprawdzic psa na koty Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 aaa!!! nie wierze!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::multi::multi: sciskam mocno kciuki dnata, to Ty zakladalas watek na forum wroclawskiego schroniska? bo jesli tak, to ja jestem cecyliam - milo mi bardzo :loveu: ps. juz sie dziewczyny ladnie umowilyscie z Pania? :mad: Quote
monika083 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Koka jest raczej srednia ,chyba m bylaby dobra. Quote
dnata5 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No hej :), to ja zalozyłam ten wątek, i jestem zdecydowana na Kokę, tylko niech lubi kotki :) w niedziele ok 10 będę dzwonić do Koperka :) i się z nią umówię w schronisku. A propos budy, bo się rozglądam za jakąs, jak duża jest Koka? S, M czy L, bo budę trzeba dobrać do wielkosci, zeby jej zimno nie było. pozdr natasza Quote
Koperek Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Buda rozmiaru L będzie za duża. Weźcie M, bo znowu S to za mała. Ale, ale! Najlepsze budy robi się na zamówienie- wtedy i do wysokości psa się dostosowuje i do długości, bo tak na prawdę to S, M, L to są względne pojęcia ;) Albo zmierzymy KOKUSIĘ na miejscu i wtedy wybierzecie budę- długo przesyłka iść nie będzie, a poza tym teraz jest ciepło, więc nie zmarznie. Quote
dnata5 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 wyszło, wyszło, zabieram Kokę w piatek, żeby mieć z nią 3 dni wolnego. Dziecko mi wylizała po buzi, a kota zlała totalnie, więc test zaliczyła na piatkę :) Budę zakupiłam, M, myslę ze będzie ok pozdr :) natasza Quote
monika083 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dnata5 napisał(a):wyszło, wyszło, zabieram Kokę w piatek, żeby mieć z nią 3 dni wolnego. Dziecko mi wylizała po buzi, a kota zlała totalnie, więc test zaliczyła na piatkę :) Budę zakupiłam, M, myslę ze będzie ok pozdr :) natasza jejku jak sie ciesze ...az sie zryczalam ze szczescia!!!!!!:loveu::loveu::loveu: :laola: cioteczki ,normalnie chyba musimy sie upic:drink1::cunao: Kokunia ma domek!!! nareszcie!! tyle lat bidulka czekala.. nareszcie dostala szanse! dziekujemy Nataszko:loveu::buzi::Rose: Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja w piatek będę skakac z radości , bo niestety rozne juz przypadki byly, ale oczywiscie cieszę się bardzo i trzymam kciuki, zeby Kokunia zawsze taka na 5 była :loveu:. A malzonek tez Kokunie odwiedził? Zeby on sprzeciwu tylko nie miał, kochana Kokunia aby piątek byl jej szczęsliwy dniem Quote
dnata5 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 małżonek otrzymał zdjęcie na komórkę, na którym Koka siedzi grzecznie przy kocie i ani na niego spojrzy :). Jesli nic sie nie wydarzy typu trzęsienie ziemi to w piatek przed 16 jestem w schronisku :) natasza Quote
Slomka22 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 To ja trzymam kciuki zeby nic sie nie wydarzylo i zebym mogla zobaczyc zdjecia Kokuni w jej nowej willi rozmiar M :cool3: Quote
dnata5 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 W ogrodzie będę ja zostawiać jak bedziemy wyjeżdzać do pracy, zeby po domu nie szalała. A tak to w domku będzie. Zresztą pierwsze noce to spędzę z nią w osobnej sypialni, zeby się klimatyzowała ;) . Wyślę zdjęcia oczywiscie Quote
GoskaGoska Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 dla niej to idealne rozwiázanie zeby pod nieobecnosci opiekunow mogla byc na ogrodku - tylko zwrocie uwagé , zeby zadnych dziur nie bylo w ogrodzeniu , bo przez pierwsze dni sunia moze bédzie chciala was szukac i pluplu jeszcze jakos wyjdzie. Domek dla Kokusi idealny :p Quote
monika083 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 GoskaGoska napisał(a):dla niej to idealne rozwiázanie zeby pod nieobecnosci opiekunow mogla byc na ogrodku - tylko zwrocie uwagé , zeby zadnych dziur nie bylo w ogrodzeniu , bo przez pierwsze dni sunia moze bédzie chciala was szukac i pluplu jeszcze jakos wyjdzie. Domek dla Kokusi idealny :p masz racje Gosiu z tym plotem , a domek faktycznie idealny i do tego dal szanse suni ,fantastycznie! Quote
dnata5 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no wiem, wiem, muszę tak zrobic zeby nie zwiała, myślę ze zrobimy jej tam box. Tak między nami dodam, ze myślę o drugim piesku... do towarzystwa, ale to za jakis czas, bo mąż dostanie zawału ;)) Quote
GoskaGoska Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 dwa psiaki to na pewno razniej ;) jak cos to tez ci polecimy jakiegos:) Quote
Leyla Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dwa psy to w dobrych warunkach jest lepiej niż jeden. Jedynak się nudzi . Ja mam cztery i wbrew pozorom świety spokój ,bo one mają swoje sprawy:razz:. Nawet TAJEMNICE( zakopane śmierdziuchy w ogródku) :diabloti: Quote
Koperek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dziewczyny nie wpadajcie w taką euforię, bo jeden pies to kłopot, a dwa psy to podwójny kłopot :evil_lol: To jest prawda, że w pewnych sytuacjach życiowych lepiej dwóm psom na podwórku- przynajmniej mają swoje towarzystwo, niż jednemu, ale tak na serio to "dołożenie" drugiego psa nie zdejmuje z nas ciężaru opieki. Ona zajmuje nam wtedy JESZCZE WIĘCEJ czasu i trzeba mieć do tego więcej doświadczenia szkoleniowego. Także wszystko ma swoje plusy i minusy ;) Quote
Leyla Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jest wtym dużo racji. Moje psy spią w domu i mam kłaki wszędzie i do weta częściej chodzę ....itd Ale za to jak rano zamerdają 4 ogonki i,dostane cztery buziaki , gapi sie na mnie osiem cudnych oczek to życie staje się piękne:loveu: haha a jutro idę do weta po prochy na robale, na 90 kilo psów. Quote
Recommended Posts