Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak cudownie,że musiałaś wypróbować aparat :multi: Dzięki temu możemy podziwiać te śliczne słodziaki.A ten biało-czarny piesek/suczka to po Venim czy to Veni?Bo mój rosyjski...szkoda gadać:shake:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to do kpl kolejne szczeniątko .. sunia :loveu: ktorej mamą jest piekna Blejdi a tatą Bibi z Serbii..pprzepiekne szczeniaki , udał sie ten cały miot .. mozna było sie od pierwszego wejrzenia w nich smiertelnie zakochac .
no to jedno z tych slicznotek Cleopatra :loveu:

Posted

Śliczne te maluchy wasze.A ja już umieram z ciekawości jak moja wygląda i czekam fotki jak zbawienia:placz:Trochę to pod znęcanie podchodzi;)

Posted

Wczoraj urodziły się szczenięta po Dixi i Santim.
Jest ósemka - 4 dziewczynki (2 cz-b), 4 chłopaków (1 cz-b).
:)
fotki może jeszcze dzisiaj...

Posted

pumilo2 napisał(a):

Super!!!!!!! Gratuluję!!!! Czekam z niecierpliwością na fotki. Niech maluszki chowają się zdrowo.

Posted

pumilo2 napisał(a):

SUPER SPISAŁ SIĘ SANTORINI!!!!:loveu::loveu: JAK NA PIERWSZE JEGO DZIECIAKI AZ OSIEM!!! G R A T U L A C J E SANTI TAK TRZYMAJ:multi::multi:

Posted

Marcinku, tak szybko licząc, to nie jesteś więc taki młody, jakiego udajesz :razz: wiek babiczki pokazuje wszystko

No może i super się spisał ale to męska wersja wydarzeń. Zobacz na tę gromadę i współczuj matce - to kobieca wersja wydarzeń :diabloti:

Posted

pumilo napisał(a):
Marcinku, tak szybko licząc, to nie jesteś więc taki młody, jakiego udajesz :razz: wiek babiczki pokazuje wszystko

ha ha ha pragnę zauważyć że moja babuszka przybyła do mnie w wieku ponad 3 lat więc chyba aż taki stary to nie jestem - ciociu :razz:
Maluszki są super!!!!!!!!!!!!! Uścisk łapy dla Santiego i Dixi, którzy odwalili kawał dobrej roboty ;)

Posted

Pumilo,gratuluję.A nie było to mnie uprzedzić,że będziesz miała czarno-białe suczki??;)Napisałabym,że współczuję ogromu pracy przy takiej gromadce,ale nie mam pojęcia, co znaczy opieka nad taką liczbą maluchów.

Marcinie,twoja sunia wygląda jak stary chiński mędrzec ze wszystkich filmów karate/kungfu:lol: Kocham shih tzu właśnie za ich dostojny wygląd i inteligentny pyszczek.Że nie będę się już rozpływać nad charakterem...

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:łąaaaałłłłł ale słodkie stadko ..:loveu: takie klusie , az sie wierzyc nie chce ze tyle ich a tak pieknie wygladaja .. G R A T U L J E maluszkow mamie , tacie i niech sie szczesliwie howają .. :loveu::loveu: przesłodkie :multi:

Posted

Pumilka ciężka sprawa ,szczególnie kiedy maleństwa nie maja czasu:evil_lol:,zabawa czeka;)
Moje czarnulki ale zrobic im foke cięzka sprawa:lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Agata ..:gent: slicznotek to malenstwo :loveu: moje ;) kolorki ulubione :multi: dawac jeszcze fotki... kazdego po kolei :Cool!::modla:

Posted

[quote name='Maleńka']Jakie śliczne :razz:

Słodziaki - ile już mają?
5 tygodni i 5 dni. ;) Na fotkach jest jeden z piesków- Shadowplay. Mój najulubieńszy :loveu:

A tu drugi piesiak, nazywa się Sail to the Moon.

Jutro może siądę z nimi i aparatem, to będzie pełna relacja.:lol: Ale ciężko jednocześnie się bawić z nimi, pilnować, żeby gdzieś nie poleciały i jeszcze robić zdjęcia. Niektóre momenty po prostu mijają... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...