BBeta Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Unbelievable napisał(a):a tak ciągnąc temat, masz porównanie z wytrzymałością supersoniców a soniców zwykłych? czy gummy czy xtra obojętnie sonici nie są za małe, tylko pies musi byc do nich wystarczająco szybki ;) SuperSonici kupiłam właśnie z myślą o Mu, on lubi szybkie dyski ;) Super są trochę mocniejsze, sztywniejsze i mniej elastyczne, przez to nie odkształcają się tak jak zwykłe ;) Quote
Anecioreczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 tunel ma super kolor! w sam raz dla moich gejusiów :D Quote
Illusion Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 [quote name='Anecioreczek']tunel ma super kolor! w sam raz dla moich gejusiów :D [quote name='Molowe']fajowy jest ten kolor :diabloti: Najpierw miał być niebieski, ale chciałam mieć jeden tunel cały różowy i przemalowałam :lol:. Może ktoś się wybiera w weekend na zawody frizbowe do Powsina? :razz: https://www.facebook.com/photosliwinska/posts/496095043777065 Quote
Illusion Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Ginka 18/22 po pierwszej rundzie t&c, więc nie było wcale tak źle, czas najwyższy wydłużyć rzuty :evil_lol:. 2 runda poszła lepiej, ale zmyłyśmy się po naszym występie i nie wiem jakie są wyniki. fot. Paulina Guz Quote
Unbelievable Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 uuuuu, gratki :loveu: pierwsze koty za płoty :evil_lol: Quote
Illusion Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 [quote name='Unbelievable']uuuuu, gratki :loveu: pierwsze koty za płoty :evil_lol: To było najważniejsze! Chociaż w zasadzie nie stresowałam się tak bardzo, jak przed agility :lol:. [quote name='kaasik91']Widziałam drugi występ :) gratulacje :D [quote name='paulaa.']super, gratulacje!! :smile: [quote name='Victoria']Gratulujemy :loveu: Dziękujemy! :) Quote
Sonka95 Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Piękne foty i jakie ładne ma szelki :) http://i678.photobucket.com/albums/vv147/RaspberryCookie/greengarden/IMG_2026_zps48fb03ba.jpg Quote
Aleksandrossa Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Gratulacje :loveu: Jakiś filmik będzie :cool3:? Quote
Illusion Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Dzięki! :) Tak, czekam na filmik z I rundy ;). Gina w przerwach Quote
betty_labrador Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Gratulacje, bardzo dobre wyniki no i zdjęcia! :) Quote
Illusion Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Dzięki! :) Filmik z I rundy http://youtu.be/2wy3fEOwhM8 [video=youtube_share;2wy3fEOwhM8]http://youtu.be/2wy3fEOwhM8[/video] Quote
Fauka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ona wygląda uroczo z tym ogromnym dyskiem :loveu: mój labek też tak łapie, o ile rzucę mu nie dalej niż metr :lol: Quote
Illusion Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Fauka']Ona wygląda uroczo z tym ogromnym dyskiem :loveu: mój labek też tak łapie, o ile rzucę mu nie dalej niż metr :lol: Zamówiłam jej na próbę kolejny, ogromny dysk, ale tym razem niebieski :razz:. Jak nie będzie kombinować z wybieraniem kolorów, to kupię więcej. I w ogóle kiedyś wydawało mi się, że jak już będę mieć psa, który bawi się zabawkami, to będę mieć kosz, z którego te zabawki będą się wysypywać, bo tyle ich będzie, a w sumie wcale dużo tego nie ma :hmmmm:. Dlatego wzięłam jeszcze piłeczki :evil_lol:. Idziemy na wystawę :grins: Quote
Sonka95 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 A u nas to pełno zabawek psich jest :cool3: Krok wystawowy :loveu: http://1.bp.blogspot.com/-CrEb18BZOnE/UZov_xJt4FI/AAAAAAAABjk/p6MHGa_SUFs/s1600/3.jpg Quote
Unbelievable Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Tak jeszcze dodam, ja też dzisiaj kupiłam aero, Gram dalej zdecydowanie woli Sonici ;) tzn. Sonicami się mocniej szarpie ze względu na rant, no i łatwiej mu się nosi ze względu na średnicę, za to wagę mają podobną. Jest lepiej niż z innymi dyskami, ale Sonici dalej wygrywają :diabloti: Quote
Illusion Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Sonka95']A u nas to pełno zabawek psich jest :cool3: Krok wystawowy :loveu: http://1.bp.blogspot.com/-CrEb18BZOnE/UZov_xJt4FI/AAAAAAAABjk/p6MHGa_SUFs/s1600/3.jpg No mówię właśnie, haha. Trzeba ten kłus zamienić w galop :lol:. [quote name='Unbelievable']Tak jeszcze dodam, ja też dzisiaj kupiłam aero, Gram dalej zdecydowanie woli Sonici ;) tzn. Sonicami się mocniej szarpie ze względu na rant, no i łatwiej mu się nosi ze względu na średnicę, za to wagę mają podobną. Jest lepiej niż z innymi dyskami, ale Sonici dalej wygrywają :diabloti: Super Sonici są cięższe od aero o te kilka gram (aero 105-108g, a super super sonici oba ważyły 116g) i są mniejsze, więc tę wagę jeszcze bardziej czuć. Na zawodach miałam okazję pomacać i pobawić się z Giną Jawzami małymi (17,6cm) i mimo, że ważą 90g to też wydawały się cięższe od aero. Gina nawet fajnie się nimi szarpała, ale jak łapała to potem nimi pluła. Niech ma większe, uparciuch, tylko żeby przy kolorach nie wymyślała, to będzie dobrze :). Quote
Unbelievable Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Illusion napisał(a): Super Sonici są cięższe od aero o te kilka gram (aero 105-108g, a super super sonici oba ważyły 116g) i są mniejsze, więc tę wagę jeszcze bardziej czuć. Na zawodach miałam okazję pomacać i pobawić się z Giną Jawzami małymi (17,6cm) i mimo, że ważą 90g to też wydawały się cięższe od aero. Gina nawet fajnie się nimi szarpała, ale jak łapała to potem nimi pluła. Niech ma większe, uparciuch, tylko żeby przy kolorach nie wymyślała, to będzie dobrze :). co za bestia wstrętna... :evil_lol: btw, nie wiem jak ty tymi dyskami rzucasz tossa :mdleje: ja będę je miała raczej tylko do freestyle, zdecydowanie nie mój typ dysku :grins: Quote
Illusion Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Może kiedyś jej się odwidzi i nie będzie tak wybrzydzać, ona robi bardzo wolne postępy z dyskami niestety (z piłkami ma inaczej, teraz wszystkie jej się podobają), ostatnio na przykład nie marudzi, jak ma złapać dysk od wewnętrznej strony, dzięki temu będę mogła zmodyfikować nieco rzuty do flipów :razz:. Co do tossa, hmm... no filmik nie robi tym dyskom najlepszej reklamy... :lol: ale to moja wina! Da się nimi fajnie rzucać wiem, bo widziałam i zamierzam się tak naumieć! Mój cel to rzucić tym do 3 strefy i żeby pies to złapał :lol:. Quote
Unbelievable Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 to powodzenia :evil_lol: ja chyba nie będę próbować, na szczęście mam jeszcze xtrasy :evil_lol: Quote
Recommended Posts