Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 shanti napisał(a):Czytając jej posty też odniosłam takie wrażenie:lol: Kobieta-torpeda;) Mieszka w Wrszawie lub okolicy, tak? Zgadza się, oj uśmieje się jak zobaczy "torpedę" :loveu::loveu::loveu: Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Isadora7 napisał(a):Zgadza się, oj uśmieje się jak zobaczy "torpedę" :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że się uśmieje a nie obrazi, bo to miał być komplement;) Dzwoniła pewna Pani z Warszawy właśnie w sprawie goldenki. Jest nią zachwycona i postara się namówić swoich rodziców na jej adopcję. Oni stracili swojego wiekowego psa i nie jest pewna czy już dojrzeli do takiej decyzji. Pani jest bardzo miła i konkretna, a co najważniejsze śledzi dogo i wie jak wyglądają takie adopcje. Odezwie się w przyszłym tygodniu najpóżniej do czwartku. Śledzi też wątek. Gdyby udało się dowieżć sunię do Zawiercia i stamtąd wzięłaby ją Erazm, to jeśli ci Państwo by się zdecydowali myślę że byłoby bardzo łatwo dziewczynom stamtąd zorganizować wizytę przedadopcyjną. Dobrze kombinuję?;) Ale na razie trzymajmy kciuki..... Quote
madzia828 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 kurcze 2 dni mnie nie było a tu takie wieści ;) trzymam kciuki:cool3: Quote
Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 shanti napisał(a):Mam nadzieję, że się uśmieje a nie obrazi, bo to miał być komplement;) Dzwoniła pewna Pani z Warszawy właśnie w sprawie goldenki. Jest nią zachwycona i postara się namówić swoich rodziców na jej adopcję. Oni stracili swojego wiekowego psa i nie jest pewna czy już dojrzeli do takiej decyzji. Pani jest bardzo miła i konkretna, a co najważniejsze śledzi dogo i wie jak wyglądają takie adopcje. Odezwie się w przyszłym tygodniu najpóżniej do czwartku. Śledzi też wątek. Gdyby udało się dowieżć sunię do Zawiercia i stamtąd wzięłaby ją Erazm, to jeśli ci Państwo by się zdecydowali myślę że byłoby bardzo łatwo dziewczynom stamtąd zorganizować wizytę przedadopcyjną. Dobrze kombinuję?;) Ale na razie trzymajmy kciuki..... Na pewno Erazm nie obrazi się, ma jaja (wybacz Erazm musiałam sobie ulżyć) i poczucie humoru. A z wizytą przedadopcyjną w stolYcY:evil_lol: nie ma problemu :p Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No to czekamy na wiadomości od Erazm i Pani Ani z Wa-wy. Ale się Monika ucieszy:lol:, biedna była taka zmartwiona tą psinką :-( Martwi mnie tylko ten dojazd do Zawiercia we wtorek. Kurczę w tygodniu to większość ludzi pracuje, ale zobaczymy. Marchewko, tymczas u Ciebie jest uzależniony od tego czy we wtorek weżmie ją Erazm? Quote
MARCHEWA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 shanti napisał(a):No to czekamy na wiadomości od Erazm i Pani Ani z Wa-wy. Ale się Monika ucieszy:lol:, biedna była taka zmartwiona tą psinką :-( Martwi mnie tylko ten dojazd do Zawiercia we wtorek. Kurczę w tygodniu to większość ludzi pracuje, ale zobaczymy. Marchewko, tymczas u Ciebie jest uzależniony od tego czy we wtorek weżmie ją Erazm? Tak,niestety moja suka nie toleruje innych suczek i dłużej niż kilka dni nie dam rady jej przetrzymać,a i tak musiałabym je odseparować dlatego goldenka i tak byłaby nie w mieszkaniu,tylko w ocieplanym pomieszczeniu gosp. Quote
Erazm Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wrociłam, plany się trochę pozmieniały, jutro jestem w Zawierciu, wszystko wziieło w łeb. Jest jakaś szybka baba na jutro muszę wracać do W-WY BO TZ wie ze jadę tylko pod ŁÓdź. Warunki mieszkam w W-wie, mam wrednego yoorka Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 MARCHEWA napisał(a):Tak,niestety moja suka nie toleruje innych suczek i dłużej niż kilka dni nie dam rady jej przetrzymać,a i tak musiałabym je odseparować dlatego goldenka i tak byłaby nie w mieszkaniu,tylko w ocieplanym pomieszczeniu gosp. Rozumiem. Zobaczymy jak to się poukłada wszystko. Teraz i tak masz cztery psy ;) Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Erazm napisał(a):Wrociłam, plany się trochę pozmieniały, jutro jestem w Zawierciu, wszystko wziieło w łeb. Jest jakaś szybka baba na jutro muszę wracać do W-WY BO TZ wie ze jadę tylko pod ŁÓdź. Warunki mieszkam w W-wie, mam wrednego yoorka A o której będziesz w Zawierciu? Quote
Erazm Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Około 11 wyjeżdżam z Warszawy, zahaczam o okolice Tomaszowa, jadę do Katowic, a potem do Zawiercia. Powinnam być w okolicach 15? Nie pytajcie się o dokładny czas bo dziś nie jestem w stanie odp.Na pw przeslę nr tel. Quote
Erazm Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 To co dziewczyny, będzie ktos jutro?:roll:. Możecie mnie sprawdzić, gdzie macie zadzwonic podam tez na pm. Czas do jutra do 9 na odp bo mojego Tz pies nie wkurza, ale siedzenie godzinami przy kompie tak:evil_lol: Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 To nawet lepiej, że będziesz w Katowicach jutro, bo we wtorek byłoby trudniej z transportem. Jutro odbieramy sunię zaraz po otwarciu schronu i Marchewa ją przetrzyma do popołudnia. Potem my z TZ-tem zawieziemy ją do Katowic. Szczegóły ustalimy na pw. Bardzo Ci dziękujemy:loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tak,wszystko dogadane,shanti pewnie się zaraz z tobą skontaktuje. Quote
monika55 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Dziekuje, dziekuje, dziekuje. To jest niesamowite. Zaraz Shanti napisze. To byloby wspaniale. Bo w Wa-wie czekac moze domek na mini. Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Erazm napisał(a):To co dziewczyny, będzie ktos jutro?:roll:. Możecie mnie sprawdzić, gdzie macie zadzwonic podam tez na pm. Czas do jutra do 9 na odp bo mojego Tz pies nie wkurza, ale siedzenie godzinami przy kompie tak:evil_lol: Dzisiaj już do Ciebie nie będę dzwonić, bo spojrzałam na zegarek :roll: myślałam, że jest koło dziewiątej:evil_lol: Jutro się zdzwonimy i ustalimy gdzie sie spotkamy:lol: Quote
monika55 Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 :buzi::iloveyou: Juz nic nie mowie. A tak sie o nia balam. Quote
shanti Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Będzie dobrze, dostałam pw od Erazm i jednak się zdzwoniłyśmy:evil_lol: Trzymajcie kciuki za jutro:lol: Quote
Isadora7 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Erazm napisał(a):Wrociłam, plany się trochę pozmieniały, jutro jestem w Zawierciu, wszystko wziieło w łeb. Jest jakaś szybka baba na jutro muszę wracać do W-WY BO TZ wie ze jadę tylko pod ŁÓdź. Warunki mieszkam w W-wie, mam wrednego yoorka Doniosę yooreczkowi ze na niego plotkujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: shanti napisał(a):Będzie dobrze, dostałam pw od Erazm i jednak się zdzwoniłyśmy:evil_lol: Trzymajcie kciuki za jutro:lol: Będzie dobrze, sunia dobrze trafia Quote
Erazm Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Trzymać za dobry domek dla małej:lol: Czy mała ma już all? Macie kogoś kto sprawdzi ew, domek czy ja mam się tym zając? itd. Wszelkie info wskazane Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Niunia,dzisiaj cię zabiorą ze schroniska i będzie już tylko lepiej:loveu:wytrzymaj do 11.00-tej. Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno. Będę spokojna dopiero jak będzie potwierdzenie, że zabrana ze schroniska. Quote
shanti Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie wydadzą żadnego psa. Jakiś odgórny zakaz:angryy: Nie odbiera telefonu facet z którym zawsze takie rzeczy załatwiałam. Jedyna szansa pojechać jeszcze około 15, jak będzie na zmianie pan mogący zdecydować o wydaniu psa. Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kurcze, działajcie ciotki. Zróbcie wszystko co możliwe, adoptujcie, zasugerujcie zainteresowanie mediów (gazety, tv) sprawą - wyrwijcie bo się zmarnuje w schronie. Quote
Recommended Posts