Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

shanti napisał(a):
Czytając jej posty też odniosłam takie wrażenie:lol:
Kobieta-torpeda;)
Mieszka w Wrszawie lub okolicy, tak?

Zgadza się, oj uśmieje się jak zobaczy "torpedę" :loveu::loveu::loveu:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Zgadza się, oj uśmieje się jak zobaczy "torpedę" :loveu::loveu::loveu:

Mam nadzieję, że się uśmieje a nie obrazi, bo to miał być komplement;)

Dzwoniła pewna Pani z Warszawy właśnie w sprawie goldenki. Jest nią zachwycona i postara się namówić swoich rodziców na jej adopcję. Oni stracili swojego wiekowego psa i nie jest pewna czy już dojrzeli do takiej decyzji. Pani jest bardzo miła i konkretna, a co najważniejsze śledzi dogo i wie jak wyglądają takie adopcje. Odezwie się w przyszłym tygodniu najpóżniej do czwartku. Śledzi też wątek. Gdyby udało się dowieżć sunię do Zawiercia i stamtąd wzięłaby ją Erazm, to jeśli ci Państwo by się zdecydowali myślę że byłoby bardzo łatwo dziewczynom stamtąd zorganizować wizytę przedadopcyjną. Dobrze kombinuję?;)

Ale na razie trzymajmy kciuki.....

Posted

shanti napisał(a):
Mam nadzieję, że się uśmieje a nie obrazi, bo to miał być komplement;)

Dzwoniła pewna Pani z Warszawy właśnie w sprawie goldenki. Jest nią zachwycona i postara się namówić swoich rodziców na jej adopcję. Oni stracili swojego wiekowego psa i nie jest pewna czy już dojrzeli do takiej decyzji. Pani jest bardzo miła i konkretna, a co najważniejsze śledzi dogo i wie jak wyglądają takie adopcje. Odezwie się w przyszłym tygodniu najpóżniej do czwartku. Śledzi też wątek. Gdyby udało się dowieżć sunię do Zawiercia i stamtąd wzięłaby ją Erazm, to jeśli ci Państwo by się zdecydowali myślę że byłoby bardzo łatwo dziewczynom stamtąd zorganizować wizytę przedadopcyjną. Dobrze kombinuję?;)

Ale na razie trzymajmy kciuki.....

Na pewno Erazm nie obrazi się, ma jaja (wybacz Erazm musiałam sobie ulżyć) i poczucie humoru. A z wizytą przedadopcyjną w stolYcY:evil_lol: nie ma problemu

:p

Posted

No to czekamy na wiadomości od Erazm i Pani Ani z Wa-wy.
Ale się Monika ucieszy:lol:, biedna była taka zmartwiona tą psinką :-(
Martwi mnie tylko ten dojazd do Zawiercia we wtorek. Kurczę w tygodniu to większość ludzi pracuje, ale zobaczymy.
Marchewko, tymczas u Ciebie jest uzależniony od tego czy we wtorek weżmie ją Erazm?

Posted

shanti napisał(a):
No to czekamy na wiadomości od Erazm i Pani Ani z Wa-wy.
Ale się Monika ucieszy:lol:, biedna była taka zmartwiona tą psinką :-(
Martwi mnie tylko ten dojazd do Zawiercia we wtorek. Kurczę w tygodniu to większość ludzi pracuje, ale zobaczymy.
Marchewko, tymczas u Ciebie jest uzależniony od tego czy we wtorek weżmie ją Erazm?

Tak,niestety moja suka nie toleruje innych suczek i dłużej niż kilka dni nie dam rady jej przetrzymać,a i tak musiałabym je odseparować dlatego goldenka i tak byłaby nie w mieszkaniu,tylko w ocieplanym pomieszczeniu gosp.

Posted

Wrociłam, plany się trochę pozmieniały, jutro jestem w Zawierciu, wszystko wziieło w łeb. Jest jakaś szybka baba na jutro muszę wracać do W-WY BO TZ wie ze jadę tylko pod ŁÓdź. Warunki mieszkam w W-wie, mam wrednego yoorka

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Tak,niestety moja suka nie toleruje innych suczek i dłużej niż kilka dni nie dam rady jej przetrzymać,a i tak musiałabym je odseparować dlatego goldenka i tak byłaby nie w mieszkaniu,tylko w ocieplanym pomieszczeniu gosp.

Rozumiem. Zobaczymy jak to się poukłada wszystko. Teraz i tak masz cztery psy ;)

Posted

Erazm napisał(a):
Wrociłam, plany się trochę pozmieniały, jutro jestem w Zawierciu, wszystko wziieło w łeb. Jest jakaś szybka baba na jutro muszę wracać do W-WY BO TZ wie ze jadę tylko pod ŁÓdź. Warunki mieszkam w W-wie, mam wrednego yoorka

A o której będziesz w Zawierciu?

Posted

Około 11 wyjeżdżam z Warszawy, zahaczam o okolice Tomaszowa, jadę do Katowic, a potem do Zawiercia. Powinnam być w okolicach 15? Nie pytajcie się o dokładny czas bo dziś nie jestem w stanie odp.Na pw przeslę nr tel.

Posted

To co dziewczyny, będzie ktos jutro?:roll:. Możecie mnie sprawdzić, gdzie macie zadzwonic podam tez na pm. Czas do jutra do 9 na odp bo mojego Tz pies nie wkurza, ale siedzenie godzinami przy kompie tak:evil_lol:

Posted

To nawet lepiej, że będziesz w Katowicach jutro, bo we wtorek byłoby trudniej z transportem. Jutro odbieramy sunię zaraz po otwarciu schronu i Marchewa ją przetrzyma do popołudnia. Potem my z TZ-tem zawieziemy ją do Katowic.
Szczegóły ustalimy na pw. Bardzo Ci dziękujemy:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
To co dziewczyny, będzie ktos jutro?:roll:. Możecie mnie sprawdzić, gdzie macie zadzwonic podam tez na pm. Czas do jutra do 9 na odp bo mojego Tz pies nie wkurza, ale siedzenie godzinami przy kompie tak:evil_lol:

Dzisiaj już do Ciebie nie będę dzwonić, bo spojrzałam na zegarek :roll: myślałam, że jest koło dziewiątej:evil_lol:
Jutro się zdzwonimy i ustalimy gdzie sie spotkamy:lol:

Posted

Erazm napisał(a):

Doniosę yooreczkowi ze na niego plotkujesz:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

shanti napisał(a):
Będzie dobrze, dostałam pw od Erazm i jednak się zdzwoniłyśmy:evil_lol: Trzymajcie kciuki za jutro:lol:

Będzie dobrze, sunia dobrze trafia

Posted

Trzymać za dobry domek dla małej:lol: Czy mała ma już all? Macie kogoś kto sprawdzi ew, domek czy ja mam się tym zając? itd. Wszelkie info wskazane

Posted

Nie wydadzą żadnego psa. Jakiś odgórny zakaz:angryy:
Nie odbiera telefonu facet z którym zawsze takie rzeczy załatwiałam.
Jedyna szansa pojechać jeszcze około 15, jak będzie na zmianie pan mogący zdecydować o wydaniu psa.

Posted

Kurcze, działajcie ciotki. Zróbcie wszystko co możliwe, adoptujcie, zasugerujcie zainteresowanie mediów (gazety, tv) sprawą - wyrwijcie bo się zmarnuje w schronie.