Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ONkowaty jest w schronisku.
Dużych / dorosłych psów nie zatrzymują, od razu są zawożone do schroniska.

Niestety niektóre giną w tajemniczych okolicznościach, np ten dobuś :-( Aisak znalazła mu DT, ale już go nie było. Zniknął przed końcem kwarantanny.

Posted

[quote name='Ulaa']ONkowaty jest w schronisku.
Dużych / dorosłych psów nie zatrzymują, od razu są zawożone do schroniska.

Niestety niektóre giną w tajemniczych okolicznościach, np ten dobuś :-( Aisak znalazła mu DT, ale już go nie było. Zniknął przed końcem kwarantanny.
Biedny Onkowaty:(
Może oni sprzedają psy, tak hm na boku....?:angryy:
Co z maleństwem?
Kurcze, ja teraz jestem tak zabiegana i jeszcze tyle biedaczków wokoło. Nie wyrabiam czasowo:(

Posted

Straż Miejska
w Jaworznie
tel. (032) 618-16-18

Zwracamy się z uprzejma prośbą o pomoc w znalezieniu nowego właściciela
dla szczeniaka (piesek ma ok. 2 miesięcy), który został znaleziony na
klatce schodowej w bloku mieszkalnym na terenie Jaworzna. Obecnie
znajduje się na Komendzie Straży Miejskiej w Jaworznie ul. Plac Górników 5.

Zwracamy się z uprzejma prośbą o pomoc w znalezieniu nowego właściciela
dla psa odłowionego na terenie miasta Jaworzna. Obecnie znajduje się w
Schronisku dla zwierząt w Mysłowicach ul. Sosnowiecka 16 tel. (032)316-08-85

Posted

Proszę zadzwońcie i spytajcie czy sunia jeszcze jest, bo jeśli tak, to jutro zabierzemy ją do nowego domku.
Mnie padła w tej chwili bateria i nie mam gdzie naładować :shake:

Posted

No nie wiem, jakoś się umówić, tak, żeby pasowało...
Myślałam o tym, że damy ją tam, skąd zabierzemy tą sunię, po którą zgłosili się właściciele :cool3:;)

A teraz odebrałam meila znowu ze Straży - wysyp psów taki,że MASAKRA!!!!! :placz::placz::placz:
W tym śliczny biedny PON!!!!!! Jutro wstawię fotki. Jest na dogo ktoś od PONów? On napewno ma właściciela, sierść jak na PONa zadbana!!! W Mysłowicach właściciel go nie znajdzie :placz:

Posted

Powiedzmy ze szczenior jeszcze tam jest, a co bedzie jak plan ktory obmyslilysmy nie wypali, albo nawet jak wypali a oni nie zechca szczeniora to co wtedy z nim zrobimy?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Powiedzmy ze szczenior jeszcze tam jest, a co bedzie jak plan ktory obmyslilysmy nie wypali, albo nawet jak wypali a oni nie zechca szczeniora to co wtedy z nim zrobimy?

Mogę tylko trzymac kciuki żeby się udało! Malizna sliczna! Ten Onkowaty Biedus juz za kratami:placz:I jeszcze Ponek:placz:Swiat zwariował:shake:

Posted

Mozna tylko snuc domysly ze w Myslowicach obok schroniska jest gielda samochodowa wiec chyba i handel psami tam sie odbywa, :crazyeye: a skad wiadomo ze nie ze schroniska, :angryy::angryy::angryy: jezeli znajdzie sie cos w typie rasy to w 100 % sprzedaja na lewo.:mad::mad::mad:

Posted

uwaga, wysyp psiaków :placz:

3 czerwiec - prześliczny PON!!!!! w schronie

3 czerwiec - jamnik, przebywa na posesji prywatnej i pilnie szuka domu, bo inaczej także trafi do schroniska (mam adres i telefon, jakby ktoś był nim zainteresowany, to prosze o kontakt)

4 czerwiec - ONek

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='hanek']Ten pies też już w schronisku... Po co ja go tu wklejam?:shake:

Nikt nie interesuje się psiaczkami w Mysłowicach :-(

Posted

[quote name='Ulaa']Nikt nie interesuje się psiaczkami w Mysłowicach :-([/quote]
Czy jest tam wolontariat?
Czy można ogłaszać te psineczki?
Biedactwa:(

Posted

Wolontariat :crazyeye: nawet jak widzisz w Katowickim schroniw trwa walka o wolontariat juz od ubieglego roku pomimo ze dziala tam fundacja SOS i do tego sporo osob jest jeszcze w to zaangazowanych. :loveu: Zas w Myslowocach nie ma nikogo. Marzeniem jest zeby w Jaworznie powstala grupka osob ktora mogla by brac psy na DT, ktora byla by w kontakcie z SM z Jaworzna wowczas mniej psow trafialo by do tej ubojni.:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Edi100']Czy jest tam wolontariat?
Czy można ogłaszać te psineczki?
Biedactwa:([/quote]

Można, ale raczej zapomnij, że dowiesz się czegoś o ich charakterze czy zdrowiu :angryy: No i może też być tak,że ktoś będzie chciał adoptować psa, a jego nie będzie.
Z kwarantanny też "giną" :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Ulaa']Można, ale raczej zapomnij, że dowiesz się czegoś o ich charakterze czy zdrowiu :angryy: No i może też być tak,że ktoś będzie chciał adoptować psa, a jego nie będzie.
Z kwarantanny też "giną" :shake::shake::shake:[/quote]
Jasny gwint.Czyli totalna bezsilność:placz: