Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest malutka. W schroniskowej rzeczywistości wydaję sie że przywykła do samotności, zimna, wilgoci, ciemnego boksu. Ale widziałam ją siedzącą w budzie ze spuszczonym łebkiem i oczami tak smutnymi,że z serca zrobiła mi się mizeria. Mały zrozpaczony piesek - czy ma jeszcze szansę?

Posted

[quote name='luka1']Kikunię obserwują na Allegro - [B][COLOR=Red]czy to ktoś konkretny?[/COLOR][/B][/quote]
Chyba wątpię, że konkretny ale obym się myliła - sama wiesz jak to jest z obserwatorami :cool1:

Posted

[quote name='luka1'][B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]Łapka sie nie goi[/COLOR][/SIZE][/B], Kikunia jest w budynku żeby nie siedziała w boksowych warunkach.[/quote]
To bardzo niedobrze :shake:
A nadal dostaje zastrzyki ?
Czy ma to czymś przemywane, np. jakimś rivanolem ?

Posted

dostaje zastrzyki, ale rana jest duża. Pewnie gdyby od poczatku ja zszyli nie goiła by sie tyle czasu, a tak... Ale nie widać by sie paprało. W poniedziałek tam będę więc znowu sprawdzę.

Posted

[quote name='luka1']no i tu ma czyściutko. Siedzi w pomieszczeniu dla szczeniaków, z czyściutką kołderką w budce.[/quote]
Ciesze się bardzo i mam nadzieje, że ranka wreszcie zacznie się goić i w tym czasie niunia już znajdzie domek...bo nie chcę myśleć co będzie jak już rana zagojona i będzie musiała wrócić do boksu :shake:

Posted

Widziałam ogłoszenie Kiki w gazecie Sochaczewskiej :eviltong: [SIZE=1]i artykuł, że nasz Azorek to nielegalne schronisko :cool1:[/SIZE]

Posted

no właśnie czytałam o tym. Dlatego też nie kończą tych nowych boksów.- są do rozebrania. Szczodrzy urzednicy podarowali schronisku 20 tys. zł z nadwyżki budżetu miasta. ciekawe gdzie to pójdzie.

Posted

[quote name='Ziutka']Widziałam ogłoszenie Kiki w gazecie Sochaczewskiej :eviltong: [SIZE=1][B][COLOR=red]i artykuł, że nasz Azorek to nielegalne schronisko[/COLOR][/B] :cool1:[/SIZE][/quote]
że jaak? o co biega?

Posted

[quote name='asiamm']że jaak? o co biega?[/quote]
No kurde sama właśnie nie wiem, czytałam tak po łepkach...nie cały artykuł, może Luka ma gazetę to by nam przepisała ??? :cool1:

Posted

[quote name='luka1']Po łepkach :evil_lol: pięć zdań na krzyż :evil_lol:. Ciekawe jak przebrnęłaś P. Tadeusza. :evil_lol:[/quote]
Ojjj tam....cicho :eviltong: Wpadłam do siostry i wypadłam i w biegu mi pokazywała :mad: