natalia_aa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sunia nadal w schroniskowym kojcu. Wczoraj pani ja chciala adoptowac, ale raz, ze nam sie nie podobala (nie wizualnie, choc to tyz :evil_lol:), a dwa, ze ma w domu jeszcze długowlosego :roll: rottka (byla z nim u nas w schronisku). Za bardzo sie boje by dac ja do domu z innym psem. Szukamy domu bez czworonogow! Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dom bez czworonogów...hm...to zawęża pole ale wierzę, że taki się znajdzie. Quote
natalia_aa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dogo mi się spsulo i nie moglam Wam powiedziec, iż 7 maja Waderka zamieszkala w nowym domku. Najpirw przyszedl pan, potem pan przyprowadzil pania, potem chcieli czekac, az dom bedzie gotowy, a potem to juz nie wytrzymali i zabrali ja do siebie. Wiec na razie sunia bedzie mieszkac w mieszkaniu, ale potem w domu z ogrodkiem. Quote
Nafi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Super! Bardzo sie cieszę ze Waderka znalazła domek... to naprawde świetny pies i zasługuje na dobry dom! Quote
Recommended Posts