Kora- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wadera, bo tak na nią mówią, jest młoda, ma jakieś 2-3 latka. Do schroniska trafiła wraz z 3 maluszkami ( mieszańcami rottweilera ) Jest kochana, cudowna. Z psami dobrze się dogaduje, a z suczkami to dokładnie jeszcze nie wiem. ;) Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śliczna sunia! Jakie spojrzenie! :( Nafi świetne zdjęcia! Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jeszcze 2 fotki suni, jakie znalazlam na kompie: Z ta opinia na temat jej lagodnosci to psow to bym jednak uwazala. Wybitnie szukalabym jej domu bez innych czworonogow, widzialam kilka jej reakcji na psy, spiecie, postawa... i to mi wystarczy. A to nie york. Fotki dzis albo jutro podesle Izie albo prosto Fundacji rottce. Ponadto oglosze ja na molosach. PS: Jutro dostane plytke ze zdjeciami od Darii, takze jak beda jakies foty Wadery to wrzuce. Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kora na forum rottków zalożyła suni wątek, tym samym Fundacja już wie. Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dobra, nie mniej jednak i tak wyslalam maila do Marty z Fundacji, w jeszcze innej sprawie. Quote
Nafi Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 natalia_aa napisał(a): PS: Jutro dostane plytke ze zdjeciami od Darii, takze jak beda jakies foty Wadery to wrzuce. oj uwierz że będą i to różne :) Pozdr Quote
Kora- Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Natalia, Wadera parę razy wychodziła z psami, nie było żadnych spięć ni nic. Ale faktycznie, dom bez czworonogów jednak bezpieczniejszy jest. A zdjęć Wadery Daria powiedziała, że mnóstwo jest, więc jak jutro dostanę płytkę od niej to też powrzucam. ;) http://www.forumrottweiler.pl/viewtopic.php?p=96549#96549 http://www.forum.rottweiler.sky.pl/viewtopic.php?p=53062#53062 Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kora- napisał(a):Natalia, Wadera parę razy wychodziła z psami, nie było żadnych spięć ni nic. Kochana tez z nia wychodzilam na spacery i naprawde w momencie gdy zoabczyla jednego ze schroniskowych psiakow, ktore byly na spacerze, zaczela krecic sie w kolko, stroszac i gdybym lekko spuscila smycz na pewno bylby atak. To dorosla sucz, a my nie znamy jej przeszlosci, wiec po co prowokowac... Co innego na wolnej przestrzeni, co innego na jendym terenie (czyt. w domu), gdzie sytuacji do sprzeczek jest wiele, poslanie, miska... Z reszta chyba doskonale widac jej rekacje w boksie jak przechodza inne psy? To jest chyba wystarczajacy dowod na to, ze nie ma mowy o tym by w domu byly inne czworonogi... Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 natalia_aa napisał(a):Dobra, nie mniej jednak i tak wyslalam maila do Marty z Fundacji, w jeszcze innej sprawie. Ależ ja w żadnej mierze nie chciałam powiedzieć, że bezpośredni kontakt z fundacją jest zbędny. Quote
natalia_aa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie no nie twierdze, ze chcialas mi wybic kontakt z Fundacja z glowy :evil_lol: Po prostu Marte, sekretarza Fundacji znam od dawna, wiec sobie z nia popisalam, a co ;) PS: Wadera ma takze swoj watek na molosach. Monika zmniejsz pierwsze i ostatnie zdjecie, bo modzi Ci usuna, poza tym zle sie to oglada... Quote
akacha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 no proszę, a Marta na macierzyńskim, bez świadomości, że taka tutaj pozdrawiana :). zaraz Jej linka chyba wrzucę. piękne zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem. poprosze więcej takich slicznych, dla samej przyjemności ich ogladania Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 akacha napisał(a):no proszę, a Marta na macierzyńskim, bez świadomości, że taka tutaj pozdrawiana :). zaraz Jej linka chyba wrzucę. (...) E tam, świadomość pewno ma, bo pozdrawiana i była mailowo! :evil_lol: Podpowiedz proszę, gdzie jest link do looknięcia w Martę i jej maleństwo!!! :loveu: :loveu: :loveu:Zazdroszczę jej, że hoho ale tak pozytywnie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Co do foteczków suńki też czekam z niecierpliwością! :lol: Quote
natalia_aa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 akacha napisał(a):no proszę, a Marta na macierzyńskim, bez świadomości, że taka tutaj pozdrawiana :). zaraz Jej linka chyba wrzucę. piękne zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem. poprosze więcej takich slicznych, dla samej przyjemności ich ogladania Bez jakiej siwaodmosci, wczoraj dostala ode mnie maile, takze mysle, ze juz mloda mamusia juz wie. Pozdrawiamy Marte i jej 2 chlopakow :) Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Natalia, kto popełnił te fotki???:-o :-o :-o Ależ ktoś miał telent uchwycić takie momenty, zdjęcia są obłędne, słów brak.Sunia zjawisko, a wersja upiaszczona, eh....:loveu: Quote
natalia_aa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Od ok tygodnia mamy genialna fotografke w schronisku i te fotki to jej zasluga ;) Quote
Atkaaaa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://images34.fotosik.pl/232/fb527b9210596e79.jpg cudne :) Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oszałamiasz suniu, poprostu oszałamiasz...Musisz urzec kogoś, kto da Ci dom i pełnię ludzkiego serducha. Quote
Nafi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 fakt, że Wadera to super pies! i do tego wspaniała modelka :) zapewne będzie więcej fotek z różnych spacerów ;) Pozdr Quote
natalia_aa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nafi napisał(a):fakt, że Wadera to super pies! i do tego wspaniała modelka :) zapewne będzie więcej fotek z różnych spacerów ;) Pozdr Witamy naszego slynnego fotografa :) Quote
Nafi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mam nadzieje że nie tylko psiego :P ludzi sie ciężko namawia, bez kitu... a psiaki i tak najlepiej pozują :P Natalia, jutro? ;> Quote
natalia_aa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nafi napisał(a):Mam nadzieje że nie tylko psiego :P ludzi sie ciężko namawia, bez kitu... a psiaki i tak najlepiej pozują :P Natalia, jutro? ;> Moze byc :evil_lol: Quote
Recommended Posts