Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wadera, bo tak na nią mówią, jest młoda, ma jakieś 2-3 latka. Do schroniska trafiła wraz z 3 maluszkami ( mieszańcami rottweilera )
Jest kochana, cudowna. Z psami dobrze się dogaduje, a z suczkami to dokładnie jeszcze nie wiem. ;)

Posted

Jeszcze 2 fotki suni, jakie znalazlam na kompie:

Z ta opinia na temat jej lagodnosci to psow to bym jednak uwazala.
Wybitnie szukalabym jej domu bez innych czworonogow, widzialam kilka jej reakcji na psy, spiecie, postawa... i to mi wystarczy.
A to nie york.

Fotki dzis albo jutro podesle Izie albo prosto Fundacji rottce.
Ponadto oglosze ja na molosach.

PS: Jutro dostane plytke ze zdjeciami od Darii, takze jak beda jakies foty Wadery to wrzuce.

Posted

natalia_aa napisał(a):

PS: Jutro dostane plytke ze zdjeciami od Darii, takze jak beda jakies foty Wadery to wrzuce.

oj uwierz że będą i to różne :)
Pozdr

Posted

Kora- napisał(a):
Natalia, Wadera parę razy wychodziła z psami, nie było żadnych spięć ni nic.

Kochana tez z nia wychodzilam na spacery i naprawde w momencie gdy zoabczyla jednego ze schroniskowych psiakow, ktore byly na spacerze, zaczela krecic sie w kolko, stroszac i gdybym lekko spuscila smycz na pewno bylby atak.
To dorosla sucz, a my nie znamy jej przeszlosci, wiec po co prowokowac...
Co innego na wolnej przestrzeni, co innego na jendym terenie (czyt. w domu), gdzie sytuacji do sprzeczek jest wiele, poslanie, miska...

Z reszta chyba doskonale widac jej rekacje w boksie jak przechodza inne psy? To jest chyba wystarczajacy dowod na to, ze nie ma mowy o tym by w domu byly inne czworonogi...

Posted

natalia_aa napisał(a):
Dobra, nie mniej jednak i tak wyslalam maila do Marty z Fundacji, w jeszcze innej sprawie.

Ależ ja w żadnej mierze nie chciałam powiedzieć, że bezpośredni kontakt
z fundacją jest zbędny.

Posted

Nie no nie twierdze, ze chcialas mi wybic kontakt z Fundacja z glowy :evil_lol:
Po prostu Marte, sekretarza Fundacji znam od dawna, wiec sobie z nia popisalam, a co ;)

PS: Wadera ma takze swoj watek na molosach.
Monika zmniejsz pierwsze i ostatnie zdjecie, bo modzi Ci usuna, poza tym zle sie to oglada...

Posted

no proszę, a Marta na macierzyńskim, bez świadomości, że taka tutaj pozdrawiana :). zaraz Jej linka chyba wrzucę.

piękne zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem. poprosze więcej takich slicznych, dla samej przyjemności ich ogladania

Posted

akacha napisał(a):
no proszę, a Marta na macierzyńskim, bez świadomości, że taka tutaj pozdrawiana :). zaraz Jej linka chyba wrzucę.
(...)

E tam, świadomość pewno ma, bo pozdrawiana i była mailowo! :evil_lol:
Podpowiedz proszę, gdzie jest link do looknięcia w Martę i jej maleństwo!!! :loveu: :loveu: :loveu:Zazdroszczę jej, że hoho ale tak pozytywnie!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Co do foteczków suńki też czekam z niecierpliwością! :lol:

Posted

akacha napisał(a):

piękne zdjęcia, jestem pod wielkim wrażeniem. poprosze więcej takich slicznych, dla samej przyjemności ich ogladania

Bez jakiej siwaodmosci, wczoraj dostala ode mnie maile, takze mysle, ze juz mloda mamusia juz wie.
Pozdrawiamy Marte i jej 2 chlopakow :)

Posted

Natalia, kto popełnił te fotki???:-o :-o :-o Ależ ktoś miał telent uchwycić takie momenty, zdjęcia są obłędne, słów brak.Sunia zjawisko, a wersja upiaszczona, eh....:loveu:

Posted

fakt, że Wadera to super pies! i do tego wspaniała modelka :) zapewne będzie więcej fotek z różnych spacerów ;)
Pozdr

Posted

Mam nadzieje że nie tylko psiego :P
ludzi sie ciężko namawia, bez kitu... a psiaki i tak najlepiej pozują :P
Natalia, jutro? ;>