Jump to content
Dogomania

Lamia (Alaska) - cudownej urody biszkoptowa sunia (labka?) znalazła dom

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przydałoby się, jasne.. Alaska jest już w boksie, przedtem chodziła swobodnie, teraz jest już zamknieta. to nie wróży dobrze dla jej psychiki :-(

Posted

[quote name='Lemoniada']Allegro dla niuni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=378289276
Mam nadzieję, że zostanie ciachnięta przed pójściem do domku - bo pójdzie na pewno!:lol:
Lemniado, dziękuję za allegro, ale czytając zauważyłam błąd! i to z mojej winy :oops:. jest błąd w mailu: [email protected] (tam jest podkreślnik). I jeszcze jedna informacja - dla niektórych moze być istotna - Alaska nie biega już luzem, poszła na boksy.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Poprawiłam.
A dlaczego Alaska już nie biega luzem, czyżby uciekała?

nie, nie o to chodzi.. po prostu kilka psów zawsze biega tam luzem, z reguły świeżo przywiezione (zdrowe i nieagresywne) albo w trakcie leczenia, albo jakieś bidy kompletne, które nie poradzą sobie w boksie. Alaska musiała pojsc na boks, bo przyszło kilka nowych (tzn w ogóle przychodzi mnóstwo nowych - 'kilka' na miejsce Alaski).

Posted

A ile biorą za sunię i czy cena jest uzależniona od jej wielkości? Sterylizacje robiłby wet schroniskowy czy próbujesz załatwić gdzie indziej? Coś się wyduma, nie pierwszy i nie ostatni raz ;)