Tosia2 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 No nie zapeszając SUPER ! Dziś kolejny dzień w ich domu, był spacer, nawet tosiak zachęcał Labka do zabawy, ganiały się, biegały za piłką, razem jadły, zostały w pokoju same, a potem ok. 1h jechały razem w samochodzie na siedzeniu z tyłu... Jest naprawdę fajnie, zupełnie normalnie.... Mam nadzieję że tak juz zostanie, choc biorąc pod uwagę, że nikt nie wierzy w to że się uda, to boję sie cieszyć z tego jak nam idzie w obawie że może się wszystko zmienić.... Hmmm... Nie wiem co o tym myśleć, nie mam też już pomysłów na inne prowokacje-symulacje sytuacji w których mogłoby dojść do spięcia... Może macie jakieś pomysły jakie ćwiczenia watro z nimi robić? :) Quote
majqa Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Sunia Tosiu sunia. Kastrowane czy nie, sunia zasieje ferment. Quote
Toska Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 są jakieś nowe wieści z psiego domu ? jest dobrze ? Quote
Tosia2 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 No już 3 dni mieszkają razem i dostałam dziś wiadomosćże jest REWELACYJNIE !!! Psy się polubiły, chętnie razem przebywają, bawią się, ganiają.... Zobaczymy, jeszcze będę tam jeździć, ale nie zapeszajmy... ;) Ponieważ dużo naprawdę doświadczonych ludzi twierdziło, że to raczej nie wyjdzie, ja cały czas jestem powściągliwa w radości... Mam jednak nadzieję, że metody "Super Niani Ani" tu pomogą... hihi... ;) Quote
Nicol Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tosiu super, jestes WIELKA :loveu::loveu::loveu: jesczze tylko żeby udało się uratowac mojego psa.....:-(:-( Quote
Tosia2 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Dostałam właśnie maila z fotkami od właścicieli Bushiego.... Są bardzo szczęśliwi, psiaki dogadują sie wspaniale, odpukać nie ma problemów nawet najmniejszych!!! Bushi po kastracji podobno jakby odmłodniał, bardzo chętnie bawi sie z psami, lata za piłeczką czego wcześniej nie praktykował.... ...chyba zasnę dzis z mega uśmiechem na twarzy.... Quote
Recommended Posts