Kasia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Edi100 napisał(a): Kasiu, obserwuje może ktoś allegro? 1 widz-gap-obserwator ;) Quote
Edi100 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Kasia napisał(a):1 widz-gap-obserwator ;) Jutro zapytam Lucynki czy Ktos dzwonił:roll:Dziś siadłam do kompa zbyt późno Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Na chwilę obecną 2 obserwatorów. ;) I do góry piękna księżniczko!!! Quote
Edi100 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Niech Ci obserwatorzy dzwonią! Czas leci i boje się że nie zdązymy i Meggi trafi do budy:( Quote
drunken_monkey Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ostatnimi czasy jest jakiś bum na collaki (coraz więcej trafia do schronisk). Ludzie biorą je, a później wyrzucają. W zeszłym roku byłem z żoną w Zakopanem to góral na targowisku chciał sprzedać młodego collaka (góra 5 miesięcy) jednak psiak był w tak opłakanym stanie, śmierdział miał posklejaną sierść, że chcieliśmy zgłosić tego gościa do tamtejszego TOZ`u jednak jak przyjechali to już go nie było. Sorki za mały OT, dziewczyna ładna, mam nadzieje, że szybko znajdzie dom. Trzymam kciuki Quote
Edi100 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 drunken_monkey napisał(a):Ostatnimi czasy jest jakiś bum na collaki (coraz więcej trafia do schronisk). Ludzie biorą je, a później wyrzucają. W zeszłym roku byłem z żoną w Zakopanem to góral miał na targowisku sprzedawał młodego collaka (góra 5 miesięcy) jednak psiak był w tak opłakanym stanie, śmierdział miał posklejaną sierść, że chcieliśmy zgłosić tego gościa do tamtejszego TOZ`u jednak jak przyjechali to już go nie było. Sorki za mały OT, dziewczyna ładna, mam nadzieje, że szybko znajdzie dom. Trzymam kciuki Takich hadlarzy jest niestety wielu!:placz: Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Edi100 napisał(a):Nikt nie dzwonił w jej sprawie:( Wierzyć się nie chce!!! Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Edytko ile Ona ma czasu zanim trafi do tej budy? Quote
Edi100 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kasia napisał(a):Edytko ile Ona ma czasu zanim trafi do tej budy? Kasiu,kiedy poprosiłam Cie o allegro na gg, to miała tydzień. Nie tracę wiary:( Quote
Ss Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 LUCY z forum owczarka szkockiego: "Witam wszystkich na forum. Wielokrotnie zagladalam tutaj kiedy adoptowalam suczkę ze schronu w Szczecinie i kiedy śledzilam tematy związane z innymi bedącymi w potrzebie collakami a dzisiaj mam okazję sama zabrac glos. Chcialabym podziekowac wszystkim, ktorzy podjęli pewne dzialania i próbowali pomóc w adopcji ślicznej Meggie ze schroniska w Szczecinie. Sledzilam jej losy od początku odwiedzajac ją w schronie, wyprowadazając na spacery i dokarmiając podczas jej pobytu w naszym schronie. Jej historia opisana zostala w dwoch wątkach... Dzisiaj odwiedzilam schron i nie znalazlam Meggie ... zostala adoptowana przez osobę, ktora oddaje psy do adopcji do Niemiec. Ma trafic do osoby, ktora za nasza zachodnia granicą zajmuje się wylącznie owczarkami collie. Po niezbędnej kosmetyce bedą szukać dla niej domu. Chcialabym wierzyć, ze trafi do dobrego domu." Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ss napisał(a): LUCY z forum owczarka szkockiego: "Witam wszystkich na forum. Wielokrotnie zagladalam tutaj kiedy adoptowalam suczkę ze schronu w Szczecinie i kiedy śledzilam tematy związane z innymi bedącymi w potrzebie collakami a dzisiaj mam okazję sama zabrac glos. Chcialabym podziekowac wszystkim, ktorzy podjęli pewne dzialania i próbowali pomóc w adopcji ślicznej Meggie ze schroniska w Szczecinie. Sledzilam jej losy od początku odwiedzajac ją w schronie, wyprowadazając na spacery i dokarmiając podczas jej pobytu w naszym schronie. Jej historia opisana zostala w dwoch wątkach... Dzisiaj odwiedzilam schron i nie znalazlam Meggie ... zostala adoptowana przez osobę, ktora oddaje psy do adopcji do Niemiec. Ma trafic do osoby, ktora za nasza zachodnia granicą zajmuje się wylącznie owczarkami collie. Po niezbędnej kosmetyce bedą szukać dla niej domu. Chcialabym wierzyć, ze trafi do dobrego domu." Eytko co robić z aukcją Meggie? Usuwać czy podstawiać jakiegoś psiaka? Szkoda aukcji aby tylko usunąć... Quote
Edi100 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Kasiu, pewnie.Wystaw jakiegos Bidusia:( Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Podmieniłam i wystawiłam. Mam tylko nadzieję, że domek Meggie będzie domkiem dobrym. Quote
Recommended Posts