Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Meggi, Sniada podpalana suczka Colie, która przez swoje ośmioletnie życie zaznała wielu rozterek:(
Miała dom, który jej nie chciał...Wzieła ją kobieta, która jak się okazało kompletnie nie dbała o Meggi. Pewnego dnia Colinka znalazła się na ulicy, błądząc i szukając jedzenia w deszczowe dni i zimne noce, chudła i mizerniała. Czwatrego kwietnia po tułaczce znalazła się w schronisku, gdzie moja znajoma znała ją wcześniej i jej historie i była bardzo zdziwiona że Meggi w takim stanie znalazła się w schronisku:( Teraz Meggi jest po sterylizacji i dochodzi do siebie w schronisku. Interesuje się Nią pracownik schroniska, ale moze zapewnic jej jedynie budę :(. Czas leci, a ja mam nadzieję że Meggi znajdzie dom, zanim trafi do pana z budą. Suczka jest łagodna, grzeczna i piękna i samotna:(
Może znajdzie sie dom,który ja pokocha i nie trafi do budy:(
Fotki wstawię po południu.

Posted

Kasia napisał(a):
Ona to chyba raczej z małych colie jest, prawda? :lol:
Nie znam sie na tych psach niestety...

Kasiu, suczki Colie sa mniejsze niz chłopaki:loveu: Jesteś Kochana, że wstawiłas foteczki i za allegro wieeeeeeelki buziak:loveu:
Mam nadzieję ze zdązymy znaleźć jej domek, zanim trafi do budy:(

Posted

majqa napisał(a):
Znów wyhaczyłaś Edi prawdziwą piękność...

To zaprzyjaźniona Lucynka ją wypatrzyła, a fakt Meggi jest śliczna i bardzo bym chciała by znalazła równie dobry domek jak Cezar. Nie wyobrażam sobie takiej kruchej ślicznoty w budzie:shake:

Posted

Kasia napisał(a):
Edytko a jakieś imię?
Tak co bym nie musiała robić aukcji bezimiennej...;)

Ona ma na imię Meggi i chyba reaguje na to imię.
Kasiu, oby Twoja aukcja była równie skuteczna jak ta Cezara. Tak po cichu na to liczę:oops: Tylko, że tak mało czasu:(

Posted

Kasia napisał(a):
Mam nadzieję, że przyniesie jej takie szczęście jak poprzednia Cezarkowi! :lol:

Ja także mam taką wieeeeeeeeeelką nadzieję!