Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='Talcott']Sasaniu na kawę z ciotką!!![/quote] A ze mną na nocny spacer :painting: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No to jesteśmy trzy....................................................:shake: Quote
Talcott Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Chyba cześć - na tfu!!!! dogo -----bleeeeeee Quote
Isadora7 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='luka1']a mnie sie juz nic nie chce[/quote] [B] Też miałam kryzys[/B] [quote name='Ziutka']No to jesteśmy trzy....................................................:shake:[/quote] [B]cztery[/B] Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 totalne lenistwo? czy rezygnacja? Quote
Isadora7 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='luka1']totalne lenistwo? czy rezygnacja?[/quote] Dobra to było chwilowe lenistwo, precz z rezygnacją, chcemy domu dla Sasanki. Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Lukuś...wysłałam Ci maila osoby zainteresowanej adopcją niedużego psiaka, może Sasankę wysłać tej Pani ??? :roll: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Ziutka']Lukuś...wysłałam Ci maila osoby zainteresowanej adopcją niedużego psiaka, może Sasankę wysłać tej Pani ??? :roll:[/quote] Oczywiście wysłałam wszystkie psiny z gatunku "małe" i Sasankę też Quote
Isadora7 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [IMG]http://www.sasanka.com.pl/gfx/sasanka_zewn6.jpg[/IMG] Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 No oczywiście nasza Sasanka nie ma nic przeciwko temu by tam zamieszkać :lol: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: tfu...tfu...tfu...nie zapeszam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [/CENTER] Quote
Ola164 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Oczywiście ze nie! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 a z czego ty sie tak cieszysz?????????????????????????????????:crazyeye: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1']a z czego ty sie tak cieszysz?????????????????????????????????:crazyeye:[/quote] A z tego ciotka, że jedziemy zawieźć Sasankę do nowego domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [SIZE=7]Co ????????????????[/SIZE] Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1'][SIZE=7]Co ????????????????[/SIZE][/quote] [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]No :multi: [/COLOR][/B][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Pani mieszka w Piastowie, nie jest to działka tylko blok (to i dobrze bo trawników Sasania nie będzie wypalała :diabloti: )[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Jak cię spotkam to cię kopnę - szczegóły!!!!! Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='luka1']Jak cię spotkam to cię kopnę - szczegóły!!!!![/quote] Upsss...to chyba dzisiaj dostane tego kopa - przecież Cię nawiedzam dzisiaj swoją osobą :diabloti: Pani jest samotną osobą, mieszka sobie sama we własnym mieszkaniu, miała psiaki od dzieciństwa. Była jakiś czas temu adoptować psiaka na Paluchu, już nawet wychodziła z nim z boksu ale okazało się, że psiak jest w tzw. depozycie, no i wróciła bez psiaka. Zaproponowałam Pani Sasankę i padło stwierdzenie, że to strzał w 10-tkę. Miski na Sasankę już czekają, smyczka itd. Umówilam się z Panią na sobotę, że przyjedziemy. Pani zaloguje się na dogo i będzie nam pisać jak się mała miewa a także będą foteczki :multi: Quote
Recommended Posts