Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']a mnie sie juz nic nie chce[/quote]
[B]
Też miałam kryzys[/B]

[quote name='Ziutka']No to jesteśmy trzy....................................................:shake:[/quote]

[B]cztery[/B]

Posted

[quote name='Ziutka']Lukuś...wysłałam Ci maila osoby zainteresowanej adopcją niedużego psiaka, może Sasankę wysłać tej Pani ??? :roll:[/quote]

Oczywiście wysłałam wszystkie psiny z gatunku "małe" i Sasankę też

Posted

[quote name='luka1']a z czego ty sie tak cieszysz?????????????????????????????????:crazyeye:[/quote]
A z tego ciotka, że jedziemy zawieźć Sasankę do nowego domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='luka1'][SIZE=7]Co ????????????????[/SIZE][/quote]
[CENTER][SIZE=7][B][COLOR=Red]No :multi:
[/COLOR][/B][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]Pani mieszka w Piastowie, nie jest to działka tylko blok (to i dobrze bo trawników Sasania nie będzie wypalała :diabloti: )[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='luka1']Jak cię spotkam to cię kopnę - szczegóły!!!!![/quote]
Upsss...to chyba dzisiaj dostane tego kopa - przecież Cię nawiedzam dzisiaj swoją osobą :diabloti:

Pani jest samotną osobą, mieszka sobie sama we własnym mieszkaniu, miała psiaki od dzieciństwa. Była jakiś czas temu adoptować psiaka na Paluchu, już nawet wychodziła z nim z boksu ale okazało się, że psiak jest w tzw. depozycie, no i wróciła bez psiaka.
Zaproponowałam Pani Sasankę i padło stwierdzenie, że to strzał w 10-tkę.
Miski na Sasankę już czekają, smyczka itd.
Umówilam się z Panią na sobotę, że przyjedziemy.
Pani zaloguje się na dogo i będzie nam pisać jak się mała miewa a także będą foteczki :multi: