GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Agnieszko aktualnialabys pierwszy post, bo ona juz nie bardzo proszę dodaj nowe psiaki a te bezpieczne wykasuj. A TERAZ PROSZĘ O PROPOZYCJE , KTORY Z ZGROZONYCH PSOW JEST NAJMNIEJSZY I NAJBARDZIEJ ZGODNY Z INNYMI ZWIERZĘTAMI, moze uda mi się przekonac jedną Pani z Krakowa. ALe w związku z tym ze mnie ma duzego mieszkania a ma inne zwierzęta dużą suczkę , nie jest wysterylizowana, poza tym jest kot, dwie adoptowane tchórzofretki i jeden adoptowany królik - to najlepiej bylo by malusią sunię lub jakiego malego kastrata. Więc jesli jest jakis spokojny dziadek - to dziewczyny piszcie - moze uda mi się zareklamowac:lol: Quote
kikou Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='GoskaGoska']Agnieszko aktualnialabys pierwszy post, bo ona juz nie bardzo proszę dodaj nowe psiaki a te bezpieczne wykasuj. A TERAZ PROSZĘ O PROPOZYCJE , KTORY Z ZGROZONYCH PSOW JEST NAJMNIEJSZY I NAJBARDZIEJ ZGODNY Z INNYMI ZWIERZĘTAMI, moze uda mi się przekonac jedną Pani z Krakowa. ALe w związku z tym ze mnie ma duzego mieszkania a ma inne zwierzęta dużą suczkę , nie jest wysterylizowana, poza tym jest kot, dwie adoptowane tchórzofretki i jeden adoptowany królik - to najlepiej bylo by malusią sunię lub jakiego malego kastrata. Więc jesli jest jakis spokojny dziadek - to dziewczyny piszcie - moze uda mi się zareklamowac:lol:[/quote] przeciez czarny dziadeczek jest przespokojny i zgadza sie z psami... a jajeczka mozna mu ciachnac jeszcze przed wyjazdem, moze nawet w schronisku... wtedy dt w kojcu moglby byc moze dla jakiegos wiekszego niunia, bo [B]jak taki maluch stary, gladkowlosy ma przetrwac zime w kojcu....?[/B] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 zaraz jade do schronu, zaklepie dziadoslowa i dowiem sie o plec jamnika ;);););) bedzie dobrze ;);););) DZIEKUJEMY OLENKO SKABRIE NASZ !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kurczę, to może naprawdę zaproponować tej pani z Krakowa czarnego dziadzia? Wtedy Olenkę wkręcimy w kogoś innego :diabloti: Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ale nie wiem, mi się on na foto wydaje dość duzy. Jesli mozecie to napiszcie czy jest on do kolana, do polowy lydki itd. i czy znacie jego stosunek do kotow i innych zwierząt. Poza tym ja tylko mogę wyslac Pani jego zdjęcia, ale nic nie obiecuję i szczerze mowiąc raczej bym nie liczyla na DS , moze jak by byla jakas naprawdę kruszynka mala to bym Panią przekonala. Jednak uwazam, ze jak dziadek ma okazje jechac na morze to juz powinna sie zacząć załatwiac wysztko pod tym kątem. Ta Pani napisala pod katem Mapeta, ze chcialby jakos pomoc, ale do domu go nie moze zabrac, bo ma juz zwierzyniec a do tego Mapet jest dosc spory, ale jesli z chęciom by jakos pomogla. Zapytalam się czy ewentuanie transportowo by mogla pomoc itd, Pani napisalam, ze jak cos to po wakacjach będzie miec auto. Jedynak wydaje mi się ze czarnulek jest trochę tez za duzy i ewentualnie jaką kruszkę bym mogla sporobowac. Moge oczywiscie wyslac jego , ale czy znacie jego stosunek do innych zwierząt? Glownie do kotow i suniek Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 pies jest nizszy niz do kolana, fajny do ludzi, na boksie zgodny. Quote
kikou Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ja moglabym go wziac w poniedzialek do domu to moznaby zbadac jego stosunek do kotow....(mam kotke ktora nie jest najmilsza dla pieskow to odrazu bedzie widac...) zatrwaza mnie mysl jak taka kruszyna ma w kojcu zyc? chociaz to i tak milon razy lepsze niz strzykawka... nie zaszkodzi wyslac zdiecie do Pani...moze sie zakocha? Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 słuchajcie,mam szanse,powtarzam SZANSE załatwić transport dziadka do Rowów,może się dogadam,że do Słupska,czy stąd transport do Oleny byłby przez nią możliwy? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 plec jamnika - meska. Kikou - pies jest juz wypisany u nas sa dokumenty jak cos. sprawdze go jutro na koty. Quote
GoskaGoska Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 tak dla pewnosci to mowimy o tym psie : [IMG]http://images30.fotosik.pl/228/d335f0b8fb46a327.jpg[/IMG] Agnieszko (V) proszę zrob porządek z pierwszym postem Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jak się cieszę ,że nie strzykawka!!!!!Próbujmy jeszcze na Cito z tą Panią !! Kojec u Oleńki mamy zaklepany ale najcudniej byłoby żeby Niuńcio trafił do domu on podobno jest grzeczny bardzo - a widać że jest delikatny - zima w kojcu!! Buuuu:-(:-( Co do siwej jamniczej biedy - wiadomo coś -o jego stanie??? poza tym że facecik??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Agnieszko!!!! Koperku????? Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja bym tak nie panikowała z tym kojcem, jak znam Olenkę to on tam spędzi 2 pierwsze godziny... Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Też pocichutku na to liczyłam Nerisku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jeezu najważniejsze że psina już " zaklepany" iże się od niego .....:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Poker']słuchajcie,mam szanse,powtarzam SZANSE załatwić transport dziadka do Rowów,może się dogadam,że do Słupska,czy stąd transport do Oleny byłby przez nią możliwy?[/quote] czy moja propozycja nie jest dla Was interesująca? :crazyeye: czy pies przefrunie nad morze na lotni ? Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Do następnego... A zaraz nam się skończą opcje! Coś ohydnego na obrzydzenie kolacji: Jak mozna uszczęśliwić psa? TAK: dać mu wołowy udziec pięciokrotnie cieższy od niego samego! [IMG]http://images33.fotosik.pl/315/dbc4c973f434432a.jpg[/IMG] Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Poker']słuchajcie,mam szanse,powtarzam SZANSE załatwić transport dziadka do Rowów,może się dogadam,że do Słupska,czy stąd transport do Oleny byłby przez nią możliwy?[/quote] Nie denerwuj się Pokerku!!! Zaraz pomeczymy eri to porozmawia z Olenką!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Poker']czy moja propozycja nie jest dla Was interesująca? :crazyeye: czy pies przefrunie nad morze na lotni ?[/quote] skądinąd wiem, że Olka ma URLOP, i ma auto, to może da radę podjechać? Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ja siem nie denerwujem,tylko okazja może przepaść. Z tego co wiem , to transport może być w ten albo przyszły weekend.Ale dopóki nie wypowie się Olena,nie zaczynam rozmów,bo to zbyt ważna i poważna osoba. Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Olenka_F, nie Olena, ja Oleny nie znam żadnej... Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nerisku kochany dzwoń Aniele!!! I wszystko raportuj!!!! Agnieszko a co z e staruszkiem Jamniorkiem??? Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Neris']Olenka_F, nie Olena, ja Oleny nie znam żadnej...[/quote] neris,nie bądź taka drobiazgowa ;),jak zwał tak zwał,wiadomo o kogo chodzi,tzn Olenkę _F Quote
Neris Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jak jej powiem, że jest ważna to padnie z zachwytu :diabloti: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jest najwazniejsza na świecie ALE DZWOŃ!!!!:mad: Quote
Recommended Posts