Koperek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A [B][SIZE=3][COLOR=magenta]BABCIĘ[/COLOR][/SIZE][/B] to już wszyscy znają, więc pytać nie będę... :eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/269/a2eabfeeec53882d.jpg[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Slomka22']6 latek? Płaczek? Znalazl domek?[/quote] Pierwsza linijka dobrze- trafione zatopione! Druga- niestety nie, mam nadzieję, że JESZCZE nie...:roll: Quote
Slomka22 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 oba psiaki poslalam do GW i WW - moze im sie uda Quote
Koperek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='Slomka22']oba psiaki poslalam do GW i WW - moze im sie uda[/quote] Mega szybkie działanie!:lol: Dziękuję [B]Słomka[/B]! Quote
Slomka22 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 mam nadzieje, ze opublikuja bo poslalam w sumie 5 pieskow do ogloszenia z jednego maila ;) Quote
Koperek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 SUPER Słomka! :) [SIZE=3][B]kikou[/B]- [/SIZE][B][SIZE=3]ta krótkowłosa owczarka jeszcze jest!!![/SIZE] [/B]Widzialam ją dzisiaj, więc jej nie wzięły te baby, co Negri pisała. Dzwoń szybko do tej babki i powiedz, że ma się po nią zgłosić!!! :lol: Szkoda suki, bo piękna, mądra, [U]sprawdzona[/U] i na prawdę atrakcyjna, a ona by ją sobie wysterylizowała! Quote
kikou Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ale akurat ta kobieta ma dwa koty...a napisalas sama, ze ta krotkowlosa sunia kotow i w ogole innych zwierzat nie lubi.....:shake: przed chwila wyslalam jej Agriego....kastrat to prawie jak suczka..;), a na jego watku napisalyscie, ze chlopczyk zgodny do wszystkich stworzen... Quote
Koperek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a do tej drugiej kobiety tez sie nie nadaje? Quote
kikou Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ta druga ma yorka i suke owczarka i dochodzace dwuletnie dziecko... to jest ta co ma przyjechac we wrzesniu i spobowac oswoic czarnule ze Szczecinskiej... nie zezarlaby yorka? Quote
iwa77 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='irysek']my nad kotkami myslimy, mozna je zabrac w sobote? w pt nam nie bardzo pasuje...[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]Irysku[/B][/COLOR] - czy jeszcze myślicie czy już coś wiadomo . Nieśmiało przypominam , że piątek jest jutro i nadal nie wiemy na czym stoimy ...... Quote
Negri Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Szkoda że onki nie zabrały :( Ona już jest po sterylce. Słuchajcie ja koty jutro muszę do schronu zanieść. Licze na to że uda mi sie je od razu wydać ale wiadomo jak to jest.... Iwa a możesz je na 1 dzień zabrać i w sobotę Irysek przekazać?? Quote
iwa77 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kinguś - nie ma sprawy na weekend mogę je wziąć . Zadzwoń do mnie jak możesz to się umówimy ! Quote
irysek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 myslimy myslimy, dzis wrocilam od spaniela o 6ej rano wiec opoznia sie troche to myslenie. musze tza spytac, w jakim wieku sa itd? Quote
iwa77 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jednej kiteczce udało się znaleźć domek , została jedna do wydania . [B]Kotka która została jest od dzisiaj już u mnie - może zostać do niedzieli , ponieważ później wyjeżdżam. [/B] Koteczka jest czarna(lekko grafitowa ? ) z delikatnym białym znaczeniem na piesiach , ma ok. 4/5 tyg. Dzisiaj została odrobaczona w schronie i teraz ma trochę rozwolnienia. Poza tym ma się dobrze i jest urocza! U Kingi kotka nie mogła dłużej zostać , dlatego wzięłam ją awaryjnie na krótki DT [B] [COLOR="Red"]Kto może pomóc i wziąć koteczkę od niedzieli ??????????[/B][/COLOR] Quote
iwa77 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [COLOR="Red"][SIZE="5"]Komu malutką koteczkę , komu .... ?????????????????????[/SIZE][/COLOR] Quote
kikou Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Sunia średniej wielkości, 5-6 letnia,bardzo źle znosi warunki schroniskowe [IMG]http://img382.imageshack.us/img382/9638/dscf2214kv0.jpg[/IMG] [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/9752/dscf2192fv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img301.imageshack.us/img301/2173/dscf2194dx8.jpg[/IMG][/quote] czy ktoś wie co sie stało z tą suńką....oprócz informacji na pocz lipca...nic później o niej nie ma.... czy są informacje o niej na jakiś innych wątkach? Quote
Koperek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja mam jej w miarę świeże fotki. Sunia dalej w schronie. Nawet ostatnio spojrzałyśmy na siebie z bliska, bo byłam na boksie :) Wątku swojego nie ma, niestety... Quote
kikou Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Aga mam takie pytanie a co sie stalo z tym ratlerkiem płaczliwym, któremu robiłaś zdiecia, co strasznie płakał z byle powodu...ktos go wziął i potem oddał.... rozpaczliwie wrzeszczał nawet jak sobie zaplątał łapke w ssmycz? Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 brak naszych glowych informatorow i wątek zamilkl. To ja wstawie linka do bazarkow na Trisa, Rudzika i Olafka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10819656#post10819656[/URL] Quote
Slomka22 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 To prosze o watek dla sunki to w miare mozliwosci ja pooglaszam - tyle moge chociaz ze swojej strony A czy biedny placzliwy psiaczek jeszcze nie ma swojego domku? Tak roboczo sobie go nazwalam Dropsik :) Quote
kikou Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Slomka22']To prosze o watek dla sunki to w miare mozliwosci ja pooglaszam - tyle moge chociaz ze swojej strony A czy biedny placzliwy psiaczek jeszcze nie ma swojego domku? Tak roboczo sobie go nazwalam Dropsik :)[/quote] ta sunia na fotkach powyzej nie ma kompletnie nic... nie ma zalozonego watku ...jesli tylko masz chwilke czasu to zaloz jej prosze watek... chwilowo jest malo informacji ale to pozniej "nasze Agnieszki" cos dopowiedza to sie uzupelni, a sunka juz bedzie pokazywana w eterze..... a Dropsik bardzo pasuje, to jak rozumiem tego bialo-czarnego 6ciolatka nazwalas..... Quote
Neris Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Olaf musi zniknąć od Olenki, ona musi zabrać męża ze szpitala, mąż jest w śpiączce i chyba wymaga całodobowej opieki... Quote
iwa77 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 W tej chwili niestety nie będę mogła pomóc dostarczając informacji - chwilowo nie będzie mnie na Dogo. Quote
GoskaGoska Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :-([quote name='Neris']Olaf musi zniknąć od Olenki, ona musi zabrać męża ze szpitala, mąż jest w śpiączce i chyba wymaga całodobowej opieki...[/quote] Ktos wogole ma jakis pomsyl? Co teraz zrobimy?!!! ja nie ma wogole pomyslu Quote
Recommended Posts