Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ile remont trwa?

bo jak na bank idzie do ciebie, to myśle, ze by przeszło nawet w domu.

ale warunek to dogadanie sie z moim dziadostwem:lol:

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='demi']a ile remont trwa?

bo jak na bank idzie do ciebie, to myśle, ze by przeszło nawet w domu.

ale warunek to dogadanie sie z moim dziadostwem:lol:[/quote]
mój remont trwa od lutego i mam go absolutnie dosyć!!!:angryy:

Posted

[quote name='agata51']W to nie wątpimy. Każdy by miał dobrze u ciebie.[/quote]
Kanulek dzisiaj chyba tak nie myśli...oj narozrabiała dziewczynka!!! narozrabiała!!! Leży w kuchni obrażona!!!

Posted

[quote name='agata51']Dałaś w skórę? Czekam na szczegóły na jej wątku. Ciekawa jestem, co znów zmalowała.[/quote]
...dostała burę, porządną, najlepsze, że na koniec się obraziła...ja nie biję...nie mam serca! A czasem by im się przydało zadko-pranko! otóż...jak ciocia wychodzi i jej nie ma, to można broic!!! I jak złapie się tapetę w ząbki i pociągnie to ona tak fajnie odchodzi!!! A jak już odejdzie to ciocia fajnie się męczy, żeby przykleic ją kropelką:angryy:

Posted

Dokumenty już wypisane- NA MNIE!:cool1:
Saurona jutro wiozę do hotelu- KOŁO SIEBIE!:cool1:
Co dwa tygodnie ma być na kontroli w schronie i oczywiście kto go będzie woził- JA!:cool1:
Kupiłam żarcie (następne w dostawie w poniedzialek)- DOWOZIĆ BĘDĘ JA!:cool1:

[B]Ulv[/B]- ja sobie jeszcze z Tobą porozmawiam!!!:mad::mad:

Kasę na hotel potrzebuję! Piszę tutaj, bo na kom. nie mam już kasy. Możesz jutro podjechac do schronu, czy może będziesz w domu- mi wsio ryba, skąd ją odbiorę!

Posted

[quote name='ecci']KOPEREK, czy jest coś w czym mogę Ci pomóc!!!???[/quote]
Oczywiście! Ale to w późniejszym czasie- wykorzystam Cię do granic możliwości!:diabloti:

Posted

[quote name='Koperek']Oczywiście! Ale to w późniejszym czasie- wykorzystam Cię do granic możliwości!:diabloti:[/quote]
wykorzystuj, wykorzystuj:evil_lol:

Posted

[quote name='*Gajowa*']Cieszę się, że Sauronek ma perspektywę na dobry domek i jutro wyjdzie ze schronu. Trzymam kciuki za jego zdrowie :thumbs:.[/quote]
Gajowa wróć!!!:mad:
Sauronek ma zapewniony [B]bardzo dobry[/B] domek:evil_lol: Ok 10 lipca, jest szansa, że wcześniej (ekipa wchodzi we wtorek:multi:) już zabiorę go do domu!
Rzecz jasna, że będziemy go probować wszelkimi sposobami leczyć, jeżeli te guzy które ma okażą się złośliwe pies będzie u nas do końca swoich dni, nigdy nie pozwolę go uśpić!!!

Posted

[quote name='ecci']Gajowa wróć!!!:mad:
Sauronek ma zapewniony [B]bardzo dobry[/B] domek:evil_lol: Ok 10 lipca, jest szansa, że wcześniej (ekipa wchodzi we wtorek:multi:) już zabiorę go do domu!
Rzecz jasna, że będziemy go probować wszelkimi sposobami leczyć, jeżeli te guzy które ma okażą się złośliwe pies będzie u nas do końca swoich dni, nigdy nie pozwolę go uśpić!!![/quote]

Akurat w tym ostatnim to ja decyduję, bo moje nazwisko jest na umowie! I nigdy nie pozwolę, żeby się [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON [/COLOR][/SIZE][/B]męczył bardziej, niż jest to potrzebne do wyleczenia!

Twoje decyzje będą od momentu przekroczenia progu Twojego domu przez Saurona- i zmianie umowy adopcyjnej- się rozumie.

Posted

[quote name='Koperek']Akurat w tym ostatnim to ja decyduję, bo moje nazwisko jest na umowie! I nigdy nie pozwolę, żeby się [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON [/COLOR][/SIZE][/B]męczył bardziej, niż jest to potrzebne do wyleczenia!

Twoje decyzje będą od momentu przekroczenia progu Twojego domu przez Saurona- i zmianie umowy adopcyjnej- się rozumie.[/quote]
no jasne, że tak!!! Nie wyraziłam się chyba dość jasno, ostatnio mam z tym kłopot!!! Chodziło mi oto, że Sauron będzie przez nas leczony, na pewno też nie pozwolę się mu męczyc...ale nie mówmy teraz o tych ciemnych stronach, chłopak żyje i nawet ma sie nieźle...bynajmniej się miał...wiesz może jak się teraz czuje??? I moze napisz co u niego jeżeli go odwiedziłaś???:cool3:

Posted

1. Jest chudy, jak szkapa.
2. Został dzisiaj zaczipowany i odrobaczony.
3. Oczywiście nie jest zaszczepiony, bo nie ma jak.
4. Jutro dostanie steryda na tydzień- to dla niego raczej ostatnia szansa na wyleczenie.

...plus oczywiście spacerki i lepsze samopoczucie też by się przydało. Bo chłopak przestał jeść i humorek nie taki, jak trzeba. Choć dzisiaj "umył mi" całą twarz (widocznie brudna do schronu przyszłam:oops:) to widzę, że radość z niego ulatuje...

Poczekamy, zobaczymy...

Posted

[B]A Ty mi go w ogóle oddasz...???[/B]:cool3:
Jeżeli TAK to powiedz mi gdzie dokładnie znajduje się ten hotelik w którym Sauronek przebywa!!!;)