demi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a ile remont trwa? bo jak na bank idzie do ciebie, to myśle, ze by przeszło nawet w domu. ale warunek to dogadanie sie z moim dziadostwem:lol: Quote
demi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ecci a on na stałe do ciebie idzie, czy na dt?:razz: Quote
ulvhedinn Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O ile wiem, to Sauron do Ecci idzie ok. 10.07 ;) absolutnie na stałe:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ano :evil_lol: Czekaj, jak poznasz Saurona, to go pokochasz tyż :eviltong: Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='demi']a ile remont trwa? bo jak na bank idzie do ciebie, to myśle, ze by przeszło nawet w domu. ale warunek to dogadanie sie z moim dziadostwem:lol:[/quote] mój remont trwa od lutego i mam go absolutnie dosyć!!!:angryy: Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 "Najdluzszy remont nowoczesnej Europy." Ecci, Sauron jest twoj, czyz nie? Quote
demi Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 pewnie, że bym pokochała, jak niedzwiadek wygląda- cudeńko:loveu: Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='ecci']Jest "zaklepany", będzie miał u mnie dobrze!!![/quote] W to nie wątpimy. Każdy by miał dobrze u ciebie. Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='agata51']W to nie wątpimy. Każdy by miał dobrze u ciebie.[/quote] Kanulek dzisiaj chyba tak nie myśli...oj narozrabiała dziewczynka!!! narozrabiała!!! Leży w kuchni obrażona!!! Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dałaś w skórę? Czekam na szczegóły na jej wątku. Ciekawa jestem, co znów zmalowała. Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='agata51']Dałaś w skórę? Czekam na szczegóły na jej wątku. Ciekawa jestem, co znów zmalowała.[/quote] ...dostała burę, porządną, najlepsze, że na koniec się obraziła...ja nie biję...nie mam serca! A czasem by im się przydało zadko-pranko! otóż...jak ciocia wychodzi i jej nie ma, to można broic!!! I jak złapie się tapetę w ząbki i pociągnie to ona tak fajnie odchodzi!!! A jak już odejdzie to ciocia fajnie się męczy, żeby przykleic ją kropelką:angryy: Quote
agata51 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mój syn, jak był malutki, uwielbiał to robić. Wiesz, powiem ci w sekrecie, że mnie też by się podobało. Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dokumenty już wypisane- NA MNIE!:cool1: Saurona jutro wiozę do hotelu- KOŁO SIEBIE!:cool1: Co dwa tygodnie ma być na kontroli w schronie i oczywiście kto go będzie woził- JA!:cool1: Kupiłam żarcie (następne w dostawie w poniedzialek)- DOWOZIĆ BĘDĘ JA!:cool1: [B]Ulv[/B]- ja sobie jeszcze z Tobą porozmawiam!!!:mad::mad: Kasę na hotel potrzebuję! Piszę tutaj, bo na kom. nie mam już kasy. Możesz jutro podjechac do schronu, czy może będziesz w domu- mi wsio ryba, skąd ją odbiorę! Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 KOPEREK, czy jest coś w czym mogę Ci pomóc!!!??? Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='ecci']KOPEREK, czy jest coś w czym mogę Ci pomóc!!!???[/quote] Oczywiście! Ale to w późniejszym czasie- wykorzystam Cię do granic możliwości!:diabloti: Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Koperek']Oczywiście! Ale to w późniejszym czasie- wykorzystam Cię do granic możliwości!:diabloti:[/quote] wykorzystuj, wykorzystuj:evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Cieszę się, że Sauronek ma perspektywę na dobry domek i jutro wyjdzie ze schronu. Trzymam kciuki za jego zdrowie :thumbs:. Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='*Gajowa*']Cieszę się, że Sauronek ma perspektywę na dobry domek i jutro wyjdzie ze schronu. Trzymam kciuki za jego zdrowie :thumbs:.[/quote] Gajowa wróć!!!:mad: Sauronek ma zapewniony [B]bardzo dobry[/B] domek:evil_lol: Ok 10 lipca, jest szansa, że wcześniej (ekipa wchodzi we wtorek:multi:) już zabiorę go do domu! Rzecz jasna, że będziemy go probować wszelkimi sposobami leczyć, jeżeli te guzy które ma okażą się złośliwe pies będzie u nas do końca swoich dni, nigdy nie pozwolę go uśpić!!! Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='ecci']Gajowa wróć!!!:mad: Sauronek ma zapewniony [B]bardzo dobry[/B] domek:evil_lol: Ok 10 lipca, jest szansa, że wcześniej (ekipa wchodzi we wtorek:multi:) już zabiorę go do domu! Rzecz jasna, że będziemy go probować wszelkimi sposobami leczyć, jeżeli te guzy które ma okażą się złośliwe pies będzie u nas do końca swoich dni, nigdy nie pozwolę go uśpić!!![/quote] Akurat w tym ostatnim to ja decyduję, bo moje nazwisko jest na umowie! I nigdy nie pozwolę, żeby się [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON [/COLOR][/SIZE][/B]męczył bardziej, niż jest to potrzebne do wyleczenia! Twoje decyzje będą od momentu przekroczenia progu Twojego domu przez Saurona- i zmianie umowy adopcyjnej- się rozumie. Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Koperek']Akurat w tym ostatnim to ja decyduję, bo moje nazwisko jest na umowie! I nigdy nie pozwolę, żeby się [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON [/COLOR][/SIZE][/B]męczył bardziej, niż jest to potrzebne do wyleczenia! Twoje decyzje będą od momentu przekroczenia progu Twojego domu przez Saurona- i zmianie umowy adopcyjnej- się rozumie.[/quote] no jasne, że tak!!! Nie wyraziłam się chyba dość jasno, ostatnio mam z tym kłopot!!! Chodziło mi oto, że Sauron będzie przez nas leczony, na pewno też nie pozwolę się mu męczyc...ale nie mówmy teraz o tych ciemnych stronach, chłopak żyje i nawet ma sie nieźle...bynajmniej się miał...wiesz może jak się teraz czuje??? I moze napisz co u niego jeżeli go odwiedziłaś???:cool3: Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 1. Jest chudy, jak szkapa. 2. Został dzisiaj zaczipowany i odrobaczony. 3. Oczywiście nie jest zaszczepiony, bo nie ma jak. 4. Jutro dostanie steryda na tydzień- to dla niego raczej ostatnia szansa na wyleczenie. ...plus oczywiście spacerki i lepsze samopoczucie też by się przydało. Bo chłopak przestał jeść i humorek nie taki, jak trzeba. Choć dzisiaj "umył mi" całą twarz (widocznie brudna do schronu przyszłam:oops:) to widzę, że radość z niego ulatuje... Poczekamy, zobaczymy... Quote
ecci Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [B]A Ty mi go w ogóle oddasz...???[/B]:cool3: Jeżeli TAK to powiedz mi gdzie dokładnie znajduje się ten hotelik w którym Sauronek przebywa!!!;) Quote
Koperek Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Od jutra zacznie przebywać. W Sulimowie- mowi Ci to coś??:cool3: Quote
Recommended Posts