modliszka84 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Misiek chyba bedzie miał dom, bo w schronisku już 3 razy odwiedzał go pewien pan, żeby sie z nim zapoznać. Teraz tylko czekac trzeba aż bude zrobi... Pana widziałam wczoraj, wyglądał w porządku, byłz psem na spacerze, więc myślę że bedzie ok. Quote
modliszka84 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 a dzisiaj jeszcze bardzo fajni ludzie z okolic Czestochowy dzwonili, więc jakby co to domek w zapasie też jest... szczerze mówiąc to wolałabym ten dom z Czestochowy, bo tam by Misiek mieszkał w domu a nie w budzie :oops: Quote
Seaside Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 modliszka84 napisał(a):a dzisiaj jeszcze bardzo fajni ludzie z okolic Czestochowy dzwonili, więc jakby co to domek w zapasie też jest... szczerze mówiąc to wolałabym ten dom z Czestochowy, bo tam by Misiek mieszkał w domu a nie w budzie :oops: to trzymam mocno kciuki :loveu: Ale swoją drogą to bardzo dobrze że ten człowiek go odwiedza.... dobrze to rokuje ;) Quote
modliszka84 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 pan z okolic Pabianic nie zrezygnował z psiaka, dzisiaj też był rano wyprowadzić go na spacer. Nadal chce go wziąc, tylko urządza teren i budę. Gdyby co to ludzie z okolic Częstochowy są bardzo zdecydowani. Chciałam im polecić bernardyna ( bo też mamy :( ) ale tamtem wpadł im w oko bardzo. Quote
majqa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Który z domków byłby dla niego naj...naj...? Masz taką wizję? Quote
modliszka84 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Naj Naj byłby chyba ten z Częstochowy, ale pan z okolic Pabianic był pierwszy i prosto do schroniska przyszedł, więc niejako nie mam głosu w tym temacie... Tylko gdyby pan zrezygnował... Quote
ala_94 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No to piesek ma w czym wybierać:p A tak na poważnie - to chyba dobrze, że tyle osób chciałoby go przygarnąć;) W razie czego zawsze jest drugie wyjście... Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ala_94 napisał(a):No to piesek ma w czym wybierać:p A tak na poważnie - to chyba dobrze, że tyle osób chciałoby go przygarnąć;) W razie czego zawsze jest drugie wyjście... Byleby ten alternatywny domek czekał, co jest mało prawdopodobne, bo jeśli nie temu to innemu psu otworzy drzwi i da lepsze życie. Quote
majqa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Eh psiaku, niech się już Twoja sytuacja rozwiąże pozytywnie. Quote
ala_94 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 To świetnie, że piesek ma już właściciela!:multi::multi::multi: Quote
Rybka. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dziewczyny, dzisiaj anielica przywiozła mi coś takiego... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111086 Czy miałyście więcej chętnych domków na psiaka? Może uda mi się sunię wyadoptować... Proszę podajcie kontakt jeżeli macie jakieś chętne domki. Quote
Seaside Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 podnoszę zapytanie rybki :) a może tytuł by zmienić :razz: ;) Quote
Recommended Posts