Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiek chyba bedzie miał dom, bo w schronisku już 3 razy odwiedzał go pewien pan, żeby sie z nim zapoznać. Teraz tylko czekac trzeba aż bude zrobi...
Pana widziałam wczoraj, wyglądał w porządku, byłz psem na spacerze, więc myślę że bedzie ok.

Posted

a dzisiaj jeszcze bardzo fajni ludzie z okolic Czestochowy dzwonili, więc jakby co to domek w zapasie też jest...
szczerze mówiąc to wolałabym ten dom z Czestochowy, bo tam by Misiek mieszkał w domu a nie w budzie :oops:

Posted

modliszka84 napisał(a):
a dzisiaj jeszcze bardzo fajni ludzie z okolic Czestochowy dzwonili, więc jakby co to domek w zapasie też jest...
szczerze mówiąc to wolałabym ten dom z Czestochowy, bo tam by Misiek mieszkał w domu a nie w budzie :oops:

to trzymam mocno kciuki :loveu:

Ale swoją drogą to bardzo dobrze że ten człowiek go odwiedza.... dobrze to rokuje ;)

Posted

pan z okolic Pabianic nie zrezygnował z psiaka, dzisiaj też był rano wyprowadzić go na spacer.
Nadal chce go wziąc, tylko urządza teren i budę.

Gdyby co to ludzie z okolic Częstochowy są bardzo zdecydowani.

Chciałam im polecić bernardyna ( bo też mamy :( ) ale tamtem wpadł im w oko bardzo.

Posted

Naj Naj byłby chyba ten z Częstochowy, ale pan z okolic Pabianic był pierwszy i prosto do schroniska przyszedł, więc niejako nie mam głosu w tym temacie...
Tylko gdyby pan zrezygnował...

Posted

No to piesek ma w czym wybierać:p A tak na poważnie - to chyba dobrze, że tyle osób chciałoby go przygarnąć;) W razie czego zawsze jest drugie wyjście...

Posted

ala_94 napisał(a):
No to piesek ma w czym wybierać:p A tak na poważnie - to chyba dobrze, że tyle osób chciałoby go przygarnąć;) W razie czego zawsze jest drugie wyjście...

Byleby ten alternatywny domek czekał, co jest mało prawdopodobne, bo jeśli nie temu to innemu psu otworzy drzwi i da lepsze życie.