Dorota Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bardzo ,bardzo dziękuję SUUUUUUUUUUUUUUPER , gdzie on będzie i czy ta osoba wie ze on jeszcze wymaga specjalnej opieki? Strasznie sie ciesze , na reszcie skończył sie dramat tego biedaka. Quote
patch75 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 dorota, napisz, co rozumiesz przez specjalna opieke Quote
cattbery Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam nadzieję że psiaczek trafi na wspaniały dom. Quote
patch75 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 bazarek na pokrycie kosztwo leczenia i pobytu w klinice [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9987719#post9987719[/url] Quote
Dorota Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bardzo sie ciesze że Misiek będzie miał opiekę ,specjalne traktowanie rozumiem jako ostrożne karmienie,kilka razy dziennie po troszku,witaminy . Rozumiecie że on jest jeszcze słaby ,to wszystko i aż tyle. Natomiast gdyby była taka mozliwośc ze byłby juz silniejszy to on ma lekki przerost prostaty i chciałabym go wykastrować oczywiście moja sprawa jest pokrycie kosztów kastracji. jestem wdzięczna wam wzystkim za pomoc, bardzo wdzięczna , mam nadzieję ze idzie LEPSZE dla wielu psiaków jeszcze raz dzięki za to ze moga na nas liczyć takie biedy jak Misiek Quote
patch75 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 widze, ze imie Misiek sie zaadoptowalo, jak widze takie duze, to zawsze mysle-Misiek!:lol: myslalam, ze cos duzo powazniejszego z ta opieka, czyli karmic ostroznie, jak w kazdym przypadku psa w taki stanie Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Dorota']Jestem zaskoczona tym wywodem o piaskownicy kogoś kto widzi zdjecia psa a kto działa na rzecz zwierzat . Opinia ta i inne są prosze się nie martwic. [B]A jeżeli mówimy o policji etc., to są od tego Organizacje które w swoim statucie mają ochronę i dobro zwierzat.[/B] Jeżeli chcesz wiedziec więcej skontaktuj się z nami,[/quote] Jesli ktos jest bezposrednim swiadkiem, znecania sie nad psem to wzywa policje, przede wszystkim. Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='olga nik']Sytaucja tego psa jest tragiczna, [B][COLOR=red]jak i wielu psów z tego schroniska[/COLOR][/B].Pomoc bardzo potrzebna.Jeżeli ktoś może wesprzeć finansowo,prosimy o kontakt na PW Dajmy mu drugą szansę:placz::placz:[/quote] I znow zaczynasz' swoja starą melodie", przeciez Ty na psach sie nie znasz, sama to psialas, skad nagle wiedza sie wziela? Chodzisz do schroniska, podobno nie, jasnowidz?:angryy: Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='patch75']To psiak z Korabiewic, wycienczony, zaglodzony. Przebywa w klinice w Warszawie, ale musi ja opuscic, tylko gdzie ma pojsc???Dokad? bYl tak wycienczony, ze jak wsadzil leb w miske z woda, to juz jej nie mogl wyjac...Jego leczenie jest kosztowne, a wszystkim zajmuja sie dwie wspaniale osoby, ktore wydaja ostatni grosz na utrzymanie go przy zyciu...Czy on nie zasluguje na druga sznase?? oto slowa lekarza: Wycienczenie, z głodu ,pragnienia ,miał juz objawy neurologiczne ,był bity bo jest bardzo wystraszony każde podejscie człowieka traktuje jako cos złego dla niego ale jest juz troche lepiej bardzo szybko się socjalizuje. [/quote] Ty z Olsztyna i doskonale wszystko wiesz o psie? :roll: Zlozylas doniesienie na policje? Quote
patch75 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='patch75']oto bazarek dla psiaka na pokrycie kosztow leczenia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9974320#post9974320[/URL] na tym waku NIE BEDA PODEJMOWANE kwesteie dotyczace dzialania tego schroniska ani KLOTNIE, tylko kwestie dotyczace tego konkretnego psiaka, ANI OSOBISTE UTARCZKI Quote
mtf zalesie Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a ja tam bywam , widze,chodze wszedzie i zgadzam sie z opinia ze pani magda nie daje sobie rady z dopilnowaniem pana irka ktory nadzoruje psy na lancuchach i boksach wokol ,wiec nie ma co robic nagonki na dziewczyny ktore sa tam co tydzien niestety maja racje, chyba ze komus zalezy zeby bylo tam gorzej.pies byl w boksie nr 11,ledwo zipal,nikt sie nim nie interesowal .bylam tam w niedziele 12 kwietnia,tego pani brakuje-swiadek maria tylicka Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='mtf zalesie']a ja tam bywam , widze,chodze wszedzie i zgadzam sie z opinia ze pani magda nie daje sobie rady z dopilnowaniem pana irka ktory nadzoruje psy na lancuchach i boksach wokol ,wiec nie ma co robic nagonki na dziewczyny ktore sa tam co tydzien niestety maja racje, chyba ze komus zalezy zeby bylo tam gorzej.pies byl w boksie nr 11,ledwo zipal,nikt sie nim nie interesowal .bylam tam w niedziele 12 kwietnia,tego pani brakuje-swiadek maria tylicka[/quote] Jaka konkretna propozycja? Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Biedny pies, ciekawe ile ich jeszcze takich tam jest Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']Biedny pies, ciekawe ile ich jeszcze takich tam jest[/quote] :razz: a ciekawe ile takich jest w Ostrodzie? Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']:razz: a ciekawe ile takich jest w Ostrodzie?[/quote] Umierających z głodu? wcale... ale przyjedź i zobacz albo zrób kolejny donos... juz przeszliśmy kilka kontroli kolejna nie zaszkodzi. Dalej. Śmiało. No tak, ale przecież osobiście się nie ruszysz. Przecież Ty pomagasz, tak jak Korabiewicom. Wygoniłas Vivę, zapanowałaś, był wielki triumf i ...klapa. Psy z głodu zdychają droga ARKO. To co Ty proponujesz bo to Ty uważałaś, że tam najlpiej zarządzisz. Myślałam, że zakasasz rękawy i w końcu weźmiesz się do roboty realnie. Na marginesie nie widzę problemu abyś zorganizowała jedzenie i dla Ostródy (uważaj TV nie będzie ani poklasku ot zwyczajne codziennie obowiązki, których jakoś nikt nie okalskuje). Skoro Ostróda głoduje pomóż. Przeciez to bezdomne zwierzęta więc droga wolna. Po namyśle jednak nie pomagaj bo Twoja pomoc zawsze jakoś w dziwny sposób tragicznie kończy się dla psów w schroniskach. path, olga nik jak śmiałyście w ogóle wątek psa założyć? przeciez tam jest tak cudownie Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']Wygoniłas Vivę, zapanowałaś, był wielki triumf i ...klapa. [B]Psy z głodu zdychają droga ARKO. [QUOTE][/B] To ju bylo, jestes nudna...... [QUOTE] To co Ty proponujesz bo to Ty uważałaś, że tam najlpiej zarządzisz. Myślałam, że zakasasz rękawy i w końcu weźmiesz się do roboty realnie. [QUOTE] [B][SIZE=4]Tam jest fundacja, jest zarzad[/SIZE][/B] wiec?? [QUOTE] Po namyśle jednak nie pomagaj bo Twoja pomoc zawsze jakoś w dziwny sposób tragicznie kończy się dla psów w schroniskach. [/QUOTE] :evil_lol: twoja "pomoc" za to jest "sielankowa". Psy znikaja, poza granicami Polski!! Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA'][quote name='Aga_Mazury']Wygoniłas Vivę, zapanowałaś, był wielki triumf i ...klapa. [B]Psy z głodu zdychają droga ARKO. [quote][/B] To ju bylo, jestes nudna...... [quote] To co Ty proponujesz bo to Ty uważałaś, że tam najlpiej zarządzisz. Myślałam, że zakasasz rękawy i w końcu weźmiesz się do roboty realnie. [quote] [B][SIZE=4]Tam jest fundacja, jest zarzad[/SIZE][/B] wiec?? :evil_lol: twoja "pomoc" za to jest "sielankowa". Psy znikaja, poza granicami Polski!![/quote] pokaż mi na piśmie? że zniknęły? To, że Ty o nich nic nie wiesz to już Twoja sprawa. Napisz do "Przyjaciólki" może rozwiążą Twój problem. Jeżeli uważasz, że zniknęły zgłoś sprawę w prokuraturze lub na policji co wszystkim polecasz. Nie ma najmniejszego problemu. Tylko proszę donosy podpisywać wyraźnie :) Ty tez jesteś nudna, nie zauwazyłaś? Czas spojrzec w lustro i zobaczyć te,z siebie :) Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury'] Jeżeli uważasz, że zniknęły zgłoś sprawę w prokuraturze. Nie ma najmniejszego problemu. Tylko proszę donosy podpisywać wyraźnie :) [/quote] Powiem tak, odczep sie ode mnie. Nie mam zwyczaju nie podpisywac sie, WYRAŻNIE, dotarło? Masz dowod na to,ze ja jakies sle donosy, na Ciebie, normalna jestes czy tak zaklamana, do cna? Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']Powiem tak, odczep sie ode mnie. Nie mam zwyczaju nie podpisywac sie, WYRAŻNIE, dotarło? Masz dowod na to,ze ja jakies sle donosy, na Ciebie, normalna jestes czy tak zaklamana, do cna?[/quote] Czy Ty nie potrafisz rozmawiać bez obrażania? fajnie na kimś "pojezdzić " co? Masz dowody pisz nie masz po co klepiesz? Zalecasz wszystkim posiadanie niezbitych dowodów a sama możesz oczerniać "ot tak" bo "tak Ci się wydaje"? Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']Czy Ty nie potrafisz rozmawiać bez obrażania? fajnie na kimś "pojezdzić " co?[B] Masz dowody pisz nie masz po co klepiesz? [/B]Zalecasz wszystkim posiadanie niezbitych dowodów a sama możesz oczerniać "ot tak" bo "tak Ci się wydaje"?[/quote] O wlasnie!! Klepiesz, klepiesz aby klepac! Mam Ci zacytowac co piszesz?? Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ARKA']O wlasnie!! Klepiesz, klepiesz aby klepac! Mam Ci zacytowac co piszesz??[/quote] Ja wiem co pisze :) Ty natomiast urządziłaś "wycieczkę do Ostródy" zatem pytam odrazu dowody na "znikające psy". Dowody!! Bo jak narazie Ty klepiesz aby klepać i to już od jakiegoś czasu. Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']Ja wiem co pisze :) Ty natomiast urządziłaś "wycieczkę do Ostródy" zatem pytam odrazu dowody na "znikające psy". Dowody!! Bo jak narazie Ty klepiesz aby klepać i to już od jakiegoś czasu.[/quote] Jestes w watku psa z KORABIEWIC i rzucasz zarzuty przeciwko: Korabiewicom, mnie. DOWODY Aga, dowody!!!! Aga, cyt: [I][COLOR=blue]Przecież Ty pomagasz, tak jak Korabiewicom. Wygoniłas Vivę, zapanowałaś, był wielki triumf i ...klapa. [B]Psy z głodu zdychają droga ARKO. [/B][/COLOR][/I] [I][/I] [I][COLOR=blue]Po namyśle jednak nie pomagaj bo [B]Twoja pomoc zawsze jakoś w dziwny sposób tragicznie kończy się dla psów w schroniskach[/B]. [/COLOR][/I] [I][/I] [COLOR=blue][I][B]Tylko proszę donosy podpisywać wyraźnie[/B] :smile:[/I] [/COLOR] Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ARKO napisane jest wcześniej wyraźnie, że jest opinia weta. Dokument Z Ostródą Ty zaczęłaś nie ja. Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']ARKO napisane jest wcześniej wyraźnie, że jest opinia weta. [B]Dokument[/B] [/quote] Gdzie jest ten dokument?:roll: Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Dorota']Jestem osobą która zajmuje się psami z Korabiewic Nie pisze bzdur a opinię na temat zabranych psów i ich stanu zeskanuję i wyślę Pani, Jestem zdziwiona pani zdaniem po obejrzeniu zdjęc i jeszcze jedno w porównanie tego co robimy do zabawy w piaskownicy jest co najmniej nienba miejscu gdy powtarzam: PIES Z WYCIEŃCZENIA MIAŁ JUŻ ZMIANY NEUROLOGICZNE[/quote] ARKO w wątku jest napisane gdzie są dokumenty świadczące o stanie psa (psów). Quote
Recommended Posts