brazowa1 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Koniecznie :)to razem z chipem 120 zl,tak?a na ktorego podroz planowana? Quote
Bambino Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Słuchajcie wszystkie psie ciocie!!!!. Ja ze swej strony ucałuję ze [SIZE=4][COLOR=red]sto [/COLOR][/SIZE]razy moją Puśkę, że jest takim psim aniołem-my ja zabryłyśmy-Elza mogła przyjąć Panów Dwóch- a oni już zaraz mają europejskie domki :loveu::loveu:. To, że Tico i Tobi oznaczyli mi siatkę z prezentem to nic. :diabloti: Kocham Was dziewczyny. :Rose::Rose: Elza Ty zresztą wiesz........ Quote
ElzaMilicz Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [B]Fortuna [/B]w jednym z paszportów powinny figurować dane osoby przewożącej. To co, na kogo wystawić ten drugi ? Quote
Fortuna Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='ElzaMilicz'][B]Fortuna [/B]w jednym z paszportów powinny figurować dane osoby przewożącej. To co, na kogo wystawić ten drugi ?[/quote] Nie wiem jeszcze na kogo poniewaz jak na razie nic sie nie rozwiazalo jezeli chodzi o transport. Postaram sie skontaktowac z Erazm , moze ona jedzie do Holandii. Quote
dusje Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Witam nadmorskie ciocie i przesylam pozdrowienia od naszego stadka na czele z Tosienka Zabula:lol: Tak sie sklada, ze ja rowniez znalazlam domki w Holandii dla 2 sierotek z Klomnic i podobnie jak Fortuna szukam dla nich transportu. Moze udaloby sie jakos polaczyc wyjazd naszych milusinskich. Zalozylam na watku transportowym prosbe o pomoc, wiec jesli ktos sie odezwie z konkretna propozycja to oczywiscie dam tutaj znac:lol: Quote
dusje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czy juz macie transport? Jesli nie, jestem zdecydowana jechac po psiaki do Polski o ile bedzie mozliwosc partycypowania w kosztach paliwa. Pozdrawiam:lol: Quote
dusje Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jest transport, jesli chcecie babeczki skorzystac to namiary na przewoznika podam na pw. Co tydzien jedzie z PL do NL. Pozdrawiam Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ups, same dobre nowiny, ja czekam na odpowiedź znajmych, którzy po świętach jadą do Nl Quote
brazowa1 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 dusje...gdyby tak sie udalo.Byloby wspaniale.Tyle bied czeka na DT,a one juz maja domy zaklepane,gdzie na nie czekaja. Jeszcze dzis zakladam bazar na paszporty i chipy dla Tino.Rozumiem,ze Tobi juz sponsorowany,czy sie pomyliłam? Quote
lilith27 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 miałam pomóc w ogłoszeniach chwilowo brakuje mi czasu zbieracie fundusze może podeślę złociszka jakiegoś chociaż się troszkę zrehabilituję pw z nr konta cioteczki Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tak,[B] Tobi[/B] ma wszystko dzięki[B] Nelonikowi[/B]. :) Quote
Fortuna Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czesc dziewczyny, troche bylam ostatnio zalatana, wiec malo pisalam. Nelonik w ten weekend sprawdza dom dla Tobiego w Amsterdamie, tak jak bylo umowione. Wszystko bedziemy wiedziec dzisiaj wieczorem. Ja tez dokladam sie do paszportu i chipa dla Tiko. Prosze Elza przeslij mi numer konta (IBAN i SWIFT). Przesle ci pieniazki we wtorek. Napisze zaraz na PW do Dusje poniewaz chcialabym sie dowiedziec co to za transport z PL do NL. Jak na razie moj maz nie ma jeszcze zaplanowanej konkretnie podrozy do Polski. Ale do swiat na pewno do Polski pojedzie, takze do swiat chlopcy beda w swoim domku. :lol: Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 To ja trzymam kciuki.Elzo,pieniadze pojda takze z bazarku od Akuszki.czyli spokojnie bedziemy mialy na chip.Reszte,te 20 czy 30 zl,ktore bedzie brakowala pojdzie z bieżacego bazarku.Wiec poprosze o nr konta.Fortuno,dziekuje z calego serca za pomoc dla psiakow. Elzo,juz niedlugo! Dogomaniacy ino zacieraja ręce,bo sie kolejka do DT zmniejszy .Wiec chyba odpoczynek nie bedzie dlugi :roll:,bo nie wierze,zebys dlugo wytrzymala ;) Quote
ElzaMilicz Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 A żebyś wiedziała. :razz: Nie wytrzymałam... O! tutaj: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosiek-moze-jednak-simba-126015/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosiek-moze-jednak-simba-126015/[/URL] Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dostalam SMSa od Nelonika,ze dom z Amst zrezygnowal :shake: Moze chociaz Tino pojedzie...przed świetami. Quote
Fortuna Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='brazowa1']Dostalam SMSa od Nelonika,ze dom z Amst zrezygnowal :shake: Moze chociaz Tino pojedzie...przed świetami.[/quote] Tak to prawda. Rozmawialam z Nelonikiem przez telefon i niestety godzine po jej pobycie tam domek zrezygnowal. Przykro mi. Natomiast na Tiko domek czeka. Jest jeden transport z Brzegu ale w klatce. Ja nie jestem przekonana czy to dobre dla Tiko. Mysle, ze bede szukac dalej. Szukam tez dalej domku dla Tobiego. Trzymajcie kciuki. Quote
brazowa1 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ale one chyba jechaly w klatce.Nie sadze,zeby dla Tino,to byl jakis dramat.Sporo psow przewozilam w klace,a to byla ich pierwsza klatka w zyciu i wszystkie zyja. Elzo,a Ty jak myslisz? Quote
ElzaMilicz Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Obaj mogą jechać w klatce. Nie będą się zbytnio stresowały. [B]Tobi [/B]poczeka :p, jemu to nawet na łapę. :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 ech,to tylko dowodzi faktu,jak wazne sa wizyty przedadopcyjne. To niechby chociaż Tino spedzil świeta na swoim... Quote
koss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To co dziewczyny, wznowic allegro [B]TOBIEMU:roll:[/B] Quote
lilith27 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 na dniach wygospodaruję troszkę czasu wolnego której istotce zrobić ogłoszenia? Tobi? pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Tobi.... o Tino pytaly dwie osoby.... Quote
Fortuna Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='brazowa1']Tobi.... o Tino pytaly dwie osoby....[/quote] Nie bardzo wiem o co chodzi Probowalam dodzwonic sie do pana z Brzegu odnosnie transportu. Wiem, ze pan jedzie do Holandii kombi 14 grudnia i ze trzeba by bylo zalatwic klatke. Nie moge sie na razie do niego dodzwonic, napisalam do Dusje , ktora podala mi namiary na tego pana , moze mam zly numer telefonu. Za transport trzeba bedzie zaplacic, ile nie wiem. Brakujace pieniadze na Tiko przeslalam, takze z oplatami za paszport i chipa nie ma problemu. Jezeli chodzi o transport to musze sie dowiedziec ile to bedzie, wtedy zobaczymy. Quote
dusje Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Fortuna, przepraszam podalam bledny nr, ale na pw juz masz wlasciwy:lol: Quote
Fortuna Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dodzwonilam sie. Bardzo mily pan. Byc moze w ten wekeend Tiko pojedzie do swojego nowego domu. Dalej bedzie sie kontaktowac z tym panem Elza. Wiecej bedziemy wiedziec wieczorem. Nie zapytalam sie tylko o koszty transportu, ale zrobi to Elza, juz z nia rozmawialam. Quote
Recommended Posts