Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie wszystkie psie ciocie!!!!. Ja ze swej strony ucałuję ze [SIZE=4][COLOR=red]sto [/COLOR][/SIZE]razy moją Puśkę, że jest takim psim aniołem-my ja zabryłyśmy-Elza mogła przyjąć Panów Dwóch- a oni już zaraz mają europejskie domki :loveu::loveu:.
To, że Tico i Tobi oznaczyli mi siatkę z prezentem to nic. :diabloti:
Kocham Was dziewczyny. :Rose::Rose:
Elza Ty zresztą wiesz........

Posted

[quote name='ElzaMilicz'][B]Fortuna [/B]w jednym z paszportów powinny figurować dane osoby przewożącej.
To co, na kogo wystawić ten drugi ?[/quote]

Nie wiem jeszcze na kogo poniewaz jak na razie nic sie nie rozwiazalo jezeli chodzi o transport. Postaram sie skontaktowac z Erazm , moze ona jedzie do Holandii.

Posted

Witam nadmorskie ciocie i przesylam pozdrowienia od naszego stadka na czele z Tosienka Zabula:lol:
Tak sie sklada, ze ja rowniez znalazlam domki w Holandii dla 2 sierotek z Klomnic i podobnie jak Fortuna szukam dla nich transportu. Moze udaloby sie jakos polaczyc wyjazd naszych milusinskich. Zalozylam na watku transportowym prosbe o pomoc, wiec jesli ktos sie odezwie z konkretna propozycja to oczywiscie dam tutaj znac:lol:

Posted

dusje...gdyby tak sie udalo.Byloby wspaniale.Tyle bied czeka na DT,a one juz maja domy zaklepane,gdzie na nie czekaja.
Jeszcze dzis zakladam bazar na paszporty i chipy dla Tino.Rozumiem,ze Tobi juz sponsorowany,czy sie pomyliłam?

Posted

Czesc dziewczyny, troche bylam ostatnio zalatana, wiec malo pisalam.
Nelonik w ten weekend sprawdza dom dla Tobiego w Amsterdamie, tak jak bylo umowione. Wszystko bedziemy wiedziec dzisiaj wieczorem.

Ja tez dokladam sie do paszportu i chipa dla Tiko.
Prosze Elza przeslij mi numer konta (IBAN i SWIFT). Przesle ci pieniazki we wtorek.
Napisze zaraz na PW do Dusje poniewaz chcialabym sie dowiedziec co to za transport z PL do NL. Jak na razie moj maz nie ma jeszcze zaplanowanej konkretnie podrozy do Polski. Ale do swiat na pewno do Polski pojedzie, takze do swiat chlopcy beda w swoim domku. :lol:

Posted

To ja trzymam kciuki.Elzo,pieniadze pojda takze z bazarku od Akuszki.czyli spokojnie bedziemy mialy na chip.Reszte,te 20 czy 30 zl,ktore bedzie brakowala pojdzie z bieżacego bazarku.Wiec poprosze o nr konta.Fortuno,dziekuje z calego serca za pomoc dla psiakow.
Elzo,juz niedlugo! Dogomaniacy ino zacieraja ręce,bo sie kolejka do DT zmniejszy .Wiec chyba odpoczynek nie bedzie dlugi :roll:,bo nie wierze,zebys dlugo wytrzymala ;)

Posted

A żebyś wiedziała. :razz:
Nie wytrzymałam... O! tutaj:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosiek-moze-jednak-simba-126015/"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/tosiek-moze-jednak-simba-126015/[/URL]

Posted

[quote name='brazowa1']Dostalam SMSa od Nelonika,ze dom z Amst zrezygnowal :shake:

Moze chociaz Tino pojedzie...przed świetami.[/quote]

Tak to prawda. Rozmawialam z Nelonikiem przez telefon i niestety godzine po jej pobycie tam domek zrezygnowal. Przykro mi. Natomiast na Tiko domek czeka. Jest jeden transport z Brzegu ale w klatce. Ja nie jestem przekonana czy to dobre dla Tiko. Mysle, ze bede szukac dalej.
Szukam tez dalej domku dla Tobiego. Trzymajcie kciuki.

Posted

ale one chyba jechaly w klatce.Nie sadze,zeby dla Tino,to byl jakis dramat.Sporo psow przewozilam w klace,a to byla ich pierwsza klatka w zyciu i wszystkie zyja.
Elzo,a Ty jak myslisz?

Posted

[quote name='brazowa1']Tobi....
o Tino pytaly dwie osoby....[/quote]

Nie bardzo wiem o co chodzi

Probowalam dodzwonic sie do pana z Brzegu odnosnie transportu. Wiem, ze pan jedzie do Holandii kombi 14 grudnia i ze trzeba by bylo zalatwic klatke. Nie moge sie na razie do niego dodzwonic, napisalam do Dusje , ktora podala mi namiary na tego pana , moze mam zly numer telefonu. Za transport trzeba bedzie zaplacic, ile nie wiem.
Brakujace pieniadze na Tiko przeslalam, takze z oplatami za paszport i chipa nie ma problemu. Jezeli chodzi o transport to musze sie dowiedziec ile to bedzie, wtedy zobaczymy.

Posted

Dodzwonilam sie. Bardzo mily pan. Byc moze w ten wekeend Tiko pojedzie do swojego nowego domu. Dalej bedzie sie kontaktowac z tym panem Elza. Wiecej bedziemy wiedziec wieczorem. Nie zapytalam sie tylko o koszty transportu, ale zrobi to Elza, juz z nia rozmawialam.