Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Chyba za malo plakatow rozwiesilysmy, ona raczej jest ze Stelli anizeli z Pogorzyc.

Macie jeszcze te plakaty? Ja mogę w Stelli rozwiesić.

Posted

Nie ma juz plakatow, rozwiesilysmy w Stelli pod osrodkiem zdrowia, zaraz obok jest sklep spozywczy ale czynny tylko do 14.00 dalej na przeciwko przystanku autobusowego i jeszcze jeden w mniej widocznym miejscu. 4 sztuki rozwiesilysmy w Pogorzycach ale przydaloby sie jeszcze przynajmniej ze dwa w Stelli w centrum obok tych sklepow wiecej uszeszczanych.

Posted

Chciałam zrobić suni plakat i jestem w kropce - nie mam pojęcia co o niej napisać! Czy pani u której sunia jest na DT mogłaby powiedzieć coś o jej charakterze? Dalej jest taka wystraszona?

Posted

Hanek podam ci nr. tel. na PW to mozesz jutro zapytac p. Kasie jak sie sprawuje sunia, ale po pierwszej nocy spedzonej u p. Kasi Margolka spala z pania w lozku z jednej strony a sunia z drugiej, mysle ze nie ma p. Kasia z sunia zadnych problemow bo by zadzwonila.

Posted

Nie znamy jej zachowania w normalnych sytuacjach. W zasadzie jednak nie wiemy niczego o jej charakterze, poza tym że w stresie rzuciła się.
Nie powinno się reklamowac psa, o którym nie wiadomo nawet do jakiego domu się nadaje. Spanie w łóżku niestety o niczym nie świadczy.
Lepiej by było jednak zadzwonic i spytac - jak przy jedzeniu, jak do przy innych psach, czy miała jakiś kontakt z dziecmi (a jeśli nie, to poprosic chocby o spacer w okolice placu zabaw).
Co je i czy jest szczekliwa.
Ludzie pytają o takie rzeczy.
(niekoniecznie do info na plakacik, ale żeby umiec coś powiedziec o suni jak ktos zadzwoni).
To, że jest czyściutka aż do przesady, to już wiemy :)

Posted

Ja do tego samego wnioska doszłam jak się zastanowiłam co będzie jak podam mój numer telefonu i ktoś zadzwoni dowiedzieć się o niej więcej! Poza tym, muszę koniecznie sprawdzić najpierw czy to nie ta sunia co przy szkole się błąkała, dziś może się uda w końcu podjechać do Stelli.

Posted

auraa napisał(a):
Co słychać u suni?

Nic nowego, był o nią jeden telefon tylko, ale państwo pytali jak ona do małych dzieci, a tego nie wiemy niestety, więc powiedzieli, że inne pieski obejrzą.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Hanek chyba przyjdziesz jutro do lecznicy o 14.00, bedzie tez tam p. Kasia u ktorej jest sunia na DT to sie dowiesz szczegolow.
Już raz spotkałyśmy panią Kasię w lecznicy, ale minęło już więcej czasu, może powie jeszcze więcej o suni.

Plakat dla Malutkiej: http://hanek.genobis.pl/malutka.pdf

Posted

A dzisiaj dzwoniła pani pragnąca przygarnąć Malutką, ale ma w domu kota (też przygarniętego, nie bojącego się psów) i chciałaby wiedzieć jak Malutka do kotów się odnosi. Czy moglibyśmy to sprawdzić? Bo pani Kasia nie ma kotów, o ile dobrze pamiętam, tak?

Posted

Trzeba by podjechac z mala i na miejscu sprawdzic, jezeli mala nie toleruje kotow to spowrotem do pani Kasi ja odwieziemy, tylko ze tu tez jeszcze najpierw sterylka jest do zrobienia.

Posted

Właśnie nie da się tak. Pani mieszka w Białymstoku (jest gotowa pokryć koszty transportu, już po sterylce suni oczywiście), wypatrzyła Malutką w internecie, więc trzeba by na jakimś obcym kocie sprawdzić.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
No to oczywiscie postaramy sie to jakos na miejscu sprawdzic, cos wymyslimy np. u pani Beaty jest dosc sporo kotow mozna sie umowic i z mala tam podjechac.

U mnie też jest kot, chyba, że do pani Beaty jest bliżej od pani Kasi niż do mnie.